Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Хак в ратс

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Хак в ратс

Мнениеот dzhanoww » 23 Апр 2013, 12:59

Офтопик:
SEXY_M написа:
talent ;> написа:
SEXY_M написа:Мога да добавя нова следа за злоупотреба с ник - FataL # ForsakeN [-]
ето и доказателства:

Изображение

Изображение

Е какво е това сега, немога да разбера. къде се бъркаш ти като не си админ ми кажи ?

Извинявай, забравих че ти си админ номер 1 във веригата. Преди да правиш нападки срещу някого, първо разбери дали си прав за да ги направиш. А ако имаш нещо лични проблеми с играча не е това начина да казваш " той е хак заслужава пернаментен бан" хвани го в издънка и тогава си оспорвай че е с хак. А относно ако е натопен лесно става това може и теб лесно човек да те натопи. Помисли малко преди да пишеш и ще се мешам защото казвам истини а не нападки само с думи ;) Имам доста свободно време и с това време си позволявам да търся издънки. Ако на някого не му харесва да търся издънки дали на играч или админ да ми го каже на лично и че пусна тема с тези хора които ми дадат правилна и конкретна причина да не се ровя за тези неща. Ако забелязваш не търся само грешки на админи: viewtopic.php?f=49&t=3352

Нито сам бил там когато е играл нито знам какво е, гледах демото на демото е уалл, незнам кой,кво,що е правил но аз не сам виновен, а тази снимка където даде няма нищо общо ..
Последна промяна MORTAL на 23 Апр 2013, 13:50, променена общо 1 път
Причина: Offtopic
Аватар
dzhanoww
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: rdzh, Memphis Depay-

Мнениеот G1mzaTa » 23 Апр 2013, 12:59

Офтопик:
SEXY_M мисля че не трябва да се месиш винаги ! Темата е между нас мале бива наглост ама чак пък толкова! :x
Последна промяна MORTAL на 23 Апр 2013, 13:50, променена общо 1 път
Причина: Offtopic
Каквото и да твърдят учените, човекът е произлязъл от родителите си.
Аватар
G1mzaTa
Потребител
Потребител

Име в игра: NEMA ZN

Мнениеот MORTAL » 23 Апр 2013, 13:43

Офтопик:
SEXY_M, IP на Forsaken е 109.160.74.112, той не е бил вътре когато е правено демото. Ей този пич е бил с неговия ник тогава и са го накиснали. Този с ИП 109.160.74.129 е друг и няма общо с тази тема.

talent ;> написа:Да, и аз мисля така, а й ако не е аз не съм бил нито в игра нито никаде, играх 2 рунда и отидох да обядвам.

ПП. Според мен си е хак, и се оправдава с другите .. Все пак е уалл няма да си признае .. Това си е лично мое мнение .. ;)

Няма спор, на демото се вижда явен уал хак. Но дали това е истинския Forsaken? Извадих IP на всички в сървъра по-това време. Оказва се, че всеки е с неговото си ИП, само Forsaken е с чуждо. В лога от предишния ми пост се вижда на кого е.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот SEXY_M » 23 Апр 2013, 13:46

MORTAL написа:SEXY_M, IP на Forsaken е 109.160.74.112, той не е бил вътре когато е правено демото. Ей този пич е бил с неговия ник тогава и са го накиснали. Този с ИП 109.160.74.129 е друг и няма общо с тази тема.

леле извинявам се много за тези снимки. подведох се с началото на името :X :X :X :X извинявам се много наистина но ще продължавам да търся кой е човека
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Logic » 23 Апр 2013, 15:39

SEXY_M написа:
MORTAL написа:SEXY_M, IP на Forsaken е 109.160.74.112, той не е бил вътре когато е правено демото. Ей този пич е бил с неговия ник тогава и са го накиснали. Този с ИП 109.160.74.129 е друг и няма общо с тази тема.

леле извинявам се много за тези снимки. подведох се с началото на името :X :X :X :X извинявам се много наистина но ще продължавам да търся кой е човека

Виж Insane # thliler-mj че никога не можеш да излъжеш админите рано или късно сичко ще излезне на яве...! ;) ;) ;)
CS MegaGaming във Изображение
CS MegaGaming в Изображение .
Аватар
Logic
Потребител
Потребител

Име в игра: Logic

Мнениеот wa7erfall_ » 23 Апр 2013, 15:41

Shoumena написа:
SEXY_M написа:

Виж Insane # thliler-mj че никога не можеш да излъжеш админите рано или късно сичко ще излезне на яве...! ;) ;) ;)

Да така е напълно сам обеден (hi) 8) (wait)
Изображение
Аватар
wa7erfall_
Потребител
Потребител

Име в игра: Prosihux--

Мнениеот MORTAL » 23 Апр 2013, 15:41

Insane # smooth criminal печели бан за игра с уалхак -> http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=19944
Ето демото: http://dox.bg/files/dw?a=2f43608da0
Имаме демото в което играе с уалхак, но е с ник Fatal # Forsaken.
Drax също няма да остане безнаказан заради опита да ни заблуди, с фалшивото демо. -> http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=19945

На останалите пожелаваме приятна игра в сървърите :)
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот Admin » 23 Апр 2013, 17:39

MORTAL написа:Insane # smooth criminal печели бан за игра с уалхак -> http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=19944
Ето демото: http://dox.bg/files/dw?a=2f43608da0
Имаме демото в което играе с уалхак, но е с ник Fatal # Forsaken.
Drax също няма да остане безнаказан заради опита да ни заблуди, с фалшивото демо. -> http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=19945

На останалите пожелаваме приятна игра в сървърите :)

Морти като доберман си, браво. Как ги надуши само :D Дракс няма какво да го накажем, просто си затвори вратичката за винаги. Най - важното е, че истината излезе и няма пострадали играчи от наглостта на някои.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот MORTAL » 24 Апр 2013, 11:44

Говорих с Люси и ще намалим бановете с три седмици. Деца сте още, дано си вземете поука от случката.
На 30.04.2013 г. след 15:40 ч. ще може да играете.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Предишна

Назад към Наложени банове