Оплакване от [Speed Zone]^^ f0rest ^^
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
40 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Оплакване от [Speed Zone]^^ f0rest ^^
Пепи виж ми мнението момчето ми ги даде на мен, може да погледнете и демото и конзолата дето е искал да му ги прати по скайп, не му е казал че не знае как... та нека да не си говорим напразно... отделил съм време и форест трябва да си признае. Защото по нагоре отрича да сте си писали чрез админ чата!
-
Report - V.I.P.
- Предупреждения: 0
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Може за това не споря защото няма смисъл нямам представа какво са писали двамата аз влизам и разбирам че проблема е forsaken.ето и малко доказателство от майло.
http://dox.bg/files/dw?a=dfde2b40e9
а аз лично прочетох.forsaken без да излизаш качи снимките във форума.това го прочетох и няма смисъл бана е премахнат защо спорим демо трябва да има.forest е збъркал но няма наистина смисъл ....................................ако има вина forest да си признае и готово няма да го бия много защо се дърпа тогава.да си признае и готово.но бан аз съм виновен обясних по горе мотивите ми.не трябваше да се бъркам но като видях че става дума за форсакен,и полудях за хакер никога няма прошка,,,,,,,,мерси и се извинявам,,,аз писах с форест по админ чата там ми каза че за форсакен става въпрос и не иска да качи снимките,имаше и друг играч spawn който ми каза че той ще качи снимките и му одговорих че снимките и демото като са във форума ще му махнат бана.///// това е демото на форсакен преди да бъде банн от майло нали се сещате че като разбрах за снимките го бан веднага защото вече не вярвам че няма да пусне хак отново,моя е грешката престанете да пишем глупости и да се обвиняваме няма смисъл.
http://dox.bg/files/dw?a=dfde2b40e9
а аз лично прочетох.forsaken без да излизаш качи снимките във форума.това го прочетох и няма смисъл бана е премахнат защо спорим демо трябва да има.forest е збъркал но няма наистина смисъл ....................................ако има вина forest да си признае и готово няма да го бия много защо се дърпа тогава.да си признае и готово.но бан аз съм виновен обясних по горе мотивите ми.не трябваше да се бъркам но като видях че става дума за форсакен,и полудях за хакер никога няма прошка,,,,,,,,мерси и се извинявам,,,аз писах с форест по админ чата там ми каза че за форсакен става въпрос и не иска да качи снимките,имаше и друг играч spawn който ми каза че той ще качи снимките и му одговорих че снимките и демото като са във форума ще му махнат бана.///// това е демото на форсакен преди да бъде банн от майло нали се сещате че като разбрах за снимките го бан веднага защото вече не вярвам че няма да пусне хак отново,моя е грешката престанете да пишем глупости и да се обвиняваме няма смисъл.
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
Report написа:Пепи виж ми мнението момчето ми ги даде на мен, може да погледнете и демото и конзолата дето е искал да му ги прати по скайп, не му е казал че не знае как... та нека да не си говорим напразно... отделил съм време и форест трябва да си признае. Защото по нагоре отрича да сте си писали чрез админ чата!
Виж сега, казах че не съм писал на чичкото да го банва, това имах предвид не че не си сме писали ..
-
dzhanoww - Потребител
- Име в игра: rdzh, Memphis Depay-
Защо "смечки" тона? В тази тема пак не виждам твое демо, нищо че си баннал играч и не си качил такова.
Сега пак го играеш тарикатската. Все някога ще спре един да ви търпи и ще ви покаже вратата, за да се научат останалите какво ги чака.
Вече се съмнявам, че тук пак не си си направил труда да направиш демо, а си баннал ей така играча.
Сега пак го играеш тарикатската. Все някога ще спре един да ви търпи и ще ви покаже вратата, за да се научат останалите какво ги чака.
Вече се съмнявам, че тук пак не си си направил труда да направиш демо, а си баннал ей така играча.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
dzak написа:Защо "смечки" тона? В тази тема пак не виждам твое демо, нищо че си баннал играч и не си качил такова.
Много правилно казано, всичко си има граници. По темата ще остана пас, но както ти казваш dzak на някого ще му писне и ще има летящи. Не помня ти дали беше във веригата кого тези неща се следяха доста стриктно от Румяна но тогава админите не си позволяваха такива грешки. Не критикувам нито един от админите, но всичко има граници
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Въпреки, че не си го баннал ти не разбирам защо след бана не си запазил демото. Спираме със спора защото на това демо и снимките няма хак. Наистина всеки хакер трябва да си получи заслуженото, но за целта трябва и да го докажем, както има оплакване по нагоре и е потвърдено, че е хак.
Искам само отговор от админа на въпросът, защо нямаш демо? И не искам отговор - Лошият Чичко го банна.
Искам само отговор от админа на въпросът, защо нямаш демо? И не искам отговор - Лошият Чичко го банна.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Сега ще отговоря точно и ясно .. Целта ми беше да ми даде снимки демо не съм правил ( за което сгреших признавам ). Моята цел беше да видя снимки, и ако беше хак да се види..
П.С Извинявам се, че не съм направил демоо ..
П.С Извинявам се, че не съм направил демоо ..
-
dzhanoww - Потребител
- Име в игра: rdzh, Memphis Depay-
Не защитавам малкия но от грешките се учим !
От сега нататък прави така :
Направи си папка , за всяко наказание което поставяш слагай демото вътре след 3 дена ако няма оплакване към теб го изтривай ! Личен съвет , така ще имаш нещо насреща което да докаже или оправдае наказаният играч !
И помни не е срамно да поискаш помощ от колега никой няма да го приеме като недостатък ! Това е от мен !
От сега нататък прави така :
Направи си папка , за всяко наказание което поставяш слагай демото вътре след 3 дена ако няма оплакване към теб го изтривай ! Личен съвет , така ще имаш нещо насреща което да докаже или оправдае наказаният играч !
И помни не е срамно да поискаш помощ от колега никой няма да го приеме като недостатък ! Това е от мен !
Винаги има и 2-вариант ! ! !
-
JusT_InSaNe - Потребител
- Име в игра: /Rs/ ReSpeCt*
Напълно съм съгласен с JusT_InSaNe демото което качих го паза вече 2 седмици и всички демота за играчи банати от мен ги пазя.аз също се допитвам до колеги-колежки за някои играч и не ме е срам от това.просто не мисля че е нужно да влизаме в спорове.ако някой е виновен съм аз,аз го банн тъй че ако има някой за наказване съм аз.аз се мотивирах по горе какво точно стана и защо го банн.мерси за отеленото време за проблема.
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
Сега вече темата е приключена! Заключвам я, ако някой с права има нещо да каже или сметне, че е нужно да остане отключена да и смени статуса!
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
40 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4