1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:ViruZ
2. Вашето IP:212.124.71.38
3. Nickname на администратора:saxo bank
4. Нарушеното правило - №2
5.Разяснение:Получих Бан, който би следвало да е максимално спрямо правилата 1 ден. И тъй като името ми е в банлиста за 2 път (след като до колкото знам 3 път е последен възможен, след което идва permanent бан-а). Въппросът ми е би ли било възможно да бъде заменен permanent бан-а ми с бан с друга продължителност по осмотрение на Admin Team-ът. Kато нека поясня също, че последното написано от мен нещо към админа се отнася за всички сървъри в които съм играл,а не за MegaGaming мрежата.
6. Демонстрация/Изображение: https://docs.google.com/file/d/0BzXXbLS ... sp=sharing
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Gun Game
Несправедлив Permanent Бан
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
-
QQnewb - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ViruZ
Re: Несправедлив Permanent Бан
Имаш пет бана.
Два са от админ KINGSIZE за по 5 минути с причина "Обижда".
Още един от админ KINGSIZE за 5 минути с причина "Псува".
Един имаш и от админ Само Минах с причина "Обижда", с продължителност един ден.
Петия бан ти е от Saxo Bank, предполагам причината за бана. Вероятно е сложен за един ден, но системата ти го е увеличила автоматично на перманентен. Можем да го намалим на един ден, но като гледам не се спираш с обидите.
Два са от админ KINGSIZE за по 5 минути с причина "Обижда".
Още един от админ KINGSIZE за 5 минути с причина "Псува".
Един имаш и от админ Само Минах с причина "Обижда", с продължителност един ден.
Петия бан ти е от Saxo Bank, предполагам причината за бана. Вероятно е сложен за един ден, но системата ти го е увеличила автоматично на перманентен. Можем да го намалим на един ден, но като гледам не се спираш с обидите.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
За какво изобщо го банват, ами не не го гагват и да си мълчи ... сега играча е събрал достатъчен брой банове, да не може да играе повече тук ...?
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
Ще ги махна. Гагвайте вместо да банвате в такива случаи. Сдържайте си нервите и само гагвайте.
А ти ViruZ се съобразявай какви ги пишеш. Спазвай добрия тон в сървърите и форума.
А ти ViruZ се съобразявай какви ги пишеш. Спазвай добрия тон в сървърите и форума.
-
MORTAL - Администратор
Аз пък не слагам гаг на никой просто не го оставям да играе слаб слей и подобни истории.на играча му писне и спира да псува и обижда и са кротки.при мен работи метода успешно защото като го му слагаш гаг влиза и пак продължава да псува и обижда особено като няма админ.това наистина няма как да го спрем но с повечко нерви можем да пробваме това ни е работата,,,
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
И така става Слап с 80 дмг в началото на всеки рунд.
-
MORTAL - Администратор
LoShiQt 4i4kO написа:Аз пък не слагам гаг на никой просто не го оставям да играе слаб слей и подобни истории.на играча му писне и спира да псува и обижда и са кротки.при мен работи метода успешно защото като го му слагаш гаг влиза и пак продължава да псува и обижда особено като няма админ.това наистина няма как да го спрем но с повечко нерви можем да пробваме това ни е работата,,,
Еми, да! Така си е, г-н Лош Чичко! Всеки си има метод, но е хубаво да не е бан!
С повече търпение от наша страна, ще се получи, може да пробвам и твоя вариянт ... звучи добре ... аз някой път ги киквам 2-3 пъти и пак се оправя ... ше дойдеш прав! ))
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
NikitodoroF написа:LoShiQt 4i4kO написа:Аз пък не слагам гаг на никой просто не го оставям да играе слаб слей и подобни истории.на играча му писне и спира да псува и обижда и са кротки.при мен работи метода успешно защото като го му слагаш гаг влиза и пак продължава да псува и обижда особено като няма админ.това наистина няма как да го спрем но с повечко нерви можем да пробваме това ни е работата,,,
Еми, да! Така си е, г-н Лош Чичко! Всеки си има метод, но е хубаво да не е бан!
С повече търпение от наша страна, ще се получи, може да пробвам и твоя вариянт ... звучи добре ... аз някой път ги киквам 2-3 пъти и пак се оправя ... ше дойдеш прав! ))
ПРОСТО ПРОБВАЙТЕ!!!!при мене се получава имам 4 случаят такива и в момента 3 ма от тях са много добри и много спокойни като има нещо ми пишат на скаип какво става.но помага а и да си призная е много забавно да ги тиричкаш,,,хахаххаххахахха но има ЕФЕКТ,,,,,,
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
Псуването драги Админи идва от това, че след като пиша веднъж до админ скрито както си му е реда относно даден играч в сървъра (hacker) и няма реакция повтарям действието още веднъж. След като и тогава не се обръща внимание как би следвало да постъпя ? А относно бана от Само Минах там вината си беше изцяло и единствено моя и последствията си ги поех както следваше.
-
QQnewb - Потребител
- Име в игра: ViruZ
9 мнения
• Страница 1 от 1