Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от kiddo

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от kiddo

Мнениеот Blizare_ » 08 Апр 2013, 11:16

jef0. написа:
Blizare_ написа:
jef0. написа:Аз хак не виждам на това демо.Единственото нещо за което може да се хване човек е килла през стената.Едва ли има човек които да не е пробвал нещо подобно и да му се е получило.Мапа е доста малък нон стоп се раждат хора се пак е ДМ
а и като знаеш горе долу каде се раждат...С няколко думи за мене момчето е чист но за сметка на това държанието му е под всякаква критика

Опитай да обясниш 6:10:00 като убива един в базата. Къде го е видял. Къде го е чул.

Предполагам говориш за килла през стената в базата.Както казах в предния си коментар мапа е малък и нон стоп се раждат хора момчето е решило да пробва стреляло е и се е получило .Аз съм правил безброи такива убийства без да ги виждам и чувам това означава ли , че и аз съм с лалл ?

Нон стоп се раждат хора в неговата база ? Разбирам да стреля по респаун точките. Ама тва е в неговата база. Това което казваш няма логика.
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Blizare_

Мнениеот Blizare_ » 17 Апр 2013, 19:44

Горе
Изображение
Аватар
Blizare_
Потребител
Потребител

Име в игра: Blizare_

Мнениеот Vito » 18 Апр 2013, 11:15

Незнам кога някой от админите тук ще разберат ,че kiddo не играе с никакви помощни средства, в доста различни сървъри съм играл и продължавам да играя с него гледал съм го доста пъти,и искам да отбележа че само в тази верига получава банове!!!
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Предишна

Назад към Погрешни банове