За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
Who wonst du
2. Вашето IP:
151.237.39.108
3. Nickname на администратора:
I can` I will
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
Правило номер шест
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Не ползвам вал хак
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
http://dox.bg/files/dw?a=9e28bce826 , http://dox.bg/files/dw?a=a2c336412e
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
Deathmatch
Поставен Бан от Admin: I can` I will"
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
sujuka - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: nai-dobriq
Re: Поставен Бан от Admin: I can` I will"
Сега прегледах демото..снимакта е от бана!.. колега не ти е направил снимки!..не го защитавам, но може да се случи на всеки, мисля че се е заблудил най-вече на накрая..когато ти се получи бъга да виждаш противника над стената..и му закова хед..за мен не си с wallhack..но искъм да чуя и мнението на останалите колеги!
-
Hooligan*Ultras - Потребител
- Име в игра: AMG_Beast
Hooligan*Ultras написа:Сега прегледах демото..снимакта е от бана!.. колега не ти е направил снимки!..не го защитавам, но може да се случи на всеки, мисля че се е заблудил най-вече на накрая..когато ти се получи бъга да виждаш противника над стената..и му закова хед..за мен не си с wallhack..но искъм да чуя и мнението на останалите колеги!
няма проблем
-
sujuka - Потребител
Мисля, че съм запазил демото, сега ще го потърся!
За съжаление, въпреки, че го сейфах както трябва, не успявам да го намеря ...!
Ако съм сбъркал, извинявам се на играча!
Понеже тръгнах да гледам твоето демо, но се оказа, че е прекалено дълго ..., когато влязох аз ..ти беше на 70 или 80 убийства и с минимален брой умирания!
Но не е там проблема, играеше със снайпер и ги следеше, според мен през стената, понеже както си движеше мерника по стената, излизайки все бяха там, веднъж не сбърка посоката, 2-3 пъти гръмна през стената, като имаше 1 успешен ..., не мога да бъда докрай убедителен без моето демо (доказателство)!
В началото, когато играеш с калашника се вижда, че си добър, но както вече казах, когато влязхо беше доста късен етап от твоята игра и вече играеше с друго оръжие!
Така съм преценил!
Извинявам се, ако съм сбъркал!!!
За съжаление, въпреки, че го сейфах както трябва, не успявам да го намеря ...!
Ако съм сбъркал, извинявам се на играча!
Понеже тръгнах да гледам твоето демо, но се оказа, че е прекалено дълго ..., когато влязох аз ..ти беше на 70 или 80 убийства и с минимален брой умирания!
Но не е там проблема, играеше със снайпер и ги следеше, според мен през стената, понеже както си движеше мерника по стената, излизайки все бяха там, веднъж не сбърка посоката, 2-3 пъти гръмна през стената, като имаше 1 успешен ..., не мога да бъда докрай убедителен без моето демо (доказателство)!
В началото, когато играеш с калашника се вижда, че си добър, но както вече казах, когато влязхо беше доста късен етап от твоята игра и вече играеше с друго оръжие!
Така съм преценил!
Извинявам се, ако съм сбъркал!!!
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
Няма проблеми ,затова сме добрите играчи да съществуват форумите /сайтовете.
-
sujuka - Потребител
Бана е махнат
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
6 мнения
• Страница 1 от 1