Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Пак самоволия Elite[BG]Irish

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Пак самоволия Elite[BG]Irish

Мнениеот Awake And Alive » 11 Мар 2013, 20:09

Влизам си аз в класика мапа е итали2 голема излагация .. все тая това е друг въпрос .. итали2 се игра целия мап .. смени се на dust2002 поиграхме 4-5 роунда и въпросния админ реши , че ти да видиш мапа не му харесва и пуска воте за друг .. нема гошо нема здрасти искате ли друг мап .. направо си пусна воте за 2-3 мапа дето явно му се играят и си смени пича. .. питам го на другия мап защо аджаба смени мапа .. били лефнали 5-6 човека ?! ем ше влезат други бе душа .. като смени мапа стана ли 14 вс 14 ?! ... аз питам админа що сменя некъв па олигофрен без извинение му харесва повече да играе Инферно и ми задава въпрос ти малоумен ли си ти тъп ли си ти незнам си кво ли си ?! и никой нищо питам админчето ириш ше го гаг-ва ли той вика НАПЦУВА ЛИ ТЕ ?! не майка не ме е остави нема значение ;) и такам ...

това е друга тема .. ето демото как си сменяме маповете когато ни е кеф и такам :))

демо

Ок, решил си сменил си .. ма поне пусни воте-то така , че да видиме за кво гласуваме .. ти ми го пускаш докато стрелям .. изчакай пусни воте в началото на роунда не в средата на престрелката даже не видях за кво вотнах ...
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Awake And Alive ;]

Re: Пак самоволия Elite[BG]Irish

Мнениеот Doktora » 11 Мар 2013, 20:25

Няма наказания затова ги има тея своеволия.
10.Нежелателна е безпричинната смяна на карта при пълен сървър. Освен ако няма проблем (лаг, прекаленото използване на бъгове на картата и др. такива).Смяната на картата да става само с вот!
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот Irish » 11 Мар 2013, 20:40

Значи играем 13 срещу 14 на единя мап пуска се следващия играе се 8 минути някаде и почват да напускат хората ставаме 6 срещу 7, питам хората дали искат да сменим мапа защото иначе сървъра се изпразва повечето бяха съгласни само Awake не беше съгласен.Според мен трябваше да го сменя или да оставя сървъра да се изпразни нарушил съм правилото в полза на сървъра не да си правя своеволия.След като смених мапа повечето играчи се върнаха и сървъра пак се понапални.Нека главния каже дали е своеволия и ако трябва нека ми земе правата.Щом съм сгрешил ще си понеса отговорността ,но за мен така трябваше да направя така направих.
Аватар
Irish
Потребител
Потребител

Име в игра: Irish

Мнениеот Awake And Alive » 11 Мар 2013, 20:54

OMFG кога пита искате ли да се смени мапа ?!направо си наби воте-то .. виж демото .. Глей са симпатяго след като искаш да допринесеш за сървара нема да оставиш да играят 12 вс 12 на итали2 и да е пълна боза ... те хората лефнаха на итали2 смени на дуст и бехме 9вс9 и за 3 роунда искаш сървара да е ФУЛЛ ?! Стига мислихте за хорате дето са извън сървара ... мисли за хората в сървара как да ги задържиш ... и смени на инферно и кво стана ?! пак си бехме 9 вс 9 не преувеличавай .. има логове нека видат колко човека са били .. БОЖЕЕ ЕИИ Най- мразя некой да лъже ... немате капка достойнство кажи като мъж реших смених мапа и точка какво ми овърташ тука и си правиш некви съчинения момченце :@
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Мнениеот Irish » 11 Мар 2013, 21:00

Нещо го обърна на заяждане.Сам го каза има логове нека видят и да преценят сега само хабиш нерви да се заяждаш относно достойнството ако го нямах дали щях да се отказвам от правата имаш демо качил си го добре нека преценяват аз останах в сървъра още и не го запаметих.Кога ли питах дали искат воте как само ти не го видя ,но няма значение ако трябва няма да съм админ Главния да преценява.
Аватар
Irish
Потребител
Потребител

Име в игра: Irish

Мнениеот Awake And Alive » 11 Мар 2013, 21:05

Момче ... тука не става на въпрос да ти махат правата. .. да виждаш да съм писал нещо такова ?!

Тука въпроса е да разберете кое е редно и кое не .. има правила . прочети ги ..

какво заяждане какви 5 лв ?! нервиран съм защото не мислиш ама грам преди да действаш .. какво означава ПИТАХ ИГРАЧИТЕ ?! ок аз бех жив може да си питал умрелите .. и за това да не съм видял ?! лошо няма ше се съглася ,че ти да видиш питал си ги ок ... ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ,че всички искат de_dust2 .. не може да се играе само 1-2 мапа .. разбирам .. имаш желание да е фулл сървара.. пускаш дуст2 сървара е фулл играеш 1 мап сменя се на de_dust2002 лефтват 5-6 човека ( щото има хора който играят само дуст2) и кво правиме ?! пак сменяш на дуст2 ?! не се излагай моля те .. мисли реално не може сървара да е 24/7 26от 26 .. има 18 човека в сървара МАЛКО ЛИ СА ТИ ?! не мога .. не знам как да ти обясним ... спирам да коментирам защото се нервирам за глупости ... просто повече практика и като човек ви показва грешките , учете се от тях не бързайте да си талкувате ,че аджаба некой се заяжда с вас .. Нито те знам , нито те познавам , нито ме интересува за теб и т.н ни най малко не съм си поставил за цел да се заяждам с когото и да било .. просто няма и 0.0001 % мисловна дейност в действията ви ..
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Мнениеот dzak » 11 Мар 2013, 21:15

Хайде сега. Не се оправдавайте. За вас 2-3 играча са целия сървър. Бил съм свидетел на подобни изказвания, после аз бях виновен, защото съм бил питал защо е имало вот.

В това демо аз не виждам да има масово недоволство от мапа. Може би в логовете ще си види най-добре.
Видях обаче, че всички игри бяха взети от СТ отбора, а админа не се опита да направи някакъв баланс, при явно превъзходство на единия отбор.
Подбирайте си коментарите. Всеки следващ, в който има и най-малко заяждане, ще получи едно (1) форумно предупреждение.
Последна промяна BaTkO_SaSS на 11 Мар 2013, 23:34, променена общо 1 път
Причина: You know why :D
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот saxo bank » 12 Мар 2013, 03:33

абе хора,я пораснете малко.Всяка вечер чета тоя направил това, ония направил онова. За една игра игра и жената ще си продадете, в което се съмнявам че имате такива
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Име в игра: saxo bank

Мнениеот JusT_InSaNe » 12 Мар 2013, 22:30

Малко се съмнявам ,че щеше да пуснеш тема ако беше с отрицателен Statc но както и да е ! Админа си пусна Вота с 4 карти както си му е реда , Видях ,че доста от играчите бяха мъртви и избраха мап ! Да правилното бе да бъде пуснат вот в началото на картата но... И пак си мисля ,че ти лично ако беше с лош Statc нямаше да пуснеш тази тема , не го защитавам видя се как наистина няколко играчи напуснаха ! Все пак сме човешки същества и грешим !

InSaNe For ReSpeCt*
Винаги има и 2-вариант ! ! !

Изображение
Аватар
JusT_InSaNe
Потребител
Потребител

Име в игра: /Rs/ ReSpeCt*

Мнениеот dzak » 12 Мар 2013, 22:45

Грешка е един път. Втори път е съвпадение, трети е случайност, но постоянното заобикаляне и правене тип "ще правя к'вот си искам" не е правилно.

Аз така и не видях демо/лог, на който се вижда нещо конкретно.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Следваща

Назад към Други