Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ Untouchable * Awake And Alive

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ Untouchable * Awake And Alive

Мнениеот Energy Style ^ » 05 Апр 2013, 15:24

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: NRg | Energy Style ^
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: Untouchable * Awake And Alive
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Така както и на демото се вижда то е кратко :) Играх си поздравих играчите с песен след това бибето реши че трябва да се заяжда ест. На нейната простотия и отвърнах защото мисля че няма никакво право да ме засяга ! И другия "умник" awake. след като спряха караниците реши че може да ме бане нито 1-во гаг нито нищо направо бан за 60 мин и то вижте с какъв реасон и то неграмотно писане... :D ! Моля да се накаже админа !
6. Демонстрация/ http://dox.bg/files/dw?a=92a87f0ffb
7. Сървърът, в който е направено доказателството: dust2only

Явно не е прочел правилата ...
Име: NRg | Energy Style ^ | Админ: Untouchable * Awake And Alive | Дата: 05/04/2013г. - 15:17 | Причина: selaniq !!!! | Продължителност: 60

13.При поставяне на бан, трябва да е изписана точна и ясна причина за бана, не глупости от рода на "а са да те вида"," кой е глупака сега" и т.н.
Последна промяна Energy Style ^ на 05 Апр 2013, 15:30, променена общо 1 път
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: NRg | Energy Style ^

Re: Оплакване от админ Untouchable * Awake And Alive

Мнениеот Awake And Alive » 05 Апр 2013, 15:30

По точен и ясен реасон не можах да се сетя ! 1во влизаш и ми даваш наставления какво да правя , как да играя и си позволяваш да ми викаш Я ТИХО ?! за бога ми ти кой беше ?! заяждаш се с всеки и накрая си позволяваш да обиждаш админка с израза " я се виж в огледалото на нищо не приличаш" за мен това е проста проява на дива Селания ! точно за това ти е такъв реасона а относно гаг-а ! гаг-нах те за 1 секунда ! да се сетиш че трябва да спреш още на миналия мап ! цял мап те търпях айде стига .. почини си ;)
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Име в игра: Awake And Alive ;]

Мнениеот Energy Style ^ » 05 Апр 2013, 15:33

Awake And Alive написа:По точен и ясен реасон не можах да се сетя ! 1во влизаш и ми даваш наставления какво да правя , как да играя и си позволяваш да ми викаш Я ТИХО ?! за бога ми ти кой беше ?! заяждаш се с всеки и накрая си позволяваш да обиждаш админка с израза " я се виж в огледалото на нищо не приличаш" за мен това е проста проява на дива Селания ! точно за това ти е такъв реасона а относно гаг-а ! гаг-нах те за 1 секунда ! да се сетиш че трябва да спреш още на миналия мап ! цял мап те търпях айде стига .. почини си ;)

Я погледни демото и каде виждаш да си ме гагнал ? преди 2 мапа ме гаг за 1 сек защото се заяждаш с играчите и им викаш "не искаш ли да се научиш да играеш вместо да стоиш по кишетата" и играча ти отвърна не не искам и ти му викаш ами тогава излизай ... И аз ти написак я тихо какво е тва държание за админ ... Да пъди хората :x
И по темата прегледай демото кой почна да се заяжда ! и научи правилата че се пише точна причина и правилно написана ....
Не казваш селанин .. А селянин !
8) Благодаря че ми провалихте играта и настроението ...
Последна промяна Energy Style ^ на 05 Апр 2013, 15:35, променена общо 1 път
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот r0ki. » 05 Апр 2013, 15:34

Аз бях в сървара и видях всичко, и просто на кратко Awake And Alive изобщо не става за админ, след като банна energy му казах че reasona не съвпада с причината на бана, и когато Люси види reasona ще го попита какъв е този reason и тои ми отговори '' ами кво да направя, ще му обесня като трябва и т.н'', и ми каза да не съм му се бъркал в неговите банове. И тогава когато energy каза на бибето я тихо ами то и аз лично бих и казал така защото в случея тя се заяждаше с него и то на човек му писва.
Последна промяна r0ki. на 05 Апр 2013, 15:42, променена общо 2 пъти
Израснах сред акули, напомпани с ампули. ]:)
Аватар
r0ki.
Потребител
Потребител

Име в игра: r0kicha`chupi skuli

Мнениеот Energy Style ^ » 05 Апр 2013, 15:37

r0ki. написа:Аз бях в сървара и видях всичко, и просто на кратко Awake And Alive изобщо не става за админ, след като банна energy му казах че reasona не съвпада с причината на бана, и когато Люси види reasona ще го попита какъв е този reason и тои ми отговори '' ами кво да направя, ще му обесня като трябва и т.н'', и ми каза да не съм му се бъркал в неговите банове.

Няма да се бъркаш на тестовите админи че мн разбират ! :D
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот Awake And Alive » 05 Апр 2013, 15:38

виж са .. симпатяга почваш да ме нервираш вече .. принципно ти си човека с правилата дето ги спазва и т.н ...
миналия мап имаше 1 дето висеше секи роунд в техната база и подбира ъглите докрай! (ако си чел правилата ясно ще видиш ,че се забранява чакането по картата с цел бавене на играта и страх от умиране)
следователно прецених ,че е по добре да му кажа да се раздвижи малко от колкото да го наказвам и ти като какъв се яви ,че да ми викаш шш ало я тихо ?! Кикнах ли го ?! слаинах ли го ?! , слапнах ли го ?! НЕ !! тогава аджаба какво те мъчи !? а относно колешката бибето .. къв си ти ,че ще и казваш да се погледне в огледалото ?! може да е каквато и да е ти ако си истински мъж никога не би постъпил по този селски начин ...

Не съжалявам за постъпката си .. даже мисля ,че ти е малко ;)

едит : симпатяга разбирам много повече от тебе от тая игра , и като админство и като gameplay сети ли се ?!
Админ , дай демо да докажеш , че съм хак ... ?!!?! Играч , дай демо да докажеш ,че не си хак ... ?!?! !
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Мнениеот Energy Style ^ » 05 Апр 2013, 15:41

Awake And Alive написа:виж са .. симпатяга почваш да ме нервираш вече .. принципно ти си човека с правилата дето ги спазва и т.н ...
миналия мап имаше 1 дето висеше секи роунд в техната база и подбира ъглите докрай! (ако си чел правилата ясно ще видиш ,че се забранява чакането по картата с цел бавене на играта и страх от умиране)
следователно прецених ,че е по добре да му кажа да се раздвижи малко от колкото да го наказвам и ти като какъв се яви ,че да ми викаш шш ало я тихо ?! Кикнах ли го ?! слаинах ли го ?! , слапнах ли го ?! НЕ !! тогава аджаба какво те мъчи !? а относно колешката бибето .. къв си ти ,че ще и казваш да се погледне в огледалото ?! може да е каквато и да е ти ако си истински мъж никога не би постъпил по този селски начин ...

Отворко погледни демото за 2-ри път ти казвам ! погледни и виж кой почна да се заяжда .... Като сте с права и 2мата не значи че сте велики и можете да се заяждате и да правите квото си искате ! Бибето ти също кво гледаш а мълчиш ? Кой почна да се заяжда а ? вижда се в демото .... АМАН ОТ ТАКИВА АДМИНИ !!!!!!!! И като много си чел правата що си пропуснал 13. да прочетеш ? И никаде не пише в правилата да пишат админите на играчите ми щом не искаш да се учиш излизай ... (да гониш и да се заяждаш с потребителите)

1 Час ще го изчакам сигурно ...Ако не влезни някой да погледне ... Но да се направи нещо по въпроса с админите ;)
Последна промяна Energy Style ^ на 05 Апр 2013, 15:44, променена общо 1 път
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот Awake And Alive » 05 Апр 2013, 15:44

Energy Style ^ написа:
Awake And Alive написа:виж са .. симпатяга почваш да ме нервираш вече .. принципно ти си човека с правилата дето ги спазва и т.н ...

Отворко погледни демото за 2-ри път ти казвам ! погледни и виж кой почна да се заяжда .... Като сте с права и 2мата не значи че сте велики и можете да се заяждате и да правите квото си искате ! Бибето ти също кво гледаш а мълчиш ? Кой почна да се заяжда а ? вижда се в демото .... АМАН ОТ ТАКИВА АДМИНИ !!!!!!!!

ей пиклио слушай какво ше ти кажа , дори тя да е започнала първа ти няма да и говориш по този начин !?!? ти прост ли си Български разбираш ли ?! една жена никога не се обижда по този начин .. това ако го беше направил в реалния живот щех да ти откъсна главата сериозно ти казвам .. много мраза такива отрепки който омаловажават една жена ... реигирах така , защото имам жена и ако някой и каже така ... ще му е последната дума в животеца ;) и внимавай как се обръщаш и към мен ,че нещо ми лазиш стабилно по нервата вече..
Аватар
Awake And Alive
Потребител
Потребител

Мнениеот Energy Style ^ » 05 Апр 2013, 15:46

Awake And Alive написа:
Energy Style ^ написа:

Отворко погледни демото за 2-ри път ти казвам ! погледни и виж кой почна да се заяжда .... Като сте с права и 2мата не значи че сте велики и можете да се заяждате и да правите квото си искате ! Бибето ти също кво гледаш а мълчиш ? Кой почна да се заяжда а ? вижда се в демото .... АМАН ОТ ТАКИВА АДМИНИ !!!!!!!!

ей пиклио слушай какво ше ти кажа , дори тя да е започнала първа ти няма да и говориш по този начин !?!? ти прост ли си Български разбираш ли ?! една жена никога не се обижда по този начин .. това ако го беше направил в реалния живот щех да ти откъсна главата сериозно ти казвам .. много мраза такива отрепки който омаловажават една жена ... реигирах така , защото имам жена и ако някой и каже така ... ще му е последната дума в животеца ;) и внимавай как се обръщаш и към мен ,че нещо ми лазиш стабилно по нервата вече..

Кой го направи тоя админ ???? Обижда си в форума също така не спазва правилата ....
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 05 Апр 2013, 15:57

Заключвам темата. Люси ще я види и ще има справедливост. Имайте малко уважение към бившите колеги. Не го нападайте само защото вече не е админ. Наказан е за месец, после пак ще е справа. И такива обиди и изрази само по скайп или на четири очи. Във играта и във форума са ЗАБРАНЕНИ! Има го в правилата.
П.С. Енерджи, думата "селанин" не е обидна. Дори не съм сигурен, че има такава дума.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Следваща

Назад към Други