Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Хак в ратс

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Хак в ратс

Мнениеот Drax » 22 Апр 2013, 13:09

Моля за внимание - http://dox.bg/files/dw?a=8bf8ca115c
IP - 109.160.74.112
nick - FataL # ForsakeN [-]
Аватар
Drax
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Alliance.Jasderro {}

Re: Хак в ратс

Мнениеот dzhanoww » 22 Апр 2013, 13:22

Хахах Искам лично репорт да погледне това демо, а не да го защитава, АБЦ си беше много прав с уалл онн/офф. Репорт много ме упрекваше, но нека види това демо и после да каже какво мисли .. На тоя играч трябва перм банн за тази наглост .. Нямам думи направо .. :x
Аватар
dzhanoww
Потребител
Потребител

Име в игра: rdzh, Memphis Depay-

Мнениеот badjAKA » 22 Апр 2013, 13:45

чист лалер
Аватар
badjAKA
Потребител
Потребител

Име в игра: BADJAKA

Мнениеот KoMnoT » 22 Апр 2013, 14:27

Изгледах демото, добра работа дракс! Играча е баннат.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

Мнениеот MORTAL » 22 Апр 2013, 15:58

Махнах бана. Трябва да дадеш снимка с ИП-то от конзолата, а не да го пишеш на ръка.

Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Logic » 22 Апр 2013, 16:38

MORTAL написа:Махнах бана. Трябва да дадеш снимка с ИП-то от конзолата, а не да го пишеш на ръка.

нищо не е така

Сутринта когато бяхме на даскало брад ми наби ElecTri Co и послe ElecTri Co ми каза че довечера ще сам бан перманнентен и аз помислих че ме базика и си промълчах и тои после е казал на [Speed Zoone]^^FiRe StoRm^^ и на [Speed Zoone]^^f0rest^^ и на Insane # smooth criminal това е Insane # thliler-mj да включи insane # smooth criminal Wall hack и [SpeedZoone]^^f0rest^^ и [Speed Zoone]^^FiRe StoRm^^ да му направят демо и да го качат в форума и да ме натопят

Ти когато ми каза че правят демо аз бях при теб,не беше ли така.Аз бях на даскало и не съм играл
CS MegaGaming във Изображение
CS MegaGaming в Изображение .
Аватар
Logic
Потребител
Потребител

Име в игра: Logic

Мнениеот G1mzaTa » 22 Апр 2013, 16:41

Какво ? ти нeщо не си добре беше чист wall ! Нормално е да си измислиш тези неща ! Мале немога да повярвам |( (shake)
Каквото и да твърдят учените, човекът е произлязъл от родителите си.
Аватар
G1mzaTa
Потребител
Потребител

Име в игра: NEMA ZN

Мнениеот totalninety » 22 Апр 2013, 16:44

Shoumena написа:
MORTAL написа:Махнах бана. Трябва да дадеш снимка с ИП-то от конзолата, а не да го пишеш на ръка.

нищо не е така

Сутринта когато бяхме на даскало брад ми наби ElecTri Co и послe ElecTri Co ми каза че довечера ще сам бан перманнентен и аз помислих че ме базика и си промълчах и тои после е казал на [Speed Zoone]^^FiRe StoRm^^ и на [Speed Zoone]^^f0rest^^ и на Insane # smooth criminal това е Insane # thliler-mj да включи insane # smooth criminal Wall hack и [SpeedZoone]^^f0rest^^ и [Speed Zoone]^^FiRe StoRm^^ да му направят демо и да го качат в форума и да ме натопят

Ти когато ми каза че правят демо аз бях при теб,не беше ли така.Аз бях на даскало и не съм играл

Ха-ха. Малко трудно го прочетох, но разбрах, че са те натопили, ако изобщо ти си тоя Forsaken.
Без снимка от конзолата няма да се сложи бан
totalninety
Админ
Админ

Име в игра: Monsieur Mangetout

Мнениеот dzhanoww » 22 Апр 2013, 16:45

Shoumena написа:

нищо не е така

Какво сам казал аз бе, нормален ли си писна ми от теб .. да ме виждаш някаде да играя на демото, баси клошара. Признай си на демото си уалл не ме интересува, а и без тва не сам замесен, на демото се вижда точно и ясно, че си уалл хак .. Поне си признай, че когато няма админи пускаш хака (защото е онн/офф). А й друго докажи, че не си играл ?

П.С Много ясно, че няма да си признаеш, все пак е уалл ;) .. ? И престани да ме споменаваш в всяка тема, защото не съм виновен аз .. + Това видя, че на дракс му са махнали права, и веднага да се възползваш ..
Последна промяна dzhanoww на 22 Апр 2013, 16:49, променена общо 2 пъти
Аватар
dzhanoww
Потребител
Потребител

Име в игра: rdzh, Memphis Depay-

Мнениеот Drax » 22 Апр 2013, 16:47

Мортал нз брат IP и го знам на изус на цялото село кви измишлиотини тук ми предава тоя.
Бях си в игра и си играех отидох да хапна нещо и излязох малко спец като се върнах той играеше реших да погледам малко как играят и погледнах forsaken да уалл беше.
Направих му демо и го дадох тук.
До тук сам аз нека админите си решават......
Аватар
Drax
Потребител
Потребител

Име в игра: Alliance.Jasderro {}

Следваща

Назад към Наложени банове