Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Снимки за админ Fox

Тук слагайте снимки, поискани ви от админ в сървърите

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Снимки за админ Fox

Мнениеот ABRA » 20 Юни 2013, 23:13

Чист е не видях непозволени средства
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето ;)
Аватар
ABRA
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: ABRA

Мнениеот Fox82 » 20 Юни 2013, 23:47

Аве хора много акъл тече от вас ве ,почвам да се ядосам чесно,вие видяхте ли какво съм ви пратил и подчертал а?Май вие не бройте как трябва,СПЕЦИАЛНО съм ги подчертал колко снимки са изписани че са направени,а не колко е качил.Снимка 000000 на нея никога не се изписва че сниман,след това на всяка следваща снимка може да пише информация че има 2 или 3 или 4 т.н.Я се стегнете малко.Това че съм админ тук от 10 дена да не съм хванат от гората,играя тая игра от 12 години,и съм гледал снимки когато повечето от вас са били в 1 клас може би.За свединие съм на 35 години и акъл май ще трябва аз да давам а не вие на мен.
http://dox.bg/files/dw?a=9a18012d63
1 СНИМКА КОЯТО ПОКАЗВА ЧЕ Е СНИМАН 2 ПЪТИ,ПРЕГЛЕДАЙТЕ ГИ И ОСТАНАЛИ И ГИ ПРЕБРОЙТЕ ,ОБЩО СА 8.И КОГАТО СЪМ ГО СЕДНАЛ ДА ГО ГЛЕДАМ НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ 2 МИН.И ДА ГО СНИМАН ВЕДНАГА ЗА ДА ВЛЯЗА ДА ИГРАЯ А ГО ГЛЕДАХ ЦЯЛ МАП,КАК НАШИЯ КОГАТО ВЛИЗА В ТЪМНО И ИМА ХОРА ТАМ КАК НАЛИТА С НОЖА,А КОГАТО НЯМА НИКОЙ БЕЗ ДА СЕ ОГЛЕДА НАПРАВО СИ МИНАВА.СЕГА ОСЕЩАМ КАК НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ ЧЕ Е СОУНД.ОК.ДА КАЧИ И ДРУГИТЕ 3 СНИМКИ И НЯМА ПРОБЛЕМ ,АЗ ДОКАТО НЕ ВИДЯ ВСИЧКИ СНИМКИ ЩЕ СИ ДЪРЖА НА МОЕТО ЗА МЕН НЕ ЧИСТ,МА ТО СИ МИНА БАЯ ВРЕМЕ ДОСТАТЪЧНО ДА ГИ ПРЕПРАВИ.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот Fox82 » 21 Юни 2013, 00:00

saxo bank написа:май ще те върнем в първи клас или пред училищна, сега ги отворих и са 5 на брой. Лека вечер и гледай малко повече и стига си банвал наред. Май Енерджи пасти ще яде пред теб

Отвори мойте и брой ти!!!Колко пъти е сниман 8 или 5 а?Ако си ти прав ще си скъсам дипломата за више икономическо от Софийския университет,която имам!!!
http://dox.bg/files/dw?a=6871d5af21
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот dzak » 21 Юни 2013, 00:51

Понеже всички пишете колкото да си трупате мненията, ето ви отговор - снимки може да направиш колкото искаш, но има една особеност. Админа в случая е използвал от амх менюто screen, но не този, който прави 5 снимки. Има и втори начин, пак пише screen, но задаваш колко снимки да направи на даден играч + това да банне играча автоматично след последната. Така че може да направи 1,7,10 снимки, не 5.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот SNAIP » 21 Юни 2013, 01:14

Fox82 написа:
saxo bank написа:...
Отвори мойте и брой ти!!!Колко пъти е сниман 8 или 5 а?Ако си ти прав ще си скъсам дипломата за више икономическо от Софийския университет,която имам!!!

Офтопик:
Хора с подобно "виШе" образование, далеч от АЕЦ Козлодуй :) Пише се "висше" :) :)
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот Fox82 » 21 Юни 2013, 01:56

SNAIP написа:
Fox82 написа:
saxo bank написа:...

Офтопик:
Хора с подобно "виШе" образование, далеч от АЕЦ Козлодуй :) Пише се "висше" :) :)

Ма ти си бил и грамотен браво поздравления,а сега като си толкова грамотен отвори си папката и намери си и другите 3 снимки и ги качи и после се смей
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот totalninety » 21 Юни 2013, 07:23

Снимките не са 8, а са 5. Имаш игрешка. Там дето си качил архива, нещо се бъркаш. Снимката на която пише 21:15:31 си е втората снимка, а не 3-тата. 21:15:32 е третата. 21:15:33 - четвърта, 21:15:34 - пета.
Момчето даже си е качило и демото.
Прегледах го, чист е. Ти му искаш снимки - те са чисти, бана се маха.
totalninety
Админ
Админ

Име в игра: Monsieur Mangetout

Мнениеот MORTAL » 21 Юни 2013, 07:47

totalninety написа:Снимките не са 8, а са 5. Имаш игрешка. Там дето си качил архива, нещо се бъркаш. Снимката на която пише 21:15:31 си е втората снимка, а не 3-тата. 21:15:32 е третата. 21:15:33 - четвърта, 21:15:34 - пета.
Момчето даже си е качило и демото.
Прегледах го, чист е. Ти му искаш снимки - те са чисти, бана се маха.

Това е така totalninety. А на последната снимка (шестата) се вижда, че Fox го банва. Най-горе на снимката пише кой е победител (HD-DIv DiAdO) и че слага бан на SNAIP. На демото се вижда че прави пет снимки. Fox, отвори конзолата докато гледаш демото и виж колко пъти изписва:
Screenshot taken on player "SNAIP" by admin "Fox"
Аз ги преброих 5, не знам от къде ги изкара 8.
И прочети правилата за админ и правилата за форума. Не пиши 2 мнения едно след друго. Не пиши само с главни букви. И стига си писал с белите букви по екрана, два пъти ти правя забележка за това. Знаем, че не си кандидатствал за админ, а си предложен от друг админ. Това е с по-голяма тежест от кандидатура за админ. Прочети правилата и ги спазвай, ако искаш да си админ.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот bozi4ka » 21 Юни 2013, 10:38

Само искам да отбележа в защита на потребител "SNAIP"! Познавам го много добре и е главен админ в друга цс верига,наясно е с всички видове помощни средства и е в час с всичко ново така да се каже.Никога няма да си позволи да играе с такива защото е под достойнството му.Това че е прекалено добър в тази игра и некомпетентноста на админите ви не го прави хакер! Погледайте малко клиповете му качени в YouTube и сами преценете неговите качества на добър играч!
Аватар
bozi4ka
Потребител
Потребител

Име в игра: bozi4ka

Мнениеот Fox82 » 21 Юни 2013, 10:59

Добре MORTAL приемам забелажките който си ми направил ОК.Въпреки че съм на друго мнение,но за доброто на сървара няма да споря .От тук нататък ще правя така когато се съмнявам че даден играч е хакер,пиша му че искам демото му в сайта и пиша в какво се съмнявам така става ли да не стават недорузомения,СТАВА ЛИ ТАКА?.Извенявам се на всички който се чустват засегнати от мен че съм поискал да ги проверя дали са чисти.ИЗВЕНЯВАЙТЕ!!!
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предишна

Назад към Screenshots - Неактивен