Здравейте!
Аз съм нов потребител в сайта и веригата.
Молбата ми е, бихте ли премахнали slowhacking-а, за да мога аз и други като мен да влизат и забавляват нормално?
Имам предвид, че след влизане в GunGame /само там влизам/, веднага ми се променят настройките на клавиатурата и не мога да играя.
Трябва в началото на всяка карта да ги оправям, което води до загуба на време и нерви, а за GG сървърите добрия старт в началото на рунда е от особено значение. Освен това е силно дразнещо.
Пояснявам, че не играя с default настройки и при влизане автоматично ми ги променя на default-ските.
Извинете, ако нещо съм в грешка, но пробвах обичайните варианти за решение /cstrike/config.cfg -та - десен клик - properties, махане - слагане на тикчето на Read Only, resource папката също, и... нищо не се получи. Това ме навежда на мисълта, че може би политика на веригата ви е такава.
Благодаря за вниманието
Променя ми настройките.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
22 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
SNAIP - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SNAIP
Re: Променя ми настройките.
SNAIP написа:Здравейте!
Аз съм нов потребител в сайта и веригата.
Молбата ми е, бихте ли премахнали slowhacking-а, за да мога аз и други като мен да влизат и забавляват нормално?
Имам предвид, че след влизане в GunGame /само там влизам/, веднага ми се променят настройките на клавиатурата и не мога да играя.
Трябва в началото на всяка карта да ги оправям, което води до загуба на време и нерви, а за GG сървърите добрия старт в началото на рунда е от особено значение. Освен това е силно дразнещо.
Пояснявам, че не играя с default настройки и при влизане автоматично ми ги променя на default-ските.
Извинете, ако нещо съм в грешка, но пробвах обичайните варианти за решение /cstrike/config.cfg -та - десен клик - properties, махане - слагане на тикчето на Read Only, resource папката също, и... нищо не се получи. Това ме навежда на мисълта, че може би политика на веригата ви е такава.
Благодаря за вниманието
Здравей И аз съм го имал този проблем и решението е да си инсталираш нов цс
-
respect punk ! - Потребител
- Име в игра: zaicev
Първото нещо, което направих е именно това.
Проблемът се явява в определени ЦС вериги. Няма да цитирам имената на тези, в които не ми се променят
настройките, за да не прозвучи като реклама
Проблемът се явява в определени ЦС вериги. Няма да цитирам имената на тези, в които не ми се променят
настройките, за да не прозвучи като реклама
-
SNAIP - Администратор
Лошо тогава Дано някой от колегите,който се е сблъсквал с това да даде някой съвет
-
respect punk ! - Потребител
- Име в игра: zaicev
Какво точно ти се променя? Аз играя във всичките сървъри, не съм обърнал внимание нещо да ми е променено.
Настройките ми са дефолтски, с изключение на:
mwheelup - slot9 (по-лесно за радиото: enemy down)
mwheeldown - slot8 (по-лесно за радиото: negative)
f - +use
e - buyequip
Ако имаш предвид, че ти променя бутони ins, del, pgup, pgdown, home, end, f9, f10, f11, f12, да такава ние политиката
Настройките ми са дефолтски, с изключение на:
mwheelup - slot9 (по-лесно за радиото: enemy down)
mwheeldown - slot8 (по-лесно за радиото: negative)
f - +use
e - buyequip
Ако имаш предвид, че ти променя бутони ins, del, pgup, pgdown, home, end, f9, f10, f11, f12, да такава ние политиката
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Тук никога не е ползван slowhacking и ти си първият който се оплаква от това. най вероятно както каза мортал използваш забранени клавиши а това е ясно от думата забранени и се вижда в началото на играта. Ако не искаш тук да пишеш подробности, пиши в скайп csmegagaming
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
-
SNAIP - Администратор
Никога не съм имал такъв проблем в нашата верига с това ..
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
Admin написа:Тук никога не е ползван slowhacking и ти си първият който се оплаква от това. най вероятно както каза мортал използваш забранени клавиши а това е ясно от думата забранени и се вижда в началото на играта. Ако не искаш тук да пишеш подробности, пиши в скайп csmegagaming
Тъй като не ме приехте на скайп, ще дам подробностите тук и се надявам някой да помогне. Пробвах какво ли не и не става. Не ползвам забранени бутони. Вкъщи имам 3 компютъра и на всички е едно и също. Тествах и варианта с
alias "mycfg" "exec mycommands.cfg" отново без резултат.
Както писах по - горе относно slowhacking-а, имах предвид точно проблема, който се явява при мен, защото ако обърнете внимание на настройките ми ще видите, че нямат нищо общо с тези на default.
В сървърите на най - големият Counter Strike фен сайт този проблем го нямам и не само там.
Влизам да разпускам за по няколко карти при вас от няколко дни, единствено заради хубавия GunGame.
Ето снимки на настройките ми с едно уточнение, че последните 6 снимки са на промените, които се случват след влизане във вашия GunGame сървър:
-
SNAIP - Администратор
Изтрии confing.cfg и userconfig.cfg,след това си направи цфг файл и си го екзекютвай всеки път като влизаш в игра,на мен ми се беше случило това преди в реме в някъв сървър и така си го оправих
-
Kacamun - Потребител
- Име в игра: Kacamun
22 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3