Здравейте! На няколко пъти през последната седмица въпросния админ: NRg | Energy Style ^ по време на игра ме прехвърля в противниковия отбор (т.е. от T в CT) БЕЗ предупреждение или питане, аджаба дали аз съм съгласна. Сега проблемът е такъв: АЗ НЕ ВИЖДАМ!!! (и това нещо аз съм му го казвала) Пояснявам: НЕ виждам терористчетата по картата, докато черните ченгета ги фиксирам идеално! И! Поради този мой физиологичен проблем аз НЕ мога да играя в отбора на CT! (случвало се е да играя в този отбор, но рядко и то поради факта, че чакам свободно място за T!) Господинът обаче явно е решил да се заяжда и си знае своето! Благодаря за вниманието!
P.S. Качвам демо, но не знам дали е нужно ... http://dox.bg/files/dw?a=fa9dc37b10
ОПЛАКВАНЕ ОТ АДМИН NRg | Energy Style ^
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
37 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
ОПЛАКВАНЕ ОТ АДМИН NRg | Energy Style ^
:D Дай на глупака власт и му гледай сеира
-
giligiligeizerka - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: J_U_L_Y_
Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ АДМИН NRg | Energy Style ^
И на демото се вижда че не те прехвърлям когато си жива ! 2-ро Щом те мятам 2 значи трябва да има баланс и за това те местя 2-ка Само ти и Сразен ми се правите когато ви местя 2 .. По някога се налага точно вие да минете от другия отбор ! Не може само да се играе към силния отбор и мн хубаво ...Радвам се че пусна тази тема да разбереш че щом те местя 2 играи си 2 не означава че ще си цял мап 2 ! Като видя че не можеш да се справяш 2 мн ясно че пак ще те метна 1 и ще преместя друг да бъди баланса добър !!!
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Бях в играта видях колко пъти я прехварли ....на няколко пъти и аз да бях по начина по който ми казваш и аз умишлено щях да се местя Т .
Пък и съм виждал как казва и пред теб че не може полицаи заради нейния проблем. Виждам искаш да помагаш в сървърите ама някой път прекаляваш и според мен в играта нямаше нужда от баланс играта си варвеше доста добре.
Пък и съм виждал как казва и пред теб че не може полицаи заради нейния проблем. Виждам искаш да помагаш в сървърите ама някой път прекаляваш и според мен в играта нямаше нужда от баланс играта си варвеше доста добре.
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
ViSiOn написа::D Бях в играта видях колко пъти я прехварли ....на няколко пъти и аз да бях по начина по който ми казваш и аз умишлено щях да се местя Т .
доста добре ??? водеха с 7 8 роунда доста добре ?
-
Остави прехвърлянето ти на страна, а обърнете внимание на това, че ще става админКА. Как мислиш да си админ и да играеш само терорист ? Ми нали ще са рундовете T-20 CT-2 и ти ще имаш оправдание - ми аз не ги виждам. Абе май, май много си позволявате вече пък и нагли на всичкото отгоре. Препоръчвам ти да си преинсталираш или по някакъв начин да си оправиш цс-а, защото така няма да издържиш много с повече флагове от 1 (това е моето мнение и, ако греша нека да бъде изтрито)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Оп, оп - аз кандидатура за админи, хакери, банове и т.н. не съм пускала, много моля!!! 2-ро: аз не твърдя, че админа ме е прехвърлял докато съм жива! (отново много моля!!! ) И 3-то: тая дискриминация нещо не ме кефи, която се върти тук! Това, че аз имам проблем с очите, трябва ли да значи, че не мога/трябва да играя?
-
нямаш с очите А че те мързи да си изтеглиш друг цс или да си оправиш тоя от настройките ! Като не ти отърва...
-
giligiligeizerka написа:Оп, оп - аз кандидатура за админи, хакери, банове и т.н. не съм пускала, много моля!!! 2-ро: аз не твърдя, че админа ме е прехвърлял докато съм жива! (отново много моля!!! ) И 3-то: тая дискриминация нещо не ме кефи, която се върти тук! Това, че аз имам проблем с очите, трябва ли да значи, че не мога/трябва да играя?
Админа просто се старае да спазва правилата.
Играи си спокоино във сърварите ни.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Вече разбирам защо доста хора се отказват да пускат теми тука а ми пишат да прегледам и тем подобни еми нормално то всеки напада всекиго (и момичето не знае за админи нищо...) ако беше от ЦС-а да не си мислиш че нямаше да го е сменила да не е някоя..... не е толкова зле че да не си го смени . И не беше най добря играч от Т когато правеше баланса че нея да местиш за баланс ( даже нямаше нужда от баланс ) ти като видиш разлика от 1-2 и баланс .. както казах според мен прекаляваш
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
Не ме мързи "админе", теглила съм и НЕ СТАВА! И с настройките съм пробвала - НЕ СТАВА! Като не знаеш, недей говори! Doktora: като гледам колко хора се оплакват от него, не само че не се "старае", ами направо си ги превишава правата! Много умен въпрос беше зададен в една тема, защо аджаба на такива админи не им се "обират" правата! Естествено отговор нямаше
-
37 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4