15.Всеки админ е длъжен да прави демо, преди да бан някого, въпреки AutoDemoRecording-a.Повече разяснения за това можете да намерите ТУК
16. Всеки админ е длъжен да пази демото на играч който е баннал минимум 1 седмица и при поискване да го предостави независимо, че няма оплакване а ако има такова да го постне в темата.
Оплакване от админ kev1n--
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Оплакване от админ kev1n--
Много странно как все нашия клан е виновен за всичко в тоя сервер.Чудите се с кой да се оправдаете само.Като сте сложени да сте админи трябва да следвате правила и да наблюдавате по-внимателно.Сега бях в сервера и Дино БГ и кевин бяха вътре.След като казах на кевин да качи демото той каза че го нямал , а дино пък тръгна да го защитава и ми разправяше как не съм прочел правилата както трябва.Според мен ясно и чисто е написано че админите са задължени да правят демо преди да бан някого.
-
straightupG - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: wrath.k0cko
Демо за CD, AIM, SWEARING, LAMING и други от сорта НЕ СЕ ПРАВЯТ, демо се прави когато бана е на основание wall хак. Въпросното демо се прави с цел да се разбере колко време даден админ е наблюдавал евентуалния хакер, и обстойно наблюдение над демото хората от екип бавове да решат дали преценката на админа е била правилна
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Интересно как това не го пише в правилата.По вашата логика админа винаги ще излиза прав , аз показвам правилата (които явно кевин не ги е чел), а там не пише по какъв повод да се прави демо.Просто пише че е задължително.След като няма пояснение че се прави само за wall hack това означава че се прави демо за какъвто и да е бан.
-
straightupG - Потребител
така.. за мууу-то.. :Д пич кажи като кажеш на 1 левскар муу, говедо, гейарена и т.н. какво очакваш да стане -> а именно да ти отвърне с псувня.. НО няма да е той виновния.. направих забележка, ефект никакъв респективно - бан, понеже и преди съм виждал, може да не си бил ти, но хора от твоя отбор да се дракат с останалите въпроса по темата с му-то го смятам за изчерап и няма да отговарям повече по тази точка от обвинението.
по теамта със 6 часовия бан - спомням си доста добре "a we q mi qj h*q" без звездичката.. това го получих след като не то отгаварях и те игнорирах на подигафките че не знам английски.. и все пак.. да видим колко е било точно обвинението ти? думата беше "Abuse" translate.google.com провери значението. и ето още 1 път как се доказва нарочното дразнене на играчи от сървара. смятам и тази точка за приключена
по темата с гаговете - имаше още 3-4 човека от вашия отбор които ви четяха работите - те длъжни ли са ? а мен не ми беше приятно, защото като уважавящ себе си играч на цс чета чата и спийк-а както гледам и радара, респективно този спам /понеже виждам всичко което се пише във сървара/ ми пречи - а спама както пише в правилата се наказва с гаг когато има някой да е недоволен от спама, а има в този случей - аз, съм длъжен да взема мерки. смятам и тази точка за приключена
да писали сме на тиймсей 3-4-5 човека, в сървара тогава ако не се лъжа бяхме 10 човека от които 8 админи, или може да е било по-рано, когато не бяха админите толкова много. ако някой беше нарпавил забележка, имаме си админ чат щяхме там да си пишем. смятам и тази точка за приключена.
аз да се мазня на играчи и админи ? ;д пич осети се.. с повече от половината админи тук съм се карал и то жестоко доста могат да го потвърдят.. включително и дино играя във сървара от доста отдавна, затова се познавам добре със повечето от старите админи и си имаме уважението както всеки можещ към можещ смятам ииии тази точка за приключена.
нагли и че се вземате отгоре това се дъжи на ефекта на групата - когато има група от хора, познати, във среда която другите не се познават те имат самочувстието че са недосегаеми защото са много, поради тази причина често се случва те да злоупотребяват със правата си и да създават проблеми. и аз понеже се имам за човек който знае какво говори давам пример: роднини да работят на кораб, самолет, уважаващо се себе си дружество/има се предвид взаимно зависими позиции и отдели/ виждал ли си ? отговора - НЕ това е едно от първите неща които се съобразяват. смятам и тази точка за прикючена.
ако имате още въпроси не се срамувайте питайте ;д ще ви отговора
ПС: ако беше толквоа убеден че бана е непрекомерен щеше да го качиш веднага когато си бил баннат защото нямаше да се е презаписало. както стана с моето съжалявам, но аз не го пазя, ако другите админи решЪт че това е голяма грешка да ми дадът предупреждение
Успех и Христос Воскресе!
по теамта със 6 часовия бан - спомням си доста добре "a we q mi qj h*q" без звездичката.. това го получих след като не то отгаварях и те игнорирах на подигафките че не знам английски.. и все пак.. да видим колко е било точно обвинението ти? думата беше "Abuse" translate.google.com провери значението. и ето още 1 път как се доказва нарочното дразнене на играчи от сървара. смятам и тази точка за приключена
по темата с гаговете - имаше още 3-4 човека от вашия отбор които ви четяха работите - те длъжни ли са ? а мен не ми беше приятно, защото като уважавящ себе си играч на цс чета чата и спийк-а както гледам и радара, респективно този спам /понеже виждам всичко което се пише във сървара/ ми пречи - а спама както пише в правилата се наказва с гаг когато има някой да е недоволен от спама, а има в този случей - аз, съм длъжен да взема мерки. смятам и тази точка за приключена
да писали сме на тиймсей 3-4-5 човека, в сървара тогава ако не се лъжа бяхме 10 човека от които 8 админи, или може да е било по-рано, когато не бяха админите толкова много. ако някой беше нарпавил забележка, имаме си админ чат щяхме там да си пишем. смятам и тази точка за приключена.
аз да се мазня на играчи и админи ? ;д пич осети се.. с повече от половината админи тук съм се карал и то жестоко доста могат да го потвърдят.. включително и дино играя във сървара от доста отдавна, затова се познавам добре със повечето от старите админи и си имаме уважението както всеки можещ към можещ смятам ииии тази точка за приключена.
нагли и че се вземате отгоре това се дъжи на ефекта на групата - когато има група от хора, познати, във среда която другите не се познават те имат самочувстието че са недосегаеми защото са много, поради тази причина често се случва те да злоупотребяват със правата си и да създават проблеми. и аз понеже се имам за човек който знае какво говори давам пример: роднини да работят на кораб, самолет, уважаващо се себе си дружество/има се предвид взаимно зависими позиции и отдели/ виждал ли си ? отговора - НЕ това е едно от първите неща които се съобразяват. смятам и тази точка за прикючена.
ако имате още въпроси не се срамувайте питайте ;д ще ви отговора
ПС: ако беше толквоа убеден че бана е непрекомерен щеше да го качиш веднага когато си бил баннат защото нямаше да се е презаписало. както стана с моето съжалявам, но аз не го пазя, ако другите админи решЪт че това е голяма грешка да ми дадът предупреждение
Успех и Христос Воскресе!
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
За пореден път случая с муу-то след като преди няколко часа казах че нямам претенции.За това където вие спамихте хич не си беше така.Много добре си спомням ситуацията , сервера беше почти пълен и ти и гошо потника ако не се бъркам и още някой спамехте като за световно.Карал си се с дино? хаха . Вие двамата сте като дупе и гащи като стане нещо с единия другият идва и го подкрепя на 100%.Също така за демото не мисля че аз съм админа който има правила които трябва да следва.Сега забавното за какви подигравки с английският ти ми говориш.В играта аз писах точно 2 пъти , такаче не знам какво си игнорирал и за какви подигравки с английският.Започнах да говоря за това в тази тема , нищо не съм казал в играта.
translate.google.com > abuse > злоупотреба
translate.google.com > abuse > злоупотреба
-
straightupG - Потребител
глагол
злоупотребявам с
abuse, presume upon, trade
оскърбявам
insult, offend, affront, huff, outrage, abuse
обиждам
insult, offend, huff, dishonor, belabor, hurt
ругая
curse, swear, revile, cuss, swear at, drub
малтретирам
abuse, manhandle, mistreat, bully, maltreat, mishandle
изнасилвам
rape, violate, deflower, ravish, assault, abuse
безчестя
dishonor, abuse, dishonour
измамвам
beguile, fool, trick, mislead, seel, diddle
заблуждавам
mislead, outwit, delude, deceive, mystify, disorient
това е от гугъл транслейт копи пейст друго ?
ти ми каза а бе ти англисйки знаеш ли, абуюз какво означава и т.н. аз не ти отговарях и ти продължи да досаждаш.. при което имаше и псувня след което излетя за 6 часа само това че 2 мапа подред ми се катериш по главата е достатъчно основание за бана хайлайтнал съм каквото ме интересува ;д
злоупотребявам с
abuse, presume upon, trade
оскърбявам
insult, offend, affront, huff, outrage, abuse
обиждам
insult, offend, huff, dishonor, belabor, hurt
ругая
curse, swear, revile, cuss, swear at, drub
малтретирам
abuse, manhandle, mistreat, bully, maltreat, mishandle
изнасилвам
rape, violate, deflower, ravish, assault, abuse
безчестя
dishonor, abuse, dishonour
измамвам
beguile, fool, trick, mislead, seel, diddle
заблуждавам
mislead, outwit, delude, deceive, mystify, disorient
това е от гугъл транслейт копи пейст друго ?
ти ми каза а бе ти англисйки знаеш ли, абуюз какво означава и т.н. аз не ти отговарях и ти продължи да досаждаш.. при което имаше и псувня след което излетя за 6 часа само това че 2 мапа подред ми се катериш по главата е достатъчно основание за бана хайлайтнал съм каквото ме интересува ;д
-
kev1n - Потребител
край заключете пишете си на лично
-
saxo bank - Потребител
- Име в игра: saxo bank
Ако се опитваш от гоогле транслате да научиш английски по-добре се откажи.
-
straightupG - Потребител
това е в което вярвам!! :д хахаахх
-
kev1n - Потребител
lock, заключете я най после тази тема
-
saxo bank - Потребител
- Име в игра: saxo bank
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3