Ще ви демонстрирам НАЙ-НЕКОМПЕТЕНТНИЯ АДМИН! (съвсем сериозно,бях зарязал да се занимавам с вас,ама тоя просто думи нямам да опиша неговата простотия!!! (която върши,някой да не помисли,че го обиждам))
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
-CCC
2. Вашето IP:
-85.11.166.79 / STEAM_0:1:43554733
3. Nickname на администратора:
-NRg | Energy Style ^
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
-Нарушено правило номерр 6!
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
-Няма,какво да разяснявам,гледайте демото и си правете изводи.Малко грубичко се държах,ама малко рано е,някво ми е мудно,а и вече ми е нервно заради тоя :Д
6. Демонстрация/Изображение:
http://store.picbg.net/pubpic/5D/CB/969 ... 535dcb.bmp
[DOWNLOAD DEMO (5.60MB)!]
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
-Dust2
Оплакване от "NRg | Energy Style ^"
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
Mr.Black - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Mr.Black
Re: Оплакване от "NRg | Energy Style ^"
15. Непредоставени Screenshots, напрвени и поискани ви от админа
Наказание от админ: kick, ban до 1 седмица
Исках ти снимките ти каза че няма да ги дадеш.Правиш ми се на интересен а ? Аз викам да си изчака бана след като знае как са правилата и нарочно се прави ! И не ми пиши на изус номер 6 защото не е за лал а за непредставени снимки поискани от мен !!!
Също така не виждам и снимките !!
Аз си изпълнявам задълженията ! И съм те банал по правилата ! че ти м исе правиш на интересен си е твой проблем ! И май трябва да си изчакаш бана че другия път да не се правиш на интересен ами да си дадеш снимките ! След като другите могат да ,си ги дават.Не си нищо повече от тях ! И следващия път когато не ми дадеш снимки пак ще те бана !
И ако може да се оправи бана че е за 1 ден не ,е пермент ! амхмода нещо се бъгна
Име: CCC | Админ: NRg | Energy Style ^ | Дата: 28/03/2013г. - 10:43 | Причина: max offences reached | Продължителност: Перманентен
Наказание от админ: kick, ban до 1 седмица
Исках ти снимките ти каза че няма да ги дадеш.Правиш ми се на интересен а ? Аз викам да си изчака бана след като знае как са правилата и нарочно се прави ! И не ми пиши на изус номер 6 защото не е за лал а за непредставени снимки поискани от мен !!!
Също така не виждам и снимките !!
Аз си изпълнявам задълженията ! И съм те банал по правилата ! че ти м исе правиш на интересен си е твой проблем ! И май трябва да си изчакаш бана че другия път да не се правиш на интересен ами да си дадеш снимките ! След като другите могат да ,си ги дават.Не си нищо повече от тях ! И следващия път когато не ми дадеш снимки пак ще те бана !
И ако може да се оправи бана че е за 1 ден не ,е пермент ! амхмода нещо се бъгна
Име: CCC | Админ: NRg | Energy Style ^ | Дата: 28/03/2013г. - 10:43 | Причина: max offences reached | Продължителност: Перманентен
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Много се извинявам за неудобството,но ти кога си ми правил снимки?Аз снимки от теб нямам.Един друг админ ми направи снимки и му ги пратих веднага.Нямам намерение да разпращам едни и същи снимки на 231231 админа.Я се стегни малко,к'ви са тия филми.Няма и да видиш снимките,аз съм ги дал на този,който трябва,това че го играеш голям,не значи,че трябва да ти играя по свирката.
Баннал ме по правилата :D:D..Къде си бе,господин "по правилата",първо ще си правиш снимки,после ще ги изискваш,а не 1 админ да направи снимки и да разпраща на целия ви колектив.Не стига,че сте нагли и колегата ти дори не мина спектатор да ме погледа малко,а направи снимчици и веднага пращай ами и ти господин "по правилата" ще ми искаш снимки,които не си направил.
И за "бъга" в банлист ти казах,блъскай си главата там,докато не го разбереш,защото това не е бъг,просто се изисква малко мисъл,за да видиш,какво ти пише,ама то и на теб не ти е лесно,ти чакаш някой да ти го напише,та да го разбереш.
Баннал ме по правилата :D:D..Къде си бе,господин "по правилата",първо ще си правиш снимки,после ще ги изискваш,а не 1 админ да направи снимки и да разпраща на целия ви колектив.Не стига,че сте нагли и колегата ти дори не мина спектатор да ме погледа малко,а направи снимчици и веднага пращай ами и ти господин "по правилата" ще ми искаш снимки,които не си направил.
И за "бъга" в банлист ти казах,блъскай си главата там,докато не го разбереш,защото това не е бъг,просто се изисква малко мисъл,за да видиш,какво ти пише,ама то и на теб не ти е лесно,ти чакаш някой да ти го напише,та да го разбереш.
-
Mr.Black - Потребител
Mr.Black в случая не е виновен , а беше предизвикан. Човека играе без хак , спрете да го банвате. Energy нито ти му направи снимките , нито ти го гледа , защо го бан-а ?
Дори ти знаеше предварително , че CCC не е wall хак - > бан-а човек , който го напсува (напсува и теб ,че не го банваш)..
Имам чувството ,че прекалено строго приложи правилата , все пак ти си админ имаш последната дума..
Нека админ kamikazdze (ако не бъркам ник-а) да се изкаже , т.к. той започна със снимките.
Дори ти знаеше предварително , че CCC не е wall хак - > бан-а човек , който го напсува (напсува и теб ,че не го банваш)..
Имам чувството ,че прекалено строго приложи правилата , все пак ти си админ имаш последната дума..
Нека админ kamikazdze (ако не бъркам ник-а) да се изкаже , т.к. той започна със снимките.
7eamplay ftw!
-
goran yordanov - Потребител
- Име в игра: leo
Чист !
Махам бана...ако някой е на друго мнение да ме поправи...
п.п. Ако някой е ядосан за нещо в личния си живот моля не пренасяйте ядът си в играта...!
Махам бана...ако някой е на друго мнение да ме поправи...
п.п. Ако някой е ядосан за нещо в личния си живот моля не пренасяйте ядът си в играта...!
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
Ако съм ядосан в личния живот,къде предлагаш да го "пласирам" този яд,пак в личния си живот или в играта - в играта разбира се... (Шегувам се...въобще не съм бил ядосан)
Вижте,аз реагирам остро,като един админ ми поиска снимките,но винаги си ги давам,макар и с негодувание,знам правилата не съм идиот,но когато друг админ ми ги поиска,как да реагирам,първо ми стана смешно,но после реших да го отрежа,като му откажа снимките и тъй стана.
Няма,какво да се обяснявам,бана е премахнат...Мерсаж на Мръсницата,смисъл от дискусия при вас няма,тъй че ударете 1 катанец най-добре,че накрая пак ще си изпрося банчето,защото ще ви кажа директно,че сте некомпетентни (с НЯКОЙ изключения,има и симпатяги тука все пак)
Вижте,аз реагирам остро,като един админ ми поиска снимките,но винаги си ги давам,макар и с негодувание,знам правилата не съм идиот,но когато друг админ ми ги поиска,как да реагирам,първо ми стана смешно,но после реших да го отрежа,като му откажа снимките и тъй стана.
Няма,какво да се обяснявам,бана е премахнат...Мерсаж на Мръсницата,смисъл от дискусия при вас няма,тъй че ударете 1 катанец най-добре,че накрая пак ще си изпрося банчето,защото ще ви кажа директно,че сте некомпетентни (с НЯКОЙ изключения,има и симпатяги тука все пак)
-
Mr.Black - Потребител
Mr.Black написа:Много се извинявам за неудобството,но ти кога си ми правил снимки?Аз снимки от теб нямам.Един друг админ ми направи снимки и му ги пратих веднага.Нямам намерение да разпращам едни и същи снимки на 231231 админа.Я се стегни малко,к'ви са тия филми.Няма и да видиш снимките,аз съм ги дал на този,който трябва,това че го играеш голям,не значи,че трябва да ти играя по свирката.
Имаш направени снимки че колегата не направи каквото трябва аз го направих . С цел да имам снимките ако има оплакване от мене че не съм си вършил работата ! А ти ми каза "гледай си работата няма да дам снимки " до колкото помня ! Аз преди това написах че си чист но исках снимките ти ги отказваш... Другия път като ти искам снимки ги давай щото пак ще плачеш в теми !
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Е, заключвам темата за да не се стига пак до крайности......!
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
8 мнения
• Страница 1 от 1