Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ОПЛАКВАНЕ ОТ АДМИН NRg | Energy Style ^

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ АДМИН NRg | Energy Style ^

Мнениеот saxo bank » 19 Мар 2013, 21:48

да като теб да натрупаме 686 мнения :D
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: saxo bank

Мнениеот Energy Style ^ » 19 Мар 2013, 21:56

Ами активен съм в форума и разглеждам темите ;) Някаде пише ли че не трябва да пиша в темите ??? И в момента гледам че ти си п трупаш като пишеш безмислени постове! Не ти отива на годините ...
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот giligiligeizerka » 19 Мар 2013, 22:07

Energy и предния път като ме мести няколко пъти ти казах, че не ги виждам терористчетата и излязох! Днес пак ти го казах! Това, че го няма на демото, не значи, че не съм го казала.. няколко пъти!
:D Дай на глупака власт и му гледай сеира :D
Аватар
giligiligeizerka
Потребител
Потребител

Име в игра: J_U_L_Y_

Мнениеот Energy Style ^ » 19 Мар 2013, 22:10

Докажи и ще повярвам не съм видял такова нещо ! Най добре се говори когато има доказателство !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот giligiligeizerka » 19 Мар 2013, 22:37

За това ти казвам, че трябва да четеш 1-во в играта какво ти се пише, после да спамиш във форумите! Както виждам не само аз ти го повтарям, а ти за пореден път не си взимаш бележка! ЗАПОМНИ го най-накрая: чети внимателно, а не само това, което ти изнася! Демо от това, че съм го казала нямам, защото излязох от играта, но това не означава, че не е казано! И предния път (по-рано тази седмица) когато ме метна CT ти казах, че не ги виждам, обаче пак се направи на "сляп" (явно сме с еднакъв очен проблем) и за това реших, че няма смисъл да играя и ест. излязох от играта! Бактиса ми да се обяснявам за едно и също нещо по няколко пъти! Ако искаш си препрочети пак всичко изписано, защото аз смятам да спра до тук!
:D Дай на глупака власт и му гледай сеира :D
Аватар
giligiligeizerka
Потребител
Потребител

Име в игра: J_U_L_Y_

Мнениеот Energy Style ^ » 19 Мар 2013, 22:50

giligiligeizerka написа:За това ти казвам, че трябва да четеш 1-во в играта какво ти се пише, после да спамиш във форумите! Както виждам не само аз ти го повтарям, а ти за пореден път не си взимаш бележка! ЗАПОМНИ го най-накрая: чети внимателно, а не само това, което ти изнася! Демо от това, че съм го казала нямам, защото излязох от играта, но това не означава, че не е казано! И предния път (по-рано тази седмица) когато ме метна CT ти казах, че не ги виждам, обаче пак се направи на "сляп" (явно сме с еднакъв очен проблем) и за това реших, че няма смисъл да играя и ест. излязох от играта! Бактиса ми да се обяснявам за едно и също нещо по няколко пъти! Ако искаш си препрочети пак всичко изписано, защото аз смятам да спра до тук!

Я по леко с тона ! И 2-ро Че имаш проблем с цс аз съм ти виновен ... Оправи си цс да нямаш проблем !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот saxo bank » 19 Мар 2013, 22:56

Energy Style ^ написа:
giligiligeizerka написа:За това ти казвам, че трябва да четеш 1-во в играта какво ти се пише, после да спамиш във форумите! Както виждам не само аз ти го повтарям, а ти за пореден път не си взимаш бележка! ЗАПОМНИ го най-накрая: чети внимателно, а не само това, което ти изнася! Демо от това, че съм го казала нямам, защото излязох от играта, но това не означава, че не е казано! И предния път (по-рано тази седмица) когато ме метна CT ти казах, че не ги виждам, обаче пак се направи на "сляп" (явно сме с еднакъв очен проблем) и за това реших, че няма смисъл да играя и ест. излязох от играта! Бактиса ми да се обяснявам за едно и също нещо по няколко пъти! Ако искаш си препрочети пак всичко изписано, защото аз смятам да спра до тук!

Я по леко с тона ! И 2-ро Че имаш проблем с цс аз съм ти виновен ... Оправи си цс да нямаш проблем ![/quote
а ти спри със спамовете и чакам отговар на личното където ти пратих за да не си трупам мнения като теб тук ОК
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Име в игра: saxo bank

Мнениеот restless » 19 Мар 2013, 22:58

energy имам чувството че си бавноразвиващ... локнете темата, ако се види, че го е направил пак, тогава ще я отворим :)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Imp Skype » 19 Мар 2013, 23:01

Ще спрете ли с простотиите най-накрая ?? ... момичето каза , че има проглем с очите и ти Energy пишеш да си преинсталира CS Оо ти май нещо не четеш какво се пише тука ...
Заключвам темата и стига сте се излагали вече !
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот MORTAL » 19 Мар 2013, 23:23

Големи разправии с тая тема. Енерджи, момичето няма да ти вади решение на ТЕЛК за да спреш да я местиш. Има проблем с очите, остави я на мира.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

ПредишнаСледваща

Назад към Други