Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Несправедлив Permanent Бан

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Несправедлив Permanent Бан

Мнениеот QQnewb » 23 Апр 2013, 23:02

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:ViruZ
2. Вашето IP:212.124.71.38
3. Nickname на администратора:saxo bank
4. Нарушеното правило - №2
5.Разяснение:Получих Бан, който би следвало да е максимално спрямо правилата 1 ден. И тъй като името ми е в банлиста за 2 път (след като до колкото знам 3 път е последен възможен, след което идва permanent бан-а). Въппросът ми е би ли било възможно да бъде заменен permanent бан-а ми с бан с друга продължителност по осмотрение на Admin Team-ът. Kато нека поясня също, че последното написано от мен нещо към админа се отнася за всички сървъри в които съм играл,а не за MegaGaming мрежата.
6. Демонстрация/Изображение: https://docs.google.com/file/d/0BzXXbLS ... sp=sharing
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Gun Game
Аватар
QQnewb
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: ViruZ

Re: Несправедлив Permanent Бан

Мнениеот MORTAL » 24 Апр 2013, 07:44

Имаш пет бана.
Два са от админ KINGSIZE за по 5 минути с причина "Обижда".
Още един от админ KINGSIZE за 5 минути с причина "Псува".
Един имаш и от админ Само Минах с причина "Обижда", с продължителност един ден.
Петия бан ти е от Saxo Bank, предполагам причината за бана. Вероятно е сложен за един ден, но системата ти го е увеличила автоматично на перманентен. Можем да го намалим на един ден, но като гледам не се спираш с обидите.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот NikitodoroF » 24 Апр 2013, 09:12

За какво изобщо го банват, ами не не го гагват и да си мълчи ... сега играча е събрал достатъчен брой банове, да не може да играе повече тук ...?
Аватар
NikitodoroF
Потребител
Потребител

Име в игра: I can` I will

Мнениеот MORTAL » 24 Апр 2013, 11:17

Ще ги махна. Гагвайте вместо да банвате в такива случаи. Сдържайте си нервите и само гагвайте.
А ти ViruZ се съобразявай какви ги пишеш. Спазвай добрия тон в сървърите и форума.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 24 Апр 2013, 12:31

Аз пък не слагам гаг на никой просто не го оставям да играе слаб слей и подобни истории.на играча му писне и спира да псува и обижда и са кротки.при мен работи метода успешно защото като го му слагаш гаг влиза и пак продължава да псува и обижда особено като няма админ.това наистина няма как да го спрем но с повечко нерви можем да пробваме това ни е работата,,,
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Име в игра: LOSHIQT 4I4KO

Мнениеот MORTAL » 24 Апр 2013, 13:45

И така става :) Слап с 80 дмг в началото на всеки рунд.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот NikitodoroF » 24 Апр 2013, 13:46

LoShiQt 4i4kO написа:Аз пък не слагам гаг на никой просто не го оставям да играе слаб слей и подобни истории.на играча му писне и спира да псува и обижда и са кротки.при мен работи метода успешно защото като го му слагаш гаг влиза и пак продължава да псува и обижда особено като няма админ.това наистина няма как да го спрем но с повечко нерви можем да пробваме това ни е работата,,,

Еми, да! Така си е, г-н Лош Чичко! Всеки си има метод, но е хубаво да не е бан!
С повече търпение от наша страна, ще се получи, може да пробвам и твоя вариянт ... звучи добре ... аз някой път ги киквам 2-3 пъти и пак се оправя ... ше дойдеш прав! :)))
Аватар
NikitodoroF
Потребител
Потребител

Име в игра: I can` I will

Мнениеот LoShiQt 4i4kO » 24 Апр 2013, 14:39

NikitodoroF написа:
LoShiQt 4i4kO написа:Аз пък не слагам гаг на никой просто не го оставям да играе слаб слей и подобни истории.на играча му писне и спира да псува и обижда и са кротки.при мен работи метода успешно защото като го му слагаш гаг влиза и пак продължава да псува и обижда особено като няма админ.това наистина няма как да го спрем но с повечко нерви можем да пробваме това ни е работата,,,

Еми, да! Така си е, г-н Лош Чичко! Всеки си има метод, но е хубаво да не е бан!
С повече търпение от наша страна, ще се получи, може да пробвам и твоя вариянт ... звучи добре ... аз някой път ги киквам 2-3 пъти и пак се оправя ... ше дойдеш прав! :)))

ПРОСТО ПРОБВАЙТЕ!!!!при мене се получава имам 4 случаят такива и в момента 3 ма от тях са много добри и много спокойни като има нещо ми пишат на скаип какво става.но помага а и да си призная е много забавно да ги тиричкаш,,,хахаххаххахахха (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) (giggle) но има ЕФЕКТ,,,,,, (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
Аватар
LoShiQt 4i4kO
Потребител
Потребител

Име в игра: LOSHIQT 4I4KO

Мнениеот QQnewb » 25 Апр 2013, 19:33

Псуването драги Админи идва от това, че след като пиша веднъж до админ скрито както си му е реда относно даден играч в сървъра (hacker) и няма реакция повтарям действието още веднъж. След като и тогава не се обръща внимание как би следвало да постъпя ? А относно бана от Само Минах там вината си беше изцяло и единствено моя и последствията си ги поех както следваше.
Аватар
QQnewb
Потребител
Потребител

Име в игра: ViruZ

Назад към Други