Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от pe6pi и ^_^

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от pe6pi и ^_^

Мнениеот everynight » 07 Май 2013, 23:21

2 мапа 1 след друг един ме обижда с думата гей и какви ли не други думи и казах на админа пе6пи да го гагне , че ми е казал gay (гей) и той ме гагва 3 подред... дори когато съм гагнат получавам 2 гага ей така за без нищо и после му казвам , че е смешник , защото не стига , че гагна мен вместо онзи който ме обижда ами и спори въпреки , че вината е негова и ^_^(другия админ) ме банва за 2 часа без причина ... затова , че съм казал смешник пе6пи което си е така и наистина е такъв ;) Смешник нито е обида нито нищо ... незнаех просто , че сте толкова тънкообидни админите аууу !!!
2 демота за доказателство за какво става въпрос : http://dox.bg/files/dw?a=42a7d1209f
демо 2 : http://dox.bg/files/dw?a=56cecc5557
И ако почнете да говорите за чата да не пиша , чата е затова и ще си пиша със фр-та ... това , че на някои които не са на кеф и това ги дразни тяхен си е проблема ;) Както се пише на deathrun , surn , classic , dm така и в гънгейм ще се пише !
Аватар
everynight
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Every night turns into silence

Re: Оплакване от pe6pi и ^_^

Мнениеот pe6pi » 07 Май 2013, 23:38

А аз на мене пак ми писна всяка карта да те гагвам 1 път те слай ти пак не се усети и продължи да нареждаш след което пак гаг е до кога гаг и реших да те гагна максимума (пробвах) и го гаг за 50мин. като му се играе да играе без да обижда другите играчи, нооо като се смени картата или бие ретри и гаг-а отпада :(.Д а си пишеш френдове не видях никъде.
Друго не съм си запазил демотата от предните 4-5 карти ама си пазя това във което ме наричаш смешник,просто чашата преля!

п.п Аз те баннах!
Изображение
Аватар
pe6pi
Потребител
Потребител

Име в игра: pe6pi

Мнениеот everynight » 07 Май 2013, 23:54

Онзи всяка игра ми омръзна като спечеля и да ме обижда а ти си седиш и си цъкаш и тва си е ... казах му , че е ботляк и ти веднага гаг айде стига а на него нищо ! Ако сте приятелчета и заради това не го гагваш окей тогава ама ... Със нищо други не съм те "обидил" и ти си тестваш гаговете и т.н. ае бъди малко по сериозен и си седни на задника и си върши работата а не да ми се правите на много оборотен ... 3 пъти те питах за какво ме гагна WE и чак ми правиш забележка да не ти викам WE ... вземете се стегнете ей ! Все едно разговарям с някой ... ще ме извинявате за думата ама все едно си някакъв детски гъз и се обиждаш от думичката WE и думата смешник ? И непрекъснато има такъва като ViruZ и още няколко човека които ПОСТОЯННО ОБИЖДАТ ама никой нищо не прави ... 1 път съм ти казал нещо и веднага ;) Ако Kingsize се намеси тука : брат казах ти , че си зле заради това , че имаше 2-ма човека със 400 пинг и сървъра лагваше и всеки спамеше закво лагва а вие си цъкате ви дреме на .... И никога не бих си позволил да обида админ тежко или със псувни , защото имам 3 бана вече и не ми се иска да имам още ;)
Аватар
everynight
Потребител
Потребител

Мнениеот pe6pi » 08 Май 2013, 00:19

Във предния пост съм написал защо си бил гаг и защо си сега банат.И да защо да не изпробвам върху тебе гаг за 50 мин. поне ако ще играеш да си гагнат и за другите карти ама не става след което ти си позволяваш да ме наричаш смешник.Кой си ти да ми говориш на мене или на някой друг играч на УЕ ,така ли си възпитан да говориш или пишеш на хората?
Значи имаш 3 бана и сега 4-ти и пак не си се научил,прави си сам извода за какво става въпрос !!!
И да вземеш ти да се стегнеш,да внимаваш как пишеш на другите във сървъра,да се научиш как се държи с непознати и други неща ама тези които изброих са по важни !!!
Изображение
Аватар
pe6pi
Потребител
Потребител

Име в игра: pe6pi

Мнениеот everynight » 08 Май 2013, 00:27

3-те бана са ми за думи като мишкар , ботляк , нуб и такива които нито накърняват достойнството на някой а просто е подигравка а не заради псувни на майка и т.н. не стига , че си виновен ами и използваш факта , че имам 3 бана за някакви смешни думи да ме изкараш виновен ... ти прегледа ли изобщо демотата да се погледнеш какъв си красавец ? И ти не си този които ще ми кажеш аз дали ще говоря на УЕ и като цяло аз на какъв жаргон ще говоря ... вие админите вземете се стегнете и не гагвайте за такива простотии , защото това което се случи със ЦС-ПЛОВДИВ ще се случи и със вас ! Говоря за админи като вас които гагват за такива смешни думи и ще останете без хора а сървъри като мания и сектора 24/7 ще са пълни ама ти си твърдоглаво същество ... защо ли изобщо се разправям с теб ?! Главния ще се разправя с темата а не да ми спамиш глупости по темата ! И не това беше просто пример със цс-пловдив и не ми отговори на въпроса за ViruZ ама както и да е ! :) Както казах админа ще прецени .
Аватар
everynight
Потребител
Потребител

Мнениеот denity » 08 Май 2013, 00:31

Добре смешник- така ще те наричам понеже не се обиждаш ;) първо не съм те баннала аз, но въпреки това си го заслужи и мисля, че темата е напълно излишна поради простата причина, че не спря да обиждаш и спамиш.Когато те попитах кой те е обидил ти не ми отговори... нямам какво да ти кажа повече!
Аватар
denity
Потребител
Потребител

Име в игра: DementeD # ^_^

Мнениеот everynight » 08 Май 2013, 00:43

Не , не се обиждам хаха Аз от неща които не са вярни не се обиждам ;) Как да ти отговоря като споря със онзи който ме обижда да спре , със пе6пи ? Да ти приличам на робот ? Много добре знаеше кой ме обиждаше , защото беше само 1 от сървъра и както казах използвайте още това , че имам 3 бана ахааа . Демо и доказвате или просто всичко отпада което казвате ;) И как ще съм обиждал постоянно като съм направил ама точно 6 игри и винаги печелех най-бързо ? Имам точно 300 фрага със ника Spring Love което се равнява на точно 6 игри ;) Много странно как става това ?! Искам вие като спецове във играта да ми го обясните , защото виждам , че много сте се надъхали да спорите със мен хаха ! Аз имам 2 демота и съм ги качил и си доказвам моето ... сега вие качете демо и докажете ! И как спамя като го питам 3 пъти закво ме е гагнал и той мълчи като пукел ? Ама верно ли ? Чак до това не очаквах да се стигне хахахахахаха ! Жалко , че точно когато ме банваш и демото ми спира във цс-са ей сега го гледах ...
Аватар
everynight
Потребител
Потребител

Мнениеот denity » 08 Май 2013, 01:04

Слушай сега аз претенции нямам така че не ми трябва демо и ако си мислиш че специално гледам теб и човека ''Х'' се лъжеш.Като админ си имам и други задалжения и със сигурност не се изразява да сядам и да ти се моля да престанеш и т.н. попитах ли те кой те е обидил? искам да ми кажеш какви са ти точно обвиненията към мен ???????? А иначе си прекали и държа да не ти се премахва бана!!Нали така смешко ;)
Аватар
denity
Потребител
Потребител

Име в игра: DementeD # ^_^

Мнениеот everynight » 08 Май 2013, 06:55

Не ми пречи ако не ми го махнете хаха , ще дам 5 лева за слот и привилегии във манията или сектора и готово ;) и обвиненията са ми към теб такива , че се мешиш там където не ти е работата ... нито съм се карал с тебе нито нищо и спора общо взето беше между мен и пе6пи а не към теб ;) И ако със това ,че съм му казал смешко и съм попитал 3 пъти защо ме е гагнал е прекаляване ехееее нямам какво повече да кажа ;)
Аватар
everynight
Потребител
Потребител

Мнениеот HeBuHHa » 08 Май 2013, 07:43

denity написа:Слушай сега аз претенции нямам така че не ми трябва демо и ако си мислиш че специално гледам теб и човека ''Х'' се лъжеш.Като админ си имам и други задалжения и със сигурност не се изразява да сядам и да ти се моля да престанеш и т.н. попитах ли те кой те е обидил? искам да ми кажеш какви са ти точно обвиненията към мен ???????? А иначе си прекали и държа да не ти се премахва бана!!Нали така смешко ;)

Това че си админка, не означава че трябва да говориш така на играча. По този начин ти не само че себе си излагаш, но излагаш и веригата. Нищо лично към теб, но по тоя начин до никъде няма да я докараш. Това е просто съвет, защото Люси като я види, няма да му стане много приятно че говориш така на някой от играчите. Все пак ние не сме само да гледаме за хакери и т.н ами и да представяме веригата като добро място за игра, без обиди, псувни и т.н. Да докарване играчи а не да ги гоним. Това е мойто мнение, надявам се да не съм те засегнала.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Име в игра: HeBuHHa

Следваща

Назад към Проблеми/Въпроси