Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Малко промяна

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Малко промяна

Мнениеот Fox82 » 19 Юни 2013, 02:11

SNAIP написа:В някои GunGame сървъри са включени TMP и Mac-10. Тук смятам, че оръжията и броя на убийствата са добре
подредени.
Относно преминаването през играчите, мнението ми е да остане, защото сървъра е почти винаги пълен и на малките
карти това с блокването ще е голям проблем.
Показването на damage е хубаво за потребителите, но наистина ще затрудни малко админите.
TeamPlay - добре, че е премахнат.

Нека да го направим малко по трудно а?Повече оръжия,повече хора трябва да убиеш да преминеш на по горно ниво,това предлагам!А колкото до преминаването през играчите пак ще кажа,когато си на нож трудно се преценява ако някой твой съотборник е застанал на твойта позиция кой по точно удряш защото аз чувам удара и си мисля че вече съм му взел кръв а то дефакто не е.Това ми е мисълта
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Мнениеот MORTAL » 19 Юни 2013, 07:59

Да, хубаво ще е да са включени всички оръжия в играта, но нека да са само с по два фрага за вдигане на левела.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот SNAIP » 19 Юни 2013, 14:23

Предлагам следната конфигурация:

glock18:2
usp:2
p228:2
deagle:2
fiveseven:2
elite:2
m3:2
xm1014:2
tmp:2
mac10:2
mp5navy:2
ump45:2
p90:2
galil:3
famas:3
ak47:5
scout:3
m4a1:3
awp:3
sg552:3
aug:3
m249:3
hegrenade:1
knife:1

Ако искате да стане още по - трудно, може да вкарате 2 гранати.
Според мен не е редно, всички нива да са с 2 убийства, защото по - слабите играчи нямат никакъв шанс.
Някой може да се забави на оръжията scout и awp, или да бъде върнат /заклан/именно на тях, което дава възможност на догонващите да застигнат и изпреварят водача.
Сложил съм на ak47:5, защото е много силно оръжие. По принцип така трябва да се изхожда - от силата на
оръжията.
Разбира се, играта не трябва да става и прекалено мудна, защото ще доведе до загуба на интерес към сървъра.
Експериментирайте, тествайте, докато харесате и изберете най - подходящият вариант.
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот [Anti]Killer » 19 Юни 2013, 19:40

SNAIP написа:...Според мен не е редно, всички нива да са с 2 убийства, защото по - слабите играчи нямат никакъв шанс.

Не за всички нива се изискват две убийства. Това отдавна е променено, но може би не си играл достатъчно дълго в сървъра за да го забележиш ;)
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот SNAIP » 19 Юни 2013, 21:54

[Anti]Killer написа:
SNAIP написа:...Според мен не е редно, всички нива да са с 2 убийства, защото по - слабите играчи нямат никакъв шанс.

Не за всички нива се изискват две убийства. Това отдавна е променено, но може би не си играл достатъчно дълго в сървъра за да го забележиш ;)

Известна ми е тази подробност :)
Преди да напиша нещо по някоя тема, прочитам по - горните мнения и давам своето.
В случая говоря за написаното, цитирам "... MORTAL » 19 Юни 2013, 07:59
Да, хубаво ще е да са включени всички оръжия в играта, но нека да са само с по два фрага за вдигане на левела
..."
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Мнениеот MORTAL » 19 Юни 2013, 22:19

Защото са 26 оръжията в играта с които можеш да убиеш някого, за това предложих по 2 фрага на левел. И сега горе-долу на 50 фрага играча е на нож. За да не се губи бързината в играта, за това така предложих, но и това което предлага SNAIP е много добра конфигурация. Но трябва да се включат G3/SG-1 и SG-550, за да е пълна колекцията :)
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот [Anti]Killer » 19 Юни 2013, 23:08

G3/SG-1 си го има, а SG-550 може да се добави и да се направи с тях да се правят по четири или пет фрага, защото с тези оръжия се правят много бързо и лесно.
Също така мисля, че ще е доста интересно да се направи при достигане на предпоследното ниво(граната) да се включва friendly fire и така този, който е с граната, ако убие съотборник се връща едно ниво надолу ,като на убития съотборник не пада нивото. Има доста сървъри дори класически в, които се играе с friendly fire, нека да опитаме и ние пък, ако не се хареса ще се махне.
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот SNAIP » 19 Юни 2013, 23:27

[Anti]Killer написа:G3/SG-1 си го има, а SG-550 може да се добави и да се направи с тях да се правят по четири или пет фрага, защото с тези оръжия се правят много бързо и лесно.
Също така мисля, че ще е доста интересно да се направи при достигане на предпоследното ниво(граната) да се включва friendly fire и така този, който е с граната, ако убие съотборник се връща едно ниво надолу ,като на убития съотборник не пада нивото. Има доста сървъри дори класически в, които се играе с friendly fire, нека да опитаме и ние пък, ако не се хареса ще се махне.

Доста съм играл в този вариант.Тук ще се сблъскаме с една неприятна подробност и тя е, че, ако ff е включен за всички останали оръжия, някои от потребителите почват тенденциозно и умишлено "източване" на водача, за да бъде по - лесно върнат ниво назад :)
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Мнениеот MORTAL » 19 Юни 2013, 23:32

SNAIP написа:Доста съм играл в този вариант.Тук ще се сблъскаме с една неприятна подробност и тя е, че, ако ff е включен за всички останали оръжия, някои от потребителите почват тенденциозно и умишлено "източване" на водача, за да бъде по - лесно върнат ниво назад :)

Да, но ако го убият по невнимание, тях ги връща ниво назад, а него не.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот KoMnoT » 20 Юни 2013, 01:18

[Anti]Killer написа:Също така мисля, че ще е доста интересно да се направи при достигане на предпоследното ниво(граната) да се включва friendly fire и така този, който е с граната, ако убие съотборник се връща едно ниво надолу ,като на убития съотборник не пада нивото.

Това ми допада, играл съм в подобен сървър преди доста време и беше яко.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame