Знаеш ли каквъв е проблема .. ти искаш да се заяждаш с всеки който ти каже дума.
Аз спирам..
Оплакване от админ zxcv ;>
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
48 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Оплакване от админ zxcv ;>
Офтопик:
- scientific
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: z1212121
scientific написа:Знаеш ли каквъв е проблема .. ти искаш да се заяждаш с всеки който ти каже дума.
не проблема е че някой хора, в момента и ти с това
просто малко се превземате след като имате админ права, както ти каза не всичко е cs и на теб никои до сега не ти бъркаше в дупката за да се обаждаш ако има нещо за теб с удоволствие бих ти прочел поста но както виждам нито се произнасяш по темата нито ти е работа да ми казваш аз къде да се бъркам, и както забелязваш моите постове са свързани с темите постарай се и ти така да правиш наистина нищо лично нямам към теб или към който и да е админ но форума си има правила и са равни за всичкиscientific написа:SEXY_M Интересно ми е ти за кво се бъркаш във всяка тема ?
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Да ти кажа аз станах скоро админ ако искаш питай ги преди как ми беше държанието
Офтопик:
- scientific
- Потребител
- Име в игра: z1212121
zxcv ;> написа:Чест ти прави, че си опитал да изкараш теб невинен, а мен за добре свършена работа - виновен. Признавам, че си оригинален, но сигурно за това нямаш демота от трите карти в които ме провокираше и ми пречеше на работата и играта. Защо не си споменал за нападките, за няколкократните наказания от чата, защото ме обиждаше и нареждаше. Дори и други колеги те гагваха. Защо не каза как флашваше целия отбор докато беше гаг от яд? Защо не споменаваш как нарочно ми пречеше на играта и постоянно ми се катереше на главата, буташе се в мен и ме флашваше? По принцип харесвам тарикатите, но те са доста по-умни и подготвени. Жалко, че не искаш да качиш демотата.... Нека си получа наказанието, което мисля, че не заслужавам, но както и да е не е болка за умиране! Това е първото и последното ми мнение по тази тема. (:
Всичко което стана почнах да го правя много след твоите номера които направи на мен и колегата ми! До преди да ме метнеш Т и да смениш картата която бяхме си избрали не бях ти написал нито един ред! Няма как да искате добро държание от играч като се подигравате така с него! За разлика от теб аз не съм на 16 години и няма какво да лъжа или да крия. Аз не губя нищо, а ти можеш да загубиш правата си и за това се правиш, че нищо не си направил. Дай обяснение на факта как смени картата по твоя преценка и как ме метна Т при положение, че бяхме 1вс1 с колегата ми! А не да ми казваш след случката какво съм ти казвал и какво съм правил!
-
Osama - Потребител
- Име в игра: Osama
Osama качи си демото , за да си потвърдиш думите си . Демото се запазва в паката cstrike и там търсиш датата и часа и после качваш в dox.bg .. Не мисля че е чак толкова трудно да го направиш Според мен този админ винаги си е вършил работата добре , но е направил грешка , като не е сменил картата по вот
По-добре си дръж устата затворена и бъди смятан за глупак от колкото да я отвориш и да премахнеш всички съмнения.
-
Atanas0wa - Потребител
- Име в игра: Atanas0wa
Atanas0wa написа:Osama качи си демото , за да си потвърдиш думите си . Демото се запазва в паката cstrike и там търсиш датата и часа и после качваш в dox.bg .. Не мисля че е чак толкова трудно да го направиш Според мен този админ винаги си е вършил работата добре , но е направил грешка , като не е сменил картата по вот
според мен темата е изчерпана до краен предел, играчът няма как да качи демо според мен защото след следващото му влизане демото е заменено с ново. Мисля че няма да има демо нито от играча нито то админа
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
Виж какво мъжага аз си получих наказанието и не искам повече да оспорвам нечие мнение и да се оправдавам. Не искам дори темата повече да се коментира, защото от тези куп нападки от няколко играчи ми писна. Това, че съм те преместил Т не е никаква грешка, а просто баланс, защото прецених, че е по-добре да играете в един отбор, а аз да бъда сам и ако се налага аз да бъда "побеждаван" отколкото ти или твоя колега, защото по този начин отказваш някой играч. Това, че обърках копчето "5" с копчето "6" ми донесе и наказание. Не се оправдавам, но когато съм прав няма да си мълча. Върша си работата и "ми пука" за веригата, а не съм, като теб да се държа, като хлапак на моята възраст само, защото админа си е свършил работата. Ти се оплакваш от това, че те преместих, втори ще се оплаче от това, че няма баланс и аз кв'о правя? Губя си правата. Не ме плаши оплакването просто, когато съм прав ще се защитавам дори и сам да съм срещи 10 други играча.
До SEXY_M - Виж какво ще ти кажа на теб: Не съм ти виновен, че си си "Оакал" досието, като играч в Csmegagaming и поради това не стана админ и те отхвърли Румяна последния път. Злобата на тебе ти е много в повече. Лесно е човек да намира кусури и грешки в някого. Ти не си никой, за да ми кажеш коя тема и по кое време да я коментирам. Аз не съм зомбиран по цял ден на компютъра и да вися пред цс, а ходя да се образовам в училище докато имам шанса, а не да съм, като твоите набори и дори по-големи и да не мога да си напиша името. Само погледни във форума колко неграмотно пишат някои и си прави изводите. Това, че съм на училище втора смяна и не мога 24/7 да съм на компютъра, като теб или работя у дома, за да помагам на татко ми не ме прави страхливец от едно оплакване. Ти трябва да помислиш над това, как да се устроиш и да си добре, а мене не ме мисли! Благодаря и моля ви заключете темата, защото чашата ми преля.
До SEXY_M - Виж какво ще ти кажа на теб: Не съм ти виновен, че си си "Оакал" досието, като играч в Csmegagaming и поради това не стана админ и те отхвърли Румяна последния път. Злобата на тебе ти е много в повече. Лесно е човек да намира кусури и грешки в някого. Ти не си никой, за да ми кажеш коя тема и по кое време да я коментирам. Аз не съм зомбиран по цял ден на компютъра и да вися пред цс, а ходя да се образовам в училище докато имам шанса, а не да съм, като твоите набори и дори по-големи и да не мога да си напиша името. Само погледни във форума колко неграмотно пишат някои и си прави изводите. Това, че съм на училище втора смяна и не мога 24/7 да съм на компютъра, като теб или работя у дома, за да помагам на татко ми не ме прави страхливец от едно оплакване. Ти трябва да помислиш над това, как да се устроиш и да си добре, а мене не ме мисли! Благодаря и моля ви заключете темата, защото чашата ми преля.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
48 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5