Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ kev1n--

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ kev1n--

Мнениеот straightupG » 04 Май 2013, 21:33

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: wrath.k0cko
2. Вашето IP: 78.130.232.46
3. Nickname на администратора: kev1n--
4. Нарушеното правило - №13
5.Разяснение:Получих бан, без причина.Съотборника ми wrath.KeZZ и Levski`Sofia`1914(нещо от тоя род) си говореха в теам чата за футбол.Не пречиха на никой докато въпросният админ не се показа(тук да включа че той мина 2 а ние бяхме 1 така че не би трябвало да го дразни нещо след като си пишат в теам чата) и реши че трябва да ги гагне без причина.Аз го попитах защо ги гагна при положение че никой не се е оплакал от тях , а той отвърна че не бил длъжен да ги слуша (тук да повторя че той е 2 ние сме 1).Не разбирам как така той вчера спамеше all чата с още 1-2 човека и никой нищо не им каза , а сега някой като си говори той решава че го дразнят и ги гагва.Та така да продължим напред.След като цялата история се случи влезна и другият ми съотборник wrath.vasety.Още при влизането му си изпроси бан от 5 мин заради 2 пъти писане на "MUUUU" (За това нямам никакви претенции).След като го банна kev1n-- написа "moga i za 1 den.ako nastoqwate? :)".След това надменно поведение на админа аз му написах "mnogo si moshten. za poveche ot 1 den mojesh li ?" а той отвърна "za obida i spam ne moga" и ме банна за 6 часа с причина "Abuse".И тук идва въпроса.С какво съм злоупотребил?Не смятам че е злоупотреба въпроса дали може да баннва за повече от 1 ден.И не смятам че има право да ме баннва за 6 часа.

Тук според мен е и мястото да направя едно предложение.След като сервера е български според мен причините когато се баннва трябва да са на български защото като гледам английския не им се отдава.

6. Демонстрация/Изображение: http://file.bg/c231368quWzA
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Classic
Аватар
straightupG
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: wrath.k0cko

Re: Оплакване от админ kev1n--

Мнениеот Vito » 04 Май 2013, 22:06

Кевин доста тъпо от твоя страна не мислиш ли ? вчера един админ ми написа в админ чата след като говореха някои от играчите за майка и псуваха на майка : Какво ги чакаш направо ги банвай .... аз му казах че не банвам за такива работи просто слагам Гаг ... защо трябва да сте толкова крайни сложи му гаг и въпроса приключва ...вземете го разберете че редовните играчи (особено wrath. нещо си клана) а те са редовни не ги банвайте за такива дребни работи особено в този летния период .. в противен случай ще имаме 0/28 или 3/28 както е сега в момента в 22:05 в почивен ден бъдете по сдържани админите и изобщо всички които играете....
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот saxo bank » 04 Май 2013, 22:52

Vito написа:Кевин доста тъпо от твоя страна не мислиш ли ? вчера един админ ми написа в админ чата след като говореха някои от играчите за майка и псуваха на майка : Какво ги чакаш направо ги банвай .... аз му казах че не банвам за такива работи просто слагам Гаг ... защо трябва да сте толкова крайни сложи му гаг и въпроса приключва ...вземете го разберете че редовните играчи (особено wrath. нещо си клана) а те са редовни не ги банвайте за такива дребни работи особено в този летния период .. в противен случай ще имаме 0/28 или 3/28 както е сега в момента в 22:05 в почивен ден бъдете по сдържани админите и изобщо всички които играете....

Това бях Аз. От къде на къде ще вика ;Да Ви е.а майката не ми дреме за тъпия ви сървър; , а имаше гаг на предишния мап.Баннах го 1час след като не разбира от гаг
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Име в игра: saxo bank

Мнениеот kev1n » 04 Май 2013, 23:23

saxo bank написа:
Vito написа:Кевин доста тъпо от твоя страна не мислиш ли ? вчера един админ ми написа в админ чата след като говореха някои от играчите за майка и псуваха на майка : Какво ги чакаш направо ги банвай .... аз му казах че не банвам за такива работи просто слагам Гаг ... защо трябва да сте толкова крайни сложи му гаг и въпроса приключва ...вземете го разберете че редовните играчи (особено wrath. нещо си клана) а те са редовни не ги банвайте за такива дребни работи особено в този летния период .. в противен случай ще имаме 0/28 или 3/28 както е сега в момента в 22:05 в почивен ден бъдете по сдържани админите и изобщо всички които играете....

Това бях Аз. От къде на къде ще вика ;Да Ви е.а майката не ми дреме за тъпия ви сървър; , а имаше гаг на предишния мап.Баннах го 1час след като не разбира от гаг

абсолютно идентична ситуация.. ;д спамиха в продължение на 1о минути на предния мап и аз им казах, ЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ Е ДЛЪЖЕН ДА ГИ СЛУША и ако искът да си говорят/или да се зарибяват/ да ходят в гепиме и тем подобни :) 6 часовия бан беше за: а ве я ми яж х*я ,а след като съм го гагнал 2 пъти преди това и не му е влязло в главата, мисля че имаме позволение да сложим бан за до 1 ден ? :) и точно това - на мощен ли ми се правиш и т.н. също го приемам за Абюз
виж пич.. аз не мисля че знам английски на някакво уникално ниво.. ;д но все пак айде провери значението на думата и ми кажи дали съм я поставил правилно за Обида или нарочно е.аване и дразнене :)
ПС: същата беше причината и за бана за "МУУУ" като футболен фен, знам колко е обидно, и при положение че съм направил забележка, която не е спазена си го изгоних :)
ПС2: тея целия клан са адски нагли същества.. да не говорим че се вземат и адски отгоре.. тоя същия кезз обикаля с някакво мое демо насам натам да твърди че съм със хак и да ме баннели.. ;д
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот straightupG » 04 Май 2013, 23:30

1во - не смятам че трябва да гагваш при положение че те си пишат в теам чата.Не е като да спамят в алл.
2ро - защо вчера ти и твоите приятелчета спамехте алл чата а не отидохте в гепиме или там квото каза?
3то - аз нито 1 път не казах обидна дума , доколкото прочетох правилата видях 1 правило "16. Всеки админ е длъжен да пази демото на играч който е баннал минимум 1 седмица и при поискване да го предостави независимо, че няма оплакване а ако има такова да го постне в темата." ако обичаш или го изгледай или го качи някъде да видят хората дали съм псувал.

ПС: същата беше причината и за бана за "МУУУ" като футболен фен, знам колко е обидно, и при положение че съм направил забележка, която не е спазена си го изгоних :)
ПС2: тея целия клан са адски нагли същества.. да не говорим че се вземат и адски отгоре.. тоя същия кезз обикаля с някакво мое демо насам натам да твърди че съм със хак и да ме баннели.. ;д

4то - казах че за бана за "МУУ" нямам претенции , не знам защо го изтъкваш.
5то - Нагли ?
6то - Какво имаш в предвид с това че сме се вземали адски отгоре ?
7мо - Гледах демото и ако може да ми кажеш как така правиш такива глави а след 1 час когато има хора в сервера не знаеш къде се намираш ? Аз му казах че и да го покаже това демо все тая след като ти се подмазваш на всеки играч в сервера.
Аватар
straightupG
Потребител
Потребител

Мнениеот restless » 05 Май 2013, 00:33

Решението е админско , бана е с право , какъв е проблема ?
П.С : Вито , наистина трябва да се слага гаг ,но по някога не става само с гаг , качват ти се на главата :)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот straightupG » 05 Май 2013, 00:44

Бана е с право ? Ако обичаш изисквай демо от админа както е по правилник и виж дали съм псувал.
Аватар
straightupG
Потребител
Потребител

Мнениеот NikitodoroF » 05 Май 2013, 00:52

Добре! Нека бъде качено демо, за да видим кой е прав и кой не, понеже всеки един от нас може да взема страна, но не е ли по-добре да е правилната?! И ... аз не виждам, къде е проблема, ако наистина са си писали в теам чат-а?! За псуване гаг, кик, кратък бан!
Аватар
NikitodoroF
Потребител
Потребител

Име в игра: I can` I will

Мнениеот DINO BG » 05 Май 2013, 01:25

1во straightupG не пиши много, прави го ЕДИНСТВЕНО ако можеш да докажеш достоверността на думите си с демо или снимки. Всички знаем позицията на "юзъри" като теб, но никой от нас не знае моралното, етичното и интелектуалното ти ниво. Когато не познаваш един човек, неговата дума за теб няма тежест.
2ро Някой от админите ще се сетят за грешния бан, който отнесе Mr.Black именно защото хора от отбора, wrath които ме бяхте изкарали извън нерви. Случаят беше идентичен: 1 мап, по 1 или 2 гага на въпросния играч и съотборникът му, на следващия мап с вече чисто ново демо продължиха да се лигавят с мен, но вече по - тънко.
3то ако искайте го приемете като заплаха, ако искате като съвет: При наличието на 3-5 изтекли бана (без значение защо е бил приложен) бана става ПЕРМАНЕНТЕН!

П.П. В сървърите на CSMEGAGAMING не се толерира арогантно и провокативно отношение на играч или отбор, който съзнателно вреди на играта на останалите потребители, било то поради наличието на хак или словесни ( писмени) нападки към играч или админ !
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот saxo bank » 05 Май 2013, 01:31

DINO BG написа:1во straightupG не пиши много, прави го ЕДИНСТВЕНО ако можеш да докажеш достоверността на думите си с демо или снимки. Всички знаем позицията на "юзъри" като теб, но никой от нас не знае моралното, етичното и интелектуалното ти ниво. Когато не познаваш един човек, неговата дума за теб няма тежест.
2ро Някой от админите ще се сетят за грешния бан, който отнесе Mr.Black именно защото хора от отбора, wrath които ме бяхте изкарали извън нерви. Случаят беше идентичен: 1 мап, по 1 или 2 гага на въпросния играч и съотборникът му, на следващия мап с вече чисто ново демо продължиха да се лигавят с мен, но вече по - тънко.
3то ако искайте го приемете като заплаха, ако искате като съвет: При наличието на 3-5 изтекли бана (без значение защо е бил приложен) бана става ПЕРМАНЕНТЕН!

П.П. В сървърите на CSMEGAGAMING не се толерира арогантно и провокативно отношение на играч или отбор, който съзнателно вреди на играта на останалите потребители, било то поради наличието на хак или словесни ( писмени) нападки към играч или админ !

Vito с това трябва да се запознае, а не само да слага гаг както написа
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Име в игра: saxo bank

Следваща

Назад към Други