NikitodoroF написа:Така ... тук е момента да използвам темата и да попитам ... единствено в ДМ ли не трябва да се прави баланс, понеже миналият ден спорих с дввама колеги( няма да казвам имена ), които бяха във въпросния сървър, те ми казха, че това е респолн и не трябва да се прави баланс ....
Всички от моя отбор, освен мен бяха примерно : 11/30; 4/20; 20/ 60; 8/17 , а съответно другият отбор нямаше играч с отрицателна статистика!
Затова, ако може отговор - трябва или не, да се прави баланс в ДМ?
Отново не им пука на Админите какво се случва
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
29 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Отново не им пука на Админите какво се случва
-
az|sam|mm - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Тогава, дано 2-мата спорещи видят какво сме си писали, поне да занят за напред как се процедира ...., а не да ми играят за ранк!!!
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
Сега ли разбрахте ,че повечето админи незнаят какво се случва и каде се намират...
-
Nio - Потребител
- Име в игра: Nio
Report написа:ами нямам думи, но ще бъде прегледана от Админ само да добавя, че това което си казал, че ще се опарят не е много правилно.
Мммм ... съгласен съм с теб ,че не е редно .. но им писах с добро да направят баланс и да не се стига до тука .. секи си измива ръцете като казва ,че има още 2 админа ... което според мен не е оправдание ... не трябва да се чака друг да върши работата при 3ма с флагове. .. нали така ?! след като ми отказаха въпросния баланс е съвсем логично ,че ше направя тема и ше има наказание и за 3мата т.е ще се опарят )
Съжалявам и на мен не ми е приятно да правя теми просто ми писна да играя сам ...
Ако мислите ,че съм им наранил достойнството с израза си , ' ше се опарите" щом не ги интересува сървара ...
Се извинявам на тримата ... сорка момчета ,че ви е през ..... за сървара ) глейте си ранка и HF ..
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
-
Awake And Alive - Потребител
- Име в игра: Awake And Alive ;]
NikitodoroF написа:Така ... тук е момента да използвам темата и да попитам ... единствено в ДМ ли не трябва да се прави баланс, понеже миналият ден спорих с дввама колеги( няма да казвам имена ), които бяха във въпросния сървър, те ми казха, че това е респолн и не трябва да се прави баланс ....
Всички от моя отбор, освен мен бяха примерно : 11/30; 4/20; 20/ 60; 8/17 , а съответно другият отбор нямаше играч с отрицателна статистика!
1000 пъти си виждал какво правя навсякаде е важен баланса.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Айде ако е възможно ... да си направите отделна тема .. ,че нещо стана голяма боза тука ... и ако не е проблем да изтриете .. мненията който не са по моята тема Благодаря предварително
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
-
Awake And Alive - Потребител
- Име в игра: Awake And Alive ;]
Админите ще получат по 1 предопреждение относно баланса Awake And Alive благодаря че докладваш.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Искам да знам кои са тези админи, защото имам мазоли по пръстите да пиша едно и също.
По темата - админите получават Предупреждение, но на мен по ми е интересно - как ви е хубаво да играете срещу някой който не може да вземе фраг и как нито един от всички нарушители на правилата не са се изказали в темата. За втория въпрос се досещам - няма какво да се каже
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Аз имам демо на разговора между I cant will и другия admin! По-късно,ще го кача!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
az|sam|mm написа:Аз имам демо на разговора между I cant will и другия admin! По-късно,ще го кача!
Не е нужно демо, само го запази а ми кажи кой е, за да му разясня правилата.
п.п Забравих да Благодаря на Awake And Alive за помощта и му предлагам да се присъедини към екип Сървърни админи, ако си за пиши ми в скайпа.
Искам всички да разберат, че всеки който го интересуват сървърите има място в екипа, както и всеки който е с права само за да се каже, че е админ ще отпада.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
29 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3