1. Tanov
2.
3. Minavam za toka
4. Съобщих му че има хак и той ме гагна
http://dox.bg/files/dw?a=70248d5814
За оплакване от Админ: Minavam za toka
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
-
Tanov - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Tanov
Re: За оплакване от Админ: Minavam za toka
За съжаление, няма какво да кажа. На мен ми омръзна да се извинявам на играчи за простотията която правят някои админи и най- лошото е, че винаги са различни. Ако са един двама, да им махне човек правата, ама това вече е прекалено и благодаря на Tanov за поредния сигнал и, че изобщо го направи а не смени веднага сървъра, което ме навежда на мисълта, че доста играчи сме изгубили по подобни причини.
Аз вече не знам какво да кажа, при условие, че преброих поне 5 админа и никой не банна АИМ-а а беше гагнат играча.
Топ мръсница даже го пита на тсай кои е аим и като човека отговори получи гаг
Може би трябва да добавя и ново правило, при сигнал задължително админ да мине спектатор и да го гледа?
п.п. После ми предлагайте да пускаме нови сървъри.
Аз вече не знам какво да кажа, при условие, че преброих поне 5 админа и никой не банна АИМ-а а беше гагнат играча.
Топ мръсница даже го пита на тсай кои е аим и като човека отговори получи гаг
Може би трябва да добавя и ново правило, при сигнал задължително админ да мине спектатор и да го гледа?
п.п. После ми предлагайте да пускаме нови сървъри.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Напълно излишен gag,не знам какво друго да кажа.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-
uzurpatorka - Потребител
- Име в игра: uzurpatorka
Играча не съм го гагнала аз, той като ми каза кой е айм минах спек, но този за който твърдеше че е айм, ми изглеждаше чист, не помня за кой играч ставаше въпрос, винаги когато са ми казвали за хакер съм го гледала.
Сега се сетих, ставаше въпрос за играча [grijownite mecheta] bod, обаче играча който ни каза беше написал geijownite и получи гаг, аз попитах админа защо го е гагнал, и той ми каза да погледна в конзолата, като видях му казах че сиг се е объркал, но не получих отговор.
Сега се сетих, ставаше въпрос за играча [grijownite mecheta] bod, обаче играча който ни каза беше написал geijownite и получи гаг, аз попитах админа защо го е гагнал, и той ми каза да погледна в конзолата, като видях му казах че сиг се е объркал, но не получих отговор.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Хайде стига сте точили локуми! Аз съм Виновен! Извинявай Танов... Някой напсува и за това сложих гаг. Но явно съм объркал човека! Ако искате ме накажете! ГОТОВ СЪМ ДА СИ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТТА !
Цвети ти, не си виновна! Споко! :]
geijownite беше напсувал, за това ти казах да видиш конзолата... Но явно съм гагнал друг. Приключвам темата!
Цвети ти, не си виновна! Споко! :]
geijownite беше напсувал, за това ти казах да видиш конзолата... Но явно съм гагнал друг. Приключвам темата!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
az|sam|mm написа:Хайде стига сте точили локуми!
Хаха това за мен ли се отнася,ако отговора ти е да,мога само да ти кажа,че това съм го израснала много,много отдавна.
Офтопик:
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-
uzurpatorka - Потребител
- Име в игра: uzurpatorka
Според мен няма смисъл от караници.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Извинявам се найстина сам написал "gejovnite". Все пак няма ли да погледнете играча ... От всички фрагове само 2 НЕ са глава !!!!
-
Tanov - Потребител
- Име в игра: Tanov
Uzurpatorka нямам нищо против теб!
Не е за теб.
Просто си признавам , че съм виновен и съм готов да ме накажат , ако така ще се успокои Танов.
Скъпи колежки!
Уважвам Ви адски много! Не желая да си развалям отношението с никоя от вас! И не тръгвам срещу никого! Просто, чисто и ясн0 се изразих че грешката е в мен! Приемете м0йте извинения ,ако съм Ви обидил или нагрубил с някой мой думи и изрази!
Искам да се извиня и на Люси! Съжелявам, че така се получи! Аз си имам достойнство и като съм сгрешил , ще се извиня, не беше нужно да се извиняваш , вместо мен!
Не е за теб.
Просто си признавам , че съм виновен и съм готов да ме накажат , ако така ще се успокои Танов.
Скъпи колежки!
Уважвам Ви адски много! Не желая да си развалям отношението с никоя от вас! И не тръгвам срещу никого! Просто, чисто и ясн0 се изразих че грешката е в мен! Приемете м0йте извинения ,ако съм Ви обидил или нагрубил с някой мой думи и изрази!
Искам да се извиня и на Люси! Съжелявам, че така се получи! Аз си имам достойнство и като съм сгрешил , ще се извиня, не беше нужно да се извиняваш , вместо мен!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Надявам се да сте се разбрали вече Заключвам темата за да избегнем излишен спам по нея. Админа ще си понесе мъмренето (предупреждението).
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
10 мнения
• Страница 1 от 1