Здравейте!
Преди около 20 мин. влязох в deathmatch сървъра и по навик си влизам CT. Админ leo пък реши че трябва да играя Т и ме премести. След около 4-5 мин. влезна хакер. Играхме играхме и накрая след като админа не забелязваше че игарча от 15 убиства прави 15 head-а реших да погледна играча. Реконектнах и минах spec. Въмнението ми се оказа положително и писах на админа лично към него чрез @ а той отноново ме мести да играя терорист. Реконектрах и отново минах spec и админа пак настоява да ме мести да играя терорист.
Не съм съгласен с това като вляза в даден сървър админа да ме разкарва да играя против волята ми. Изгубих желание за игра и реших да се оплача,защото не смятам че трябва да прави така!
Демо няма смисъл да качвам. Писах по горе че 2 пъти реконектвам,но пък снимах конзолата си!
Надявам се това да не се повтаря.
СНИМКА СНИМКА2СНИМКА3
P.S да уточня че знам че имате плугина при който при преместване не отчита умирания. Прото се ядосвам когато админите правят каквото си искат! Все пак те са за да се грижат за приятната и честна игра в сървъра,а не да дразнят посетителите!
Оплакване от админ leo
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
teodor7192 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [MASTER's] HEAD MASTER
Re: Оплакване от админ leo
Ние админите, да точно ние, лошите и неразбраните трябва да правим баланс.Не трябва да мрънкате като ви местят
Форумът се напълни с теми срещу админите...като трън в очите сме ви
Форумът се напълни с теми срещу админите...като трън в очите сме ви
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
Именно за това те е преместил за да има баланс в играта
Нашата работа е да правим баланс да не става безинтересно на по слабите играчи и да няма резултати( Т 22 - 0 CT )и по слабите играчи да излизат
Нашата работа е да правим баланс да не става безинтересно на по слабите играчи и да няма резултати( Т 22 - 0 CT )и по слабите играчи да излизат
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
К"ъв баланс?
Играехме 1vs2 ?
И не става върпос за баланс! По-горе писах че влизам да гледам 2 пъти като първия път му съобщавам за хакер,а той ме мести да играя! Реконектвам,влизам пак Spectator и той пак ме слага да играя терорист! Само първия път докато играех ме премести да играя срещу него!
Няма да споря с вас!
Описах по-горе,това което стана и че не смятам че е редно след като съм минал Spec да ми се налага някой да играя!
След като при вас това е практика ще спра да играя при вас!
P.S. И още нещо ще добавя: над 90% от всички играещи CS играят за добър stats!
Играехме 1vs2 ?
И не става върпос за баланс! По-горе писах че влизам да гледам 2 пъти като първия път му съобщавам за хакер,а той ме мести да играя! Реконектвам,влизам пак Spectator и той пак ме слага да играя терорист! Само първия път докато играех ме премести да играя срещу него!
Няма да споря с вас!
Описах по-горе,това което стана и че не смятам че е редно след като съм минал Spec да ми се налага някой да играя!
След като при вас това е практика ще спра да играя при вас!
P.S. И още нещо ще добавя: над 90% от всички играещи CS играят за добър stats!
-
teodor7192 - Потребител
- Име в игра: [MASTER's] HEAD MASTER
Доста интересно нещо се случва тук при положение че играчът е излязъл за да погледне въпросния играч дали е с хак и накрая интересния админ Leo си проявява пак неговата практика да мести хората против волята им, както стана и с мен местеше ме срещу него а не заради team balance извинявайте много но това аз го виждам постоянно. Молба към админа Leo, нямам нищо лично срещу теб но не се прави така както го караш И ти някога си бил просто играч и знаеш че ако се случва това с теб не е приятно нямам никакви нападки към теб но не така
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Забранено е да се седи SPEC. Ако играч се съмнява в някой пише на админа да го види, ако се наложи 2-3 пъти ще му пишеш.Тук има правила, ако не ги спазваш си е лично твой проблем !!!
-
ABC - Потребител
ABC написа:Забранено е да се седи SPEC. Ако играч се съмнява в някой пише на админа да го види, ако се наложи 2-3 пъти ще му пишеш.Тук има правила, ако не ги спазваш си е лично твой проблем !!!
Дай да ги видим тези правила а ? Защо не махнете раздела http://csmegagaming.com/forum/viewforum.php?f=103 след като не може да се седи spect ?
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Забранено е да се седи spectator , защото може да подсказваш на някой
По-добре си дръж устата затворена и бъди смятан за глупак от колкото да я отвориш и да премахнеш всички съмнения.
-
Atanas0wa - Потребител
- Име в игра: Atanas0wa
SEXY_M написа:ABC написа:Забранено е да се седи SPEC. Ако играч се съмнява в някой пише на админа да го види, ако се наложи 2-3 пъти ще му пишеш.Тук има правила, ако не ги спазваш си е лично твой проблем !!!
Дай да ги видим тези правила а ? Защо не махнете раздела http://csmegagaming.com/forum/viewforum.php?f=103 след като не може да се седи spect ?
Само не искам да ми държиш такъв тон, ясно ли ти е ?
Разделът е направен когато в сървър не е имало админ, забележи, И ТОГАВА играча му прави демо и т.н.
Или не можеш да разбереш нещата или просто си злобееш
-
ABC - Потребител
Интересно ми е, хакерът беше ли баннат?!
Ако, да! Значи няма за какво да спорите ....
Ако, да! Значи няма за какво да спорите ....
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2