Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от "DINO BG" #2

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от "DINO BG" #2

Мнениеот Mal6ansa* » 18 Юни 2013, 17:31

хаха не оправдавам Дино, но в случая ако наистина играчите са играли само ярд и стълби, а черния е бягал през тунела в тъмното към Б да се прави на много хитър сам си е виновен за това че са го обиждали. Аз лично нямаше да го обиждам, а просто щях да го слейна 1,2 пъти докато не започне да играе само където са се разбрали играчите. ;)
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
Аватар
Mal6ansa*
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Mal6ansa*

Мнениеот Mr.Black » 18 Юни 2013, 17:47

Ахам и тогава щях да се оплача и от теб - за използване на правата ти без основателна причина.Уговорките между играчите мен не ме касаят,играя както ми е удобно,това че на някой велики личности не им изнася не е мой проблем.Ясно е,че с админската солидарност тук,няма да мога да ви убедя,но все пак ще опитам да обясня,като на разбрани хора.Няма как да ми кажеш,че поради факта,че съм заложил C4 (тоест изпълнил съм дълга на терориста) и съм заслужил това държание от админа,както и от теб примерно Slay,само защото на теб така ти е изгодно.

В правилата ви не е записано и не е намекнато,че при уговорки между играчите,всички са задължени да правят,каквото се изисква,това само по себе си е глупаво...Ако всички се разберат T да се самоубиват в началото на рунда,какво аз оставам задължен ли,айде бе.

Все още се занимавам да пиша в темата,поради наглостта на Динко,с която той отказва да се извини.Админ,напсувал играч и той признава поведението си,но отказва да се извини,бреййййййййййййййййййййййййййййййййййй?
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот Vito » 18 Юни 2013, 17:57

Mr.Black написа:Ахам и тогава щях да се оплача и от теб - за използване на правата ти без основателна причина.Уговорките между играчите мен не ме касаят,играя както ми е удобно,това че на някой велики личности не им изнася не е мой проблем.Ясно е,че с админската солидарност тук,няма да мога да ви убедя,но все пак ще опитам да обясня,като на разбрани хора.Няма как да ми кажеш,че поради факта,че съм заложил C4 (тоест изпълнил съм дълга на терориста) и съм заслужил това държание от админа,както и от теб примерно Slay,само защото на теб така ти е изгодно.

В правилата ви не е записано и не е намекнато,че при уговорки между играчите,всички са задължени да правят,каквото се изисква,това само по себе си е глупаво...Ако всички се разберат T да се самоубиват в началото на рунда,какво аз оставам задължен ли,айде бе.

Все още се занимавам да пиша в темата,поради наглостта на Динко,с която той отказва да се извини.Админ,напсувал играч и той признава поведението си,но отказва да се извини,бреййййййййййййййййййййййййййййййййййй?

+1 Добре де нали преди известно време имаше подобна тема, и там стана ясно че админа не е прав да казва кой къде да играе А Б Ц Д ,не може да се наказват играчи за такива неща че играел на цял мап .....
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот Mal6ansa* » 18 Юни 2013, 18:09

Хахаха не знаеш колко много ще ме засегнеш като се оплачеш от мене :D Ама за много умен се имаш нали? :D След като в сървъра няма повече от 7,8 играча и ако играчите са се разбрали да играят само ярд и стълби какъв си ти че да играеш цял мап? Като не ти харесва пусни си ботове и си ги пусни всички да са с нож явно обичаш да ти е лесно :) В случая даже бих те баннал за нагло поведение, а пък въобще не ме интересува после колко оплаквания ще пуснеш... (clap) По-добре да запазя 10 играчи в сървъра дори и да не са кой знае колко добри от колкото един всезнайко, който се има за много велик ;)
Офтопик:
Vito не знам каква тема е имало преди време, в момента коментирам тази тема :)
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
Аватар
Mal6ansa*
Потребител
Потребител

Име в игра: Mal6ansa*

Мнениеот dzak » 18 Юни 2013, 18:17

Това е прекалено. Шанс, имаше тема, в която достатъчно ясно беше казано, че нямаш право да задължаваш никой къде да ходи из картите, било то 1х1 или 10х10.

Заключвам темата.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Предишна

Назад към Други