Оплакване от kiddo
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
33 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Оплакване от kiddo
играта не е като на хак но имаш убийства които нито се чува оня. нито си го видял по рано. особено това с хедшот в вашата база. Гледах 100 пъти демото на забавен кадър 1 минута по рано за да видя показва ли се някъде тоя че го знаеш там. Е не го видях нито чух. А по слухтенето ме бива. Оставям бана.
-
Blizare_ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Blizare_
Цял живот да учиш мапа пак няма да го научиш така...!!!!pff
Шматка си ти брато за маумни ли ни мислиш.
И даже оплакване си пуска човека тцтцтц.
Шматка си ти брато за маумни ли ни мислиш.
И даже оплакване си пуска човека тцтцтц.
-
Drax - Потребител
- Име в игра: Alliance.Jasderro {}
май е време киддо , заради обидите към нас , да му се удължи банчето !!! Не съм , човека който ще търпи такова поведение от играч ! и Какво като съм админ ? , админ съм заради веригата , а не заради някакви си права !!! И ако има нещо скайпо ми го има в профила !!!
Благодаря !!!
Благодаря !!!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Нямам цс тук и не мога да гледам демотата, но много бих искал да чуя мнението на Мр. Блак по случай.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Не си чак толкова добър без хак , с он офф няма прогресираш ...
-
ana7ol1 - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Spynki ^^
ana7ol1 написа:Не си чак толкова добър без хак , с он офф няма прогресираш ...
+1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Нямам право да коментирам ,но направо немога да повярвам какви нагли смешници има ....Киддо най-накрая те фанаха как си треа,защото отдавна съм те наблюдавал и знаех че си с хак ,но ето това демо толкова хубаво и нагледно те излага в цялата ти същност и жалкост....Наслади се на бана си и след време ако ти го махнат(което се надявам да не стане) да си се научил без "Стеничката"(знаеш за какво става на върпос).Просто се чудя как си толкова нагъл че чак оплакване да ми пускаш.....Permanent Bann и това е....
-
Kacamun - Потребител
- Име в игра: Kacamun
За мен демото е твърде кратко, за да се каже със сигурност.
Картата не е голяма. Противниците ги пуска на две места, с малко късмет на всеки може да му се случи да му е ден.
Мен това демо не може да ме убеди напълно в това, че играча използва хакове. На кидо демото не ми дава да го сваля, а админското - с тези всичките пуснати опция от esp менюто ми е трудно да видя каквото и да било, всички тези линии и числа пречат.
Само да вметна, че тука се коментира даден бан, не да си показвате мускулите кой какъв е и да се заяждате. Форума не е създаден с тази цел.
Изтрил няколко мнения, които не са свързани с темата.
Картата не е голяма. Противниците ги пуска на две места, с малко късмет на всеки може да му се случи да му е ден.
Мен това демо не може да ме убеди напълно в това, че играча използва хакове. На кидо демото не ми дава да го сваля, а админското - с тези всичките пуснати опция от esp менюто ми е трудно да видя каквото и да било, всички тези линии и числа пречат.
Само да вметна, че тука се коментира даден бан, не да си показвате мускулите кой какъв е и да се заяждате. Форума не е създаден с тази цел.
Изтрил няколко мнения, които не са свързани с темата.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Не ми се вижда да е чист.
Последна промяна dzak на 05 Апр 2013, 23:03, променена общо 1 път
Причина: edit.
Причина: edit.
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
-
HAPPY GIRL :> - Потребител
- Име в игра: HAPPY GIRL :>
Аз хак не виждам на това демо.Единственото нещо за което може да се хване човек е килла през стената.Едва ли има човек които да не е пробвал нещо подобно и да му се е получило.Мапа е доста малък нон стоп се раждат хора се пак е ДМ
а и като знаеш горе долу каде се раждат...С няколко думи за мене момчето е чист но за сметка на това държанието му е под всякаква критика
а и като знаеш горе долу каде се раждат...С няколко думи за мене момчето е чист но за сметка на това държанието му е под всякаква критика
-
jef0. - Потребител
- Име в игра: jef0.
33 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4