Ето исканите снимки:
http://dox.bg/files/dw?a=387d23c4d0
Снимки за админ Fox
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
SNAIP - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SNAIP
Re: Снимки за админ Fox
Така снимките са 6 на брой ,но само 5 от са от тях , кадето съм те снимал,ако обичаш качи и другите 3 броя ,защото съм ти писал и в бана 8 броя.Ако обичаш
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
Бях вътре като го снима, само пет снимки си направил, шестата е от самия бан. Чист е, махам бана. Админа ще получи предупреждение. А ти следващия път пусни темата в оплакване от бан, а не в скрийншотове.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:Бях вътре като го снима, само пет снимки си направил, шестата е от самия бан. Чист е, махам бана. Админа ще получи предупреждение. А ти следващия път пусни темата в оплакване от бан, а не в скрийншотове.
Извинявай но много добре мога да броя,снимките са 8 на брой,започнах да го снимам когато беше на M249-картечницата,къде са те?Даже ако ги преброиш на самите снимки се вижда колко са на брой,за това не разбирам за како ще има забележка,Я моляте преброй колко са!!!Второ когато натискам начало на снимките автоматично прави само 4 броя нали?2 пати съм натиснал което значи 2x4=8,.Да беше вътре но снимките са 8 наброй.Аз искам да видя и други 3 ,но като по-голям шев от мен можеш да отмениш бана на тоя играч но аз настоявам защото се съмнявам че е on/off .
-
Fox82 - Потребител
Не трябва ли ако е on/off сървъра да го засече ако използва от забранените бутони .
-
4ePe6HuKoB - Потребител
- Име в игра: 4ePe6HuKoBSTYLE .;]
4ePe6HuKoB написа:Не трябва ли ако е on/off сървъра да го засече ако използва от забранените бутони .
Не. Новите хакове са правени от умни хора , можеш да си настройваш кой бутон да ти го пуска и спира
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
restless написа:4ePe6HuKoB написа:Не трябва ли ако е on/off сървъра да го засече ако използва от забранените бутони .
Не. Новите хакове са правени от умни хора , можеш да си настройваш кой бутон да ти го пуска и спира
нЗ може
-
4ePe6HuKoB - Потребител
- Име в игра: 4ePe6HuKoBSTYLE .;]
Аре сега да броим или фотоапарата е развален?Като се има напредвид че го изчаках да свърши играта ,а той беше стигнал до нож,такаче няма как да не го снимало 8 пъти!!!
http://dox.bg/files/dw?a=6871d5af21
http://dox.bg/files/dw?a=6871d5af21
-
Fox82 - Потребител
май ще те върнем в първи клас или пред училищна, сега ги отворих и са 5 на брой. Лека вечер и гледай малко повече и стига си банвал наред. Май Енерджи пасти ще яде пред теб
-
saxo bank - Потребител
- Име в игра: saxo bank
Да беше го гледал още поне 1-2 карти щом се съмняваш че прави on-off , и си направи сигурно демо и тогава го банвай,ти на всеки кой те усъмни снимки да ти праща.....Стой гледай ги малко как играят помисли или ти бързаш да влезнеш да играеш, няма да избяга играта гледай повече за да ти е по лесно после и да няма излишни разправии или пък може би трупаш коментари
-
pe6pi - Потребител
- Име в игра: pe6pi
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Screenshots - Неактивен