1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: idc
2. Вашето IP: 89.215.91.108
3. Nickname на администратора: Energy Style
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 6 часа бан - "obijda admin - мисля че си объркал reason-a!
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Играя си аз.. садвам щото не знам каде ми е мерника и взех че се нахоках сам в чата (ок тука малко комплекси, но както и да е) и какво става.. циркажията ме гагва 10 минути, като ме предупреди че ще ме банне следващия път.. сменя се мапа и аз си изказвам мнението за него "Ти си поредния клоун с права" и следва screen и 6 часов бан! И мисля че е объркал reason-а "obijda admin".. Аз не помня да съм обидил админ! Админ през това време в сървъра нямаше! + това след като ме гагна ми каза че ще ме банне следващия път!? Когато сам се нахокам!? Гага според мен не беше нужен! Нито пък бана.. Ако не ме беше гагнал за да се прави на великия админ нямаше и да се стигне до изказването ми за него! Въпреки че и да не ме беше гагнал, мнението ми за този индивид винаги ще е такова! Пък и не мисля че думата "клоун" е баш толкова обидна за 6 часа бан.. И ето тука другата грешка поради самочуствието на 65% от администраторите в тази верига.. 6 часа бан защото съм обидил "админ", ако не беше админ.. тогава бана нямаше да е 6 часа? А по-малко!? Какво е значението дали обиждам администратор или обикновенния играч!? Като е администратор та какво да не е хванал господ за..
6. Демонстрация/Изображение: ScreenShot DOX.bg/Демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството: D2
2. Арогантно поведение към другите играчи, админи:
Наказание от Админ: По усмотрение на администратора. kick, 5мин - 1 ден ban.. Не съм се държал по лош начин с никого! Както и не съм обидил никого! Просто ми писна от такива като този.. Пример: Ако просто напиша дума от сорта "келеш/пе*ал" или нещо такова независимо дали е отправена към някого, дори и да подчертая че не е отправена към някого пак ще бъда гагнат!? Според мен много се старае в ролята си на админ та чак е смешен! За жалост половина администратори в този форум мислят по този начин! Ако обидя някого гагвайте ме ок! Ама ако просто напиша такав дума или както стана в случея я отправя КЪМ МЕН САМИЯ поради някви лапешки комплекси или такива пораждани от възраста ми не мисля че е редно да бъда гагван!!! И не ме интересува дали ще има последствия въпреки че това не е първото оплакване от него.. аз мога и сам да взема мерки!!! И за пореден път ще кажа.. CSMEGAGAMING се промени много последно време.. и до скоро се чудих защо.. с всеки изминал мап в вашите сървъри ми става все по-ясно защо много играчи вече дори не им хрумва за вашите сървъри! Нали знаете.. в природата няма застой! Има развитие! Но то може да е или нагоре или НАДОЛО! Тук положението е подобно! За жалост!
Energy Style - клоун с флагове
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
2 мнения
• Страница 1 от 1
Energy Style - клоун с флагове
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
- Schweppes
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Нямам
Re: Energy Style - клоун с флагове
Швепс, смятам че прекаляваш с арогантостта и бана ти е напълно заслужен. Не ти е за пръв път да ръсиш обиди или цинизми в сървърите и форума - viewtopic.php?f=49&t=3088 . Заключвам темата и ти поставям предупреждение заради изказването в чата!
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: KoMnoT
2 мнения
• Страница 1 от 1