Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ zxcv ;>

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админ zxcv ;>

Мнениеот Report » 18 Апр 2013, 13:31

казах техническа грешка се е получила Изображение

искам да видя твоето демо преди да преценя без такова и да ти наложа бан, аз
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Предупреждения: 0
Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот Osama » 18 Апр 2013, 13:41

Какви са тези глупости бе "Техническа грешка" Този админ разваля играта на двама приятеля! Демота нямам защото първо до сега никога не съм се занимавал с демота и второ въпросния играч много добре знае какво е направил. Много добре знае и после, защо почнах да му се пречкам докато играех! Щом смята , че той може да разваля моя кеф от играта значи и аз мога да развалям неговия! ТЪПО е да има автоматична вотинг системата, а този цял ден да пуска итали! Тъпо е да му се играе CT и да мята мен Т. От там нататък въпросния играч трябва да се накаже защото той нарушава правилата! Ако целта на тези сървъри е да гонят новите играчи най-лесно е двама играча да сменим един сървър. Но ако това е политика на веригата ви да местите играчи и да си пускате каквито вие искате карти, а после като се каже нещо да ги банвате не мисля , че ще имате много хора след време!
Аватар
Osama
Потребител
Потребител

Име в игра: Osama

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 13:48

Report написа:казах техническа грешка се е получила Изображение

искам да видя твоето демо преди да преценя без такова и да ти наложа бан, аз

Report тук пак не ми стана ясно, до кога с тези грешки, така наречени технически? Ако случайно пусна хак и след това се извиня че технически съм объркал иконите ще ми махнете ли банна, не нали. С удоволствие чакам наказания както и играчите си търпят техните наказания нека и админите си търпят наказанията !!!
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Report » 18 Апр 2013, 14:32

техническа грешка, че е объркал кого да банне.. за това искам демо за да се види кой какво е направил и кой е за наказание!
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 14:35

Report написа:техническа грешка, че е объркал кого да банне.. за това искам демо за да се види кой какво е направил и кой е за наказание!

Разбрахме че админа е направил грешка, тази грешка остава без наказание явно???? А къде е админа да си качи демото, тук става дума за злоупотреба с права а не за грешен бан. До тук както аз го мисля има едно наказание и чакаме да се докаже за другото наказание, така ли е или нещо се бъркам ???
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот Energy Style ^ » 18 Апр 2013, 14:41

SEXY_M написа:
Report написа:техническа грешка, че е объркал кого да банне.. за това искам демо за да се види кой какво е направил и кой е за наказание!

Разбрахме че админа е направил грешка, тази грешка остава без наказание явно???? А къде е админа да си качи демото, тук става дума за злоупотреба с права а не за грешен бан. До тук както аз го мисля има едно наказание и чакаме да се докаже за другото наказание, така ли е или нещо се бъркам ???

Явно ти не разбираш или се правиш че не разбираш ? за 30мин е бана колегата е объркал човека за бана ! Все пак админите не са компютри че никога да не правят грешки ..Макар че и компютара прави грешка ;) разбирам ако е направил грешен бан за лалхак и тн... Айде спри да спамиш по тая тема ако е за наказание има кой да го накаже !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот jef0. » 18 Апр 2013, 14:42

Ако горепосочените оплаквания са вярни казвам ако понеже няма доказателство мисля,че колегата не е постъпил по най-толерантния начин към играчите.Можел е да ги помоли да се преместат от един отбор без да използва амх_менюто.Колкото до смяната на мапа не мисля,че итали е по малък мап от азтек.
Аватар
jef0.
Потребител
Потребител

Име в игра: jef0.

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 14:44

jef0. написа:Ако горепосочените оплаквания са вярни казвам ако понеже няма доказателство мисля,че колегата не е постъпил по най-толерантния начин към играчите.Можел е да ги помоли да се преместат от един отбор без да използва амх_менюто.Колкото до смяната на мапа не мисля,че итали е по малък мап от азтек.

+1
По мое виждане от това което е казал играча, че ги е преместил а са били 1v1, админа е влязъл и ги пуснал двамата играчи срещу него, малко не удобно става тук не става дума за team balance, поне аз така мисля
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот SEXY_M » 18 Апр 2013, 14:52

Energy Style ^ написа:
SEXY_M написа:

Явно ти не разбираш или се правиш че не разбираш ? за 30мин е бана колегата е объркал човека за бана ! Все пак админите не са компютри че никога да не правят грешки ..Макар че и компютара прави грешка ;) разбирам ако е направил грешен бан за лалхак и тн... Айде спри да спамиш по тая тема ако е за наказание има кой да го накаже !

А ти неми казвай дали разбирам или не !!! Какво става с тази верига, всеки ден по зле и по зле, виждам че играчите пишат много повече от колкото админите, всеки един играч ако направи така наречената от Report техническа грешка, играча да обърка иконата си и пусне хак получава бан и си търпи наказанието нали??? А защо админ когато направи техническа грешка не търпи нищо. Ако Румяна е тук няма да е така с админите, защото си спомням много добре всяка една грешка на админ се наказваше и нямаше толкова допуснати грешки от админите, преди да използват amxmodmenu се замисляха дали са прави или не, следяха хакерите не по малко от 5 мин а сега какво става. Скоро бях свидетел на бан от админ в respawn при положение че админа беше в игра и прецени че някой е хак и го бана за AIM, кажи ми ти това нормално ли е ??? Ако се наказват няма да е така нали ?
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот Energy Style ^ » 18 Апр 2013, 14:56

До някаде си прав! И аз преди правих теми с разни доказателства но нищо не се направи и ,за това и за това спрях :)
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^