NikitodoroF написа:От твоето демо не се вижда да използваш непозволени средства!
От моето е друго, но аз съм виновен, че не съм успял да го запазя!
Прегледа ли това демо, което сложих по-горе, как е?
Само неговото,ако имам време ще погледна и твоето
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
NikitodoroF написа:От твоето демо не се вижда да използваш непозволени средства!
От моето е друго, но аз съм виновен, че не съм успял да го запазя!
Прегледа ли това демо, което сложих по-горе, как е?
sujuka написа:respect punk ! написа:Със sujuka вчера играхме доста и не ми се видя да е хак.Сега ще погледна и аз демото и ще дам своето мнение
В линка,който си дал има само 1 снимка,качи и другите четири
Няма други снимки админа не ми е правил снимкиNikitodoroF написа:Не съм психолог, не мога да ти правя анализ и да изказвам мнение за това, какво би направил! Аз видях, че ги следеше през стената ... ей сега мога да кача демо на човек, с подобна на теб игра( следене по стените) и да ми кажеш дали той не е хак!
Аз очевидно няма демо, щом преценят колегите, че не си ... да ти махат бана!
Това е демо на играч, който преди малко баннах за wallhack с ник нейм : Noface! Виж демото и ми кажи, хак ли е или не .., ако не ..значи съм сбъркал за теб!
http://dox.abv.bg/files/listtree
Аз пък не съм от Екип Банове да ти гледам демота на някой си, Не мога да ти правя анализ и да изказвам мнения За админската ти преценка на някой си, Предоставил съм моето демо,Ти нямаш демо ,А това демо какво общо има с моята тема?? Нещо ми се струва че не искаш май да играя тук ,А и не само Ти, Ако е така няма проблеми.Бай бай
totalninety написа:Няма хак.
Бана е махнат, извиняваме се отново за причиненото неудобство. Приятна игра
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта