Нужда от помощ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Нужда от помощ
искам да попитам дали някои от вас е използвал кинезиологични ленти тейп и за коя част на тялото е използвана и да попитам има ли значение от цветовете защото някои познат ми беше казал че има значение на мен ми трябва за кръста че имам болки
-
Pesho_vr94 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: |nO c0mMeN7| Pesho Kucheto
Re: Нужда от помощ
Аз съм ползвал колан за кръста... Според мен са по-добрия вариант
За тия ленти знам че май има определени места ... Ама колко са ефективни
За тия ленти знам че май има определени места ... Ама колко са ефективни
-
Break - Потребител
- Име в игра: BREAK
Един колега използва за плешката, мисля че ги комбинира с някакво мазило. Не съм много запознат, но той твърди че му помагат.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
мхм е аз знам че всеки цвят си е за определено възпаление, разтежение или болки но не мога да намеря точно кои цвят за какво е
-
Pesho_vr94 - Потребител
Кръста веднъж прецакаш ли го оправия няма - и мен ме боли доста, но не ползвам никакви колани и ленти. Жалко, че не мога да си позволя в месеца поне веднъж масаж и ходя по 2-3 пъти на година, но чувството е уникално след това просто имаш чувството, че ще полетиш. Вечер, като се прибирам било то от някаква работа или просто излизане на по бира с приятели точно на портата над вратата има нещо, като лост - хващам се и като се отпусна няма да ти казвам какво пукане се получава, а като си легна, ако съм го преуморил /фастунгел/ просто при мен действа безотказно. Вярно е, че подгрява нищо, че е лято просто така хубаво отпуска!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Пешо, ако имаш някакво схващане, прехапване на нерв - доволен съм от Диклак 75мг! ( трябва движение)
А, по въпроса за самите ленти, чувал съм, че вършат работа, но не знам кой цвят за какво е - най-вероятно, ако отидеш в аптека или друг магазин, където можеш да ги закупиш, ще има кой да ти обясни кой цвят за какво е!
Успех!
А, по въпроса за самите ленти, чувал съм, че вършат работа, но не знам кой цвят за какво е - най-вероятно, ако отидеш в аптека или друг магазин, където можеш да ги закупиш, ще има кой да ти обясни кой цвят за какво е!
Успех!
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
Аз имах прехапан нерв на кръста , защото вдигах много тежко на работа и сега от време на време много ме боли :X Някой път даже немога да стана от леглото , но да чукна на дърво от 3 месеца не ме е болял кръста , но един път направиш ли му нещо край .. И само бях на инжекции 1 седмица и уж ми мина.Но гледам вече да не се товаря много да не стане пак нещо
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Имам приятелка, която много я болеше гърба в долната част и се оказа, че има "остеопороза" тоест загуба на костна плътност, която започва да се развива от гръбнака. Не казвам, че и при теб е това, но те съветвам да отидеш при личния си лекар и той да прецени какво да правиш.
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
мхм чувал съм за "остеопороза" но не това а пък спортувам редовно сега сам спрял футбола и съм почнал джудо малко да се раздвижа и разкъша по време на тренировка ме не боли кръста дори забравям че ме боли но от както пренасях дърва и ме заболя малко и така не мисля че е нещо сериозно
-
Pesho_vr94 - Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1