Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Двама неадекватни админа :)

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Двама неадекватни админа :)

Мнениеот born to kill you » 19 Фев 2013, 19:34

Според мен има нещо но от краткия поглед които ти метна на хакера не може на 100 да се каже,че е с хак.Защото той стреля с пиле и не уцели,нито мерника му трепна.Редно беше като виждаш че админите не реагират,да излезеш и да направиш демото по стойностно (blush) не че това ти е работата де.Виж ми скайпа и пиши ако ти трябва съдействие. (handshake)
Аватар
born to kill you
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: n4x > BoRn To KiLl YoU

Мнениеот Awake And Alive » 20 Фев 2013, 17:09

ммм според мен това демо стига , да за мен на това демо е на 100 процента хакер :) не ти тряя 1 час демо , за да забележиш рекоил който (липсва) в случая .. ако проблема е от това , че демото е кратко .. поне да се изкажат .. демото е кратко и т.н а не всички мълчат .... ;)

едит : Има 250 прегледа тая тема и никой нищо не коментира ...
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Име в игра: Awake And Alive ;]

Мнениеот Admin » 21 Фев 2013, 12:18

Гледах демото и разбрах защо не се пише много по темата.
От самото демо не е ясно 100%, че е спийд, може да лагва, не се разбра дали е излязъл защото е дошъл админ да го гледа или е дропнал и не на последно място, не може админ да банне някой защото друг е казал.
От самото демо се разбра, че си досадил доста а сега ако си бил админ се постави на тяхното място и кажи как би постъпил, но честно?
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Awake And Alive » 22 Фев 2013, 00:11

Ммм.. да бил съм админ , и за това което аз видях .. с 25-30 пинг , така не лаггва за което мисля ,че ти ще се съгласиш .. отделно въпросния пич го видях как си усилва и намалява спееда :) не сме вчерашни .. относно админите ... те бяха вътре ... и след като уревах всичко за да се обърне внимание понеже бяха заети да играят и не ги вълнуваше има ли хакер или не ... да разбирам досадих .. (не го отричам) както мога да кажа .. и друго ..
Както предполагам , че играчи от сървара биха потвърдили който са съвестни .. не се разбирах с доста от играчите .. точно поради факта , че винаги съм бил строг и справедлив .. покажи ми 1 моя тема с грешен бан ?! 1 оплакване от мен ?!

Когато даден играч пита има ли админ , и напише че има хакер .. на админа няма да му куства да влезе в конзолата и да напише amx_psay "edi koi si" ок ше го видиме :) и всичко да е ок ?! аз пиша те си играят .. аз пиша те си играят .. и тоя лефна наигра се със хакчето .. след което им казах да му снимат ип-то ,че аз ше кача демото .. (нямах достап до amx_last) и тоя почна да ми пише по екрана "дай ми повод да те гаг-на" wow евалата пич .. големия админ .. спеед хакерите са ( лаггващи) а добрите играчи хакери ...

Кажи ми само ,че с 25-30 ms (мили секунди= пояснявам за незнаещите) така му е лаггвало и ок ще се извиня на всички и ще се откажа от цс като игра за релакс ...

Както ще помоля и екип баннове да се изкажат по въпроса с демото ... (лаггва му невероятно но все пак прави невероятни работи със flober ?! ) аре моля ви се. :)

п.п без лоши чувства към когото и да било :) както ви благодаря за отделеното внимание ..
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Мнениеот Imp Skype » 22 Фев 2013, 00:35

Утре сутринта като стана обещавам да видя демото !
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот Admin » 22 Фев 2013, 08:51

Не съм казал, че не е спиид а, че от малкото демо това не се вижда. А ти как ги видя тези неща като това не е на демото?
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Imp Skype » 22 Фев 2013, 10:17

Изгледах демото и според мен беше спеед хак , особено като ти беше пред Б-то и го гледаше той като гледаше към Х и изведнъж колко бързо тръгна към Х направо се изтреля ... а за админите хайде моля ви се някой играч , като ви каже че има хак можете да излете спектатор и да го погледнете !! Вие си играете и след като хакера излезе Awake почна да спами което е нормално ... и d-| "дай ми причина да да гагна" Oo ..... Неможе да отделите 2-3 минути от ценната си игра да погледнете какво става в сървара ? Повече няма да коментирам по тази тема.
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Мнениеот Awake And Alive » 23 Фев 2013, 22:57

и в крайна сметка какво се случва ?! има още членове на екип банове ?! те не мислят ли да изразят мнение .. ?!

и 1 въпрос към imp*Skype ако ти дам това демо и ип -на играча ще го баннеш ли ?! да = не ?!
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Мнениеот Imp Skype » 24 Фев 2013, 11:33

Дай ип-то по-късно ще го банна
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Мнениеот az|sam|mm » 24 Фев 2013, 13:05

аз като играя и видя някой сънителен се retry и го гледам !!!:)
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

ПредишнаСледваща

Назад към Други