Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

До админ bibetooo

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: До админ bibetooo

Мнениеот Energy Style ^ » 02 Апр 2013, 17:05

bibetoooooo написа:кво се е видяло бе хаха.. добре ми извинете не можем всички да сме като Вас Г-не :))) и колко пъти да ти обеснявам че не съм разбрала че ми говориш за тоя, а за друг А ? ( и спорех с теб и НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА В СЛУЧЕЯ ИГРАТА) малоумен ли си или ??

Май не съм аз малоумния а си ти че не си разбрала кой играе с айм ! 1 аймер има в сървъра 10 човека и като не можеш да разбереш че е айм ...
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот bibetoooooo » 02 Апр 2013, 17:10

Как да ти обесня че не съм гледала играта.. повече няма да пиша!
Аватар
bibetoooooo
Потребител
Потребител

Име в игра: bibetoooooo

Мнениеот Energy Style ^ » 02 Апр 2013, 17:15

bibetoooooo написа:Как да ти обесня че не съм гледала играта.. повече няма да пиша!

Не си гледала играта а си вътре.Гагваш ей така че съм ти казал " гледай агрессионе айм ма" след като вече ми писна от него. Гагна ме стоях още 2 роунда не го бана Не знам кога си го банала кога си се осъзнала каде си ... Нямам и аз какво да кажа вече.Просто ми падна в очите !!! Имах др. мнение за тебе ама вече не
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот bibetoooooo » 02 Апр 2013, 17:20

оо ей ся гледах демото изцепила съм ти нещо ми беше казал и аз ти отговарям няма хакери кво да гледам.. ми не съм го видяла как да го банна.. и бях спектатор и писах на теб.. както и да е ако решат да махнат правата ...
Аватар
bibetoooooo
Потребител
Потребител

Мнениеот Energy Style ^ » 02 Апр 2013, 17:23

bibetoooooo написа:оо ей ся гледах демото изцепила съм ти нещо ми беше казал и аз ти отговарям няма хакери кво да гледам.. ми не съм го видяла как да го банна.. и бях спектатор и писах на теб.. както и да е ако решат да махнат правата ...

Никой няма да ти маха правата Просто се научи кога да гагваш ! и да гледаш повече. Да не се мислиш за много компетентна
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот bibetoooooo » 02 Апр 2013, 17:28

хахаха не говори като не знаеш какво мисля (дали мисля че съм компетентна или не) в случея не съжелявам че съм те гагнала :)
Аватар
bibetoooooo
Потребител
Потребител

Мнениеот zxcv ;> » 02 Апр 2013, 17:30

Хах... в тоя случаи и двамата сте виновни. Няма да се застъпя за никого този път, защото наистина играча е хак и си поигра доволно. Energy, не харесвам хора, които не гледат себе си, а намират винаги кусури на тези около себе си. Това, че ти търсиш център на внимание и се заяждаш, както и се престараваш си е твоя грешка именно за това сега си VIP. Целта не е да 'клаветиш' всеки за щяло и нещяло, вземи се дръж малко по-сериозно за годините си. Когато има хакер не чакаш да го видят админите, а просто докладваш на администраторския чат по нормален начин, защото все пак и ние сме отишли там да играем и да се забавляваме, а ако след 2-3 опита наистина не те отразяват - излизаш спектатор без да спираш демото, снимаш хакера, правиш му снимка на Ip адреса и всичко приключва и за двамата - тоест наказание за админа и бан за хакера, МИРНО и КРОТКО. Правите от мухата слон вече ми се струва... Хайде някой читав да заключва тая тема, че е пълен без мислен спам
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот ViSiOn » 02 Апр 2013, 17:35

Енерджи внимавай с прикаските недей да се дръвчиш такъв че и на мен ми дотяга от теб..... разбрахме момичето може и да е виновно и ако трябва ще си понесе последствията. И кой беше ти че да и говориш на MA и също така кой беше ти че да и казваш кога да влиза.... и също така момичето си влиза достатъчно често и съм 100 % сигурен че и аз да бях на нейно място и аз щях да те гагна. И недей се опъва такъв .....
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот Energy Style ^ » 02 Апр 2013, 17:36

Още по зле явно не знаеш кога се използват правата !
1-во заради гага
2-ро че си хем спектатор хем не можеш да видиш че ония ги цъфка с айма ... Айде качи и твоето демо да видим кога чак осъзна че ония е айм ?

А до Митака. По добре ми е така дори ;) Само че се ядосвам че някой хора не си вършат работата както и на темата ми с снимки така и тука ... Аз няма да се занимавам повече да снимам и тем подобни ...До колкото като са ми махнали правата не е свършил света ! И кактов виждаме се справяте добре и без моята подкрепа нали ;) Всичко ви е изрядно всеки спазва правилата няма оплаквания само боза в сървъра ... говорим за дъст2 ! В другите сървъри всичко си го правят момчетата ! И кво център на внимание че пак показвам колко си вършат работата....

Симса 1-во Каквото се обадило такова и повикало ! Точно по поговорката ми е и писането ! След като съм ядосан че хака си играе нормално да се изнервя и да напиша на МА ! А че не си е свършила работа гледай демото !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот bibetoooooo » 02 Апр 2013, 17:45

абе ей кой си ти че ще ми говориш на МА че не мога да се сетя ? и второ за гага ДА ЩЕ ТЕ ГАГНА казах и не съжелявам че съм го направила В СЛУЧЕЯ !2-ро че си хем спектатор хем не можеш да видиш че ония ги цъфка с айма ... Айде качи и твоето демо да видим кога чак осъзна че ония е айм ? на китайски ли трябва да ти обесня че докато бях спектатор не съм гледала играта а писах с тебе ..
Аватар
bibetoooooo
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към На лафче