Незнам да ли ще се одобри но аз ще предложа все пак!Ако може да се увеличат оръжията ,тоест да се пребавят примерно узито,автомачика и броя да пременеш на следващото оръжие да е поне 3 или каквото прецени модератора.Друго което може да се промени според мен е това да не се минава свободно през цялото време през играчите защото като си на нож и двама или трима се опитваме да да убием някой с ножа се получава така че чуваш удар ,но той например не в противника в твоя съотборник защото сте на еднаква позиция,само предлагам ако може.И последно което според мен ще е подобре да се премахне това което показва като стреляш колко взимаш на играч,защото чесно казано като се стреля през стена и се показват тия цифри помага много на някой хора съмнителни и е по трудно ако си админ да разбереш да ли е wall хак някой.Това са само предложения към Модератора ,а не настоявам за тотална промяна!
Пост 2:
Значи аз направих тия предложения за по-добро ,а то се оказа че направена промяна която е супер зле.Моляви се как може да пуснете тая функция отборно???Това е супер нелепо!!!Моля ви премахнете го защото обеснението е много просто,това се прави когато има от всички видове оръжия и броя на убиствата трябва да е минимум 100 а не 21,ако питате защо ли,ми много просто ако се съберем само 5 от най добрите в един отбор другия тим най-много да стигне до фамас,гаранция!!!А най вече аз правя например 50-25 а някой бот прави 13-50,обаче му идава книве и без да иска взима играта и кво правм тогава А?Това чесно ли е.Моля поправете това недорозомение,знам че сте сложели 2 избора ,ма защо 1 да бъде избор за отборна игра,много хора натиска автоматично 1 без да четат.А най-важното влиза хакер аим,докато го усетим и го банем,неговия отбор вече е напреднал с 4 оръжия напред пред другия,как ще върнем нещата в реалното???Ако си самостоятелен хакер нещата се нареждат сами нали?Просто я премахнете тая функция
Малко промяна
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Малко промяна
Последна промяна [Anti]Killer на 18 Юни 2013, 17:34, променена общо 1 път
Причина: Използвай бутона "промени" вместо да пускаш две мнения едно след друго.
Причина: Използвай бутона "промени" вместо да пускаш две мнения едно след друго.
-
Fox82 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Cs
Re: Малко промяна
съгласен съм това със отборите е много гадно
-
badjAKA - Потребител
- Име в игра: BADJAKA
Доста недоволстват , нямаше нужда от промяна .Мисля , че преди си беше по-добре.
-
denity - Потребител
- Име в игра: DementeD # ^_^
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
Благодарим
-
denity - Потребител
- Име в игра: DementeD # ^_^
Valkyria написа:Махнах го, само експериментирах
Виж и какво предлагам по-горе, дано нещо от тях да експериментираш
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
Fox82 написа:Valkyria написа:Махнах го, само експериментирах
Виж и какво предлагам по-горе, дано нещо от тях да експериментираш
Нямам много свободно време така че ще почакаш
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
В някои GunGame сървъри са включени TMP и Mac-10. Тук смятам, че оръжията и броя на убийствата са добре
подредени.
Относно преминаването през играчите, мнението ми е да остане, защото сървъра е почти винаги пълен и на малките
карти това с блокването ще е голям проблем.
Показването на damage е хубаво за потребителите, но наистина ще затрудни малко админите.
TeamPlay - добре, че е премахнат.
подредени.
Относно преминаването през играчите, мнението ми е да остане, защото сървъра е почти винаги пълен и на малките
карти това с блокването ще е голям проблем.
Показването на damage е хубаво за потребителите, но наистина ще затрудни малко админите.
TeamPlay - добре, че е премахнат.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
[Anti]Killer написа:Офтопик:
-