Така играхх вчера цяла вечер в fy - map и станахх на 1 място и сега влизам в сървара имам 0 кила и намм на далечно място от топ10 !! ЗАЩО СТАНА ТАКА ?? АааАаа
Това нещо не ми става за 1ви път и предии пакк така ми е ставало в този сървар !!
За FY-MAP
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
4ePe6HuKoB - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: 4ePe6HuKoBSTYLE .;]
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Re: За FY-MAP
MORTAL написа:http://csmegagaming.com/forum/viewtopic.php?f=66&t=3013&p=37483&hilit=+top15+#p37483
в този ред на мисли аз бях тест админ и завърших 1ви в топа и така ще е за напред но не съм станал админ а и в крайна сметка това няма никакво значение ще е добре да се премахне това за даване на права на 1ви в топа понеже съм сиг че има и ще има мн злоупотреби наясно съм че се преполага че даден играч като е 1ви то това значи че стои по-дълго от останалите в сървара но все пак...
лично мнение
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Only God Can Judge ME!!!
-
AmonRA - Потребител
- Име в игра: s0f*AmonRA
Re: За FY-MAP
AmonRA написа:MORTAL написа:http://csmegagaming.com/forum/viewtopic.php?f=66&t=3013&p=37483&hilit=+top15+#p37483
в този ред на мисли аз бях тест админ и завърших 1ви в топа и така ще е за напред но не съм станал админ а и в крайна сметка това няма никакво значение ще е добре да се премахне това за даване на права на 1ви в топа понеже съм сиг че има и ще има мн злоупотреби наясно съм че се преполага че даден играч като е 1ви то това значи че стои по-дълго от останалите в сървара но все пак...
лично мнение
Прав си ,в тоя сървър може да станеш първи за 2 часа ...
-
TPEBA - Потребител
- Име в игра: BARSTARz//rusnaKOZ
4 мнения
• Страница 1 от 1