1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:Bia sa saz lo6ite malku as
2. Вашето IP:95.111.11.222
3. Nickname на администратора:ApuaHa
4. Нарушеното правило - №11
5.Разяснение:Получих бан, без причина, понеже веднъж дадох "retry", и пак влязох в играта да гърмя. Те ме предупредиха и ме "slay"-наха. Аз казах добре. След това пак дадох "retry", но изчаках да мине определено време нарочно, че да не ме пусне жив, а да съм именно ДЕАД, за да не преча на абсолютно никой. Тогава админът каза, че съм нямал право така,но аз питах защо, след като по никакъв начин не пречи на никой от играчите, понеже след като съм умрял, пак си оставам мъртъв. Но админът каза, че не мога и ме банна. До колкото виждам от правилата за наказване, по точка 11, следва:
11. Рекънектването и "retry" с цел прераждане
Наказание от Админ:По усмотрение на администратора. slay, kick
Където пише "с цел прераждане", като на мен целта ми е именно да НЕ СЕ ПРЕРАЖДАМ, а чакам да остана DEAD.
6. Сървърът, в който е играно: CS BG MegaGaming Rats.
Оплакване от админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
mixxx - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: nmz
Re: Оплакване от админ
А сега понеже много знаеш и се надявах да се оплачеш, си качи демото да видим колко пъти те предупредих да не го правиш и накрая да видим защо аджи ба получи бана. Много хора се сърдят, че защитавам админите, като качи демото го гледайте и ще разберете.
п.п И не само аз а и АБЦ или Ивортис също те предупреди.
п.п И не само аз а и АБЦ или Ивортис също те предупреди.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Така, браво че пишеш. Предупреди ме за нещо, което съм в правото си. Мога да кача и 5 демота, и пак ще съм в правото си. Не можеш да ме предупреждаваш за бан за нещо, което не ми е забранено да правя. Все едно да кажеш, ще те банна ако заложиш бомба, и да заложа и да получа бан. Не стават така нещата. Това, че сте админи, не означава, че трябва да си измисляте правила. Ивортис ме предупреди, да не ретрайвам с цел прераждане, първия път, следователно спрях да го правя. После ретрайвах, но не с цел прераждане, и тогава ТИ почна да се заяждаш и да си измисляш правила. Правилата са описани много добре тук в сайта: ако ретрайваш с цел прераждане - кик, слей, даже няма и бан. Ако ретрайваш, без цел прераждане(като мен и да си остана DEAD), не е забранено от никой.
-
mixxx - Потребител
Не ми обяснявай глупости а качи демото в противен случай темата отива в коша защото не е направена по изискванията. Всеки може да каже каквото си иска, но важното е да се докаже.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Доказано е, че имам бан. В правилата какво пише, slay, максимум kick. Не искам ти да ми се правиш на интересен тука, за това съм пуснал темата, нека да я види който трябва и той да прецени, а не ти.
-
mixxx - Потребител
mixxx написа:Доказано е, че имам бан. В правилата какво пише, slay, максимум kick. Не искам ти да ми се правиш на интересен тука, за това съм пуснал темата, нека да я види който трябва и той да прецени, а не ти.
За твое съжаление единствено и само ТОЙ взима последните решения !!!
Постоянно предупреждавам да не се прави retry, но повечето си мислят, че всичко им е позволено.Вие си опитвате, някой път не става и те връща DEAD, но някой път се прераждаш !
Никой не си измисля нови правила и никъде не пише, че за ЦС има едни и същи правила !!!
Тук, във форума ги има написани правилата и можеш спокойно да ги прочетеш !!!
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
mixxx написа: нека да я види който трябва и той да прецени, а не ти.
Btw говориш с Owner-a на веригата и как да разберем дали си прав или не като не си качваш демото ,само на твоята добра воля ли да разчитаме, качи си демото ,дори и да си прав без демо темата ти отива в коша
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
Именно, че след като са ми направили забележка за ретрай с цел прераждане, не съм го правил повече, след това нарочно съм чакал, за да бъда DEAD. Именно, че:
"Никой не си измисля нови правила и никъде не пише, че за ЦС има едни и същи правила !!!
Тук, във форума ги има написани правилата и можеш спокойно да ги прочетеш !!!"
нали съм постнал цитат от точно тези правила във форума, важащи за тези сървъри.
Ето ги правилата, кажете кое правило съм нарушил, понеже точно това правило не е нарушено.
Демо не мога да кача, понеже влязох преди малко в сървъра и демото е ново.
"Никой не си измисля нови правила и никъде не пише, че за ЦС има едни и същи правила !!!
Тук, във форума ги има написани правилата и можеш спокойно да ги прочетеш !!!"
нали съм постнал цитат от точно тези правила във форума, важащи за тези сървъри.
Ето ги правилата, кажете кое правило съм нарушил, понеже точно това правило не е нарушено.
Демо не мога да кача, понеже влязох преди малко в сървъра и демото е ново.
-
mixxx - Потребител
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
Изтече
-
mixxx - Потребител