Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Отказ от права

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Отказ от права

Мнениеот Fox82 » 26 Юни 2013, 21:08

Нарочно го пиша тука тая тема за да видят повече играчи за какво става въпрос ,защото е ясно че екипа на админите е против мен ,защото съм накарнил честа им, защото пуснах тема за даден играч да се погледа и да се реши да ли е хакер или не ,защото за мен си чист хакер и е защитаван от група админи ,може би е тяхен приятел в реалния живот,което няма нищо лошо .Това е играч с ник aistak.Та щом аз излизам по техните думи че не разбирам от това кой е хакер,Ок няма проблем.Ето да обесня на най-голямия разбирач админ dzak и останалите админи който в другата тема която е заключена незнайно защо,в кояйто вместо да се коментира дали въпросния играч е хакер или аз бях очернен незнам как да го обесня до каква степен.Та dzak ето какъв човек обижадаш ти и цялата клика тука и се съмняваш че на 35 години
1На 35 години ,женен с две деца
2Игарая тая игра преди ти да си поникнал мъх по лицето,и колкото да не разбирам по твойте думи,няма как един горе долу добър играч да не познава кой е хакер ,просто няма как за толкова години да не ги разбира
3Имам 1 више образование.
4Претежавам 5 Фирми и съм акционер в още 3 фирми,за мен работят 248 човека.Пожелавам на всеки да ме задмини или да постигне колкото аз или поне на половина ,желая го от все сърце на всеки за да може България да заприлича на държава.Знам че много хора ще се усъмнят в това мое твърдение,няма проблем да го докажа ще дам скайп на който иска,нека сам прецени дали лъжа.А ако ме питате кога от толкова фирми ми остава време за игра,ми просто е младежи,аз ставам в 5:30 и до 12:00 всичко какво трябва съм свършил,после след обяд почивка до към 15:00 и после пак по работа ,въпроса е да си подредиш живота
Та мойто момче dzak и вие админчета който все още ви хранят мама и тате ,как си мислите че може да ме обидите на тема че съм някакъв малаумник а?Това да имаш толкова фирми и да храниш и управляваш 248 човека май трябва да съм по интелегентен от вас или по-голям терикат или хитър(за това ника ми е Fox)
ТА ЕТО ТУК ГО ЗАЯВЯВАМ ПРЕД ВСИЧКИ ,А НЕ ДА СЕ КРИЯ В АДМИНСКИЯ ФОРУМ КЪДЕТО НЯМА ДА СТЪПЯ ПОВЕЧЕ ,ЗАЩОТО СЕ ЧУСТВАМ УМЕРЗЕН И МИ Е НУЖНО ДА СИ ВЗЕМЯ БАНЯ НА МОМЕНТА КАТО ЧЕТА КАКВО СТЕ ПИСАЛИ ЗА НЕПОЗНАТИ ХОРА,ПРОСТО ЧАК МЕ ХВАЩА ГНУС.ИСКАМ ДА МИ СЕ ПРЕМАХНАТ ПРАВАТА,ПИСАХ И НА ЛЮСИ И НЕГО СЪМ ПОМОЛИЛ ,АЗ ТУКА С ТАКИВА ЗЛОБНИ ХОРА НЯМАМ РАБОТА,НЕ МОГА ДА БЪДА В ЕКИП.И ЗАПОМНЕТЕ ОТ МЕН AISTAK ИГРАЕ С ПРОГРАМКИ И НЕ Е ЧИСТ.
VISION само ми напиши с къв ник си играл там за където си мислиш че сме са засича ли,дай ми само ника.
Осатанете си с здраве и нищо лично от мен.Ако решите може и да ме банете и по IP от сайта и от сърварите: 94.156.18.99
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Re: Отказ от права

Мнениеот dzhanoww » 26 Юни 2013, 21:12

Още не си станал админ, искаш да се откажеш от правата си, имаш 2,3 грешни бана, и за това ли, какво като грешиш, всички грешим, няма безгрешни хора .. Но все пак желанието си е твое, а тия Ип-та за банн, незнам .. (shake) (wait) (fubar)
Аватар
dzhanoww
Потребител
Потребител

Име в игра: rdzh, Memphis Depay-

Мнениеот ViSiOn » 26 Юни 2013, 21:14

Nick : simsa
Извявам се ако греша ...
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот Kacamun » 26 Юни 2013, 21:18

За човек който твърди ,че е постигнал горе споменатите неща е срамно да неможеш да напишеш ВИСШЕ правилно...По-скоро си някой пубер ,където няма много приятели и иска да му се обърне внимание.Вече прекаляваш с тия теми и обиди и още незнам какво...и аз смятам че айтсак е програмист,но надувам главите на всички и не пиша на спиндерменски ......
Аватар
Kacamun
Потребител
Потребител

Име в игра: Kacamun

Мнениеот Fox82 » 26 Юни 2013, 21:35

Kacamun написа:За човек който твърди ,че е постигнал горе споменатите неща е срамно да неможеш да напишеш ВИСШЕ правилно...По-скоро си някой пубер ,където няма много приятели и иска да му се обърне внимание.Вече прекаляваш с тия теми и обиди и още незнам какво...и аз смятам че айтсак е програмист,но надувам главите на всички и не пиша на спиндерменски ......

Аве не карай да те обиждам ,ще ти дам скайп и ще си пусна камера да ме видиш ве ,ало!Аз да не съм ти някой хлапак че ще ти пиша глупоси тука.
До simsa я кажи приятел ти можеш ли да играеш там или още се молиш да ти махнат бана и да те направят АДМИН ТАМ.А? :D Кажи на хората истината защото нали знаеш че аз знам защо си бил банат и поради каква причина не те правят там АДМИН,ма аз няма да я кажа да не те излагам.
И нека тая тема да не бъде заключвана ,защото нека се видят повече мнения ,а не само на 5- 6 админа и после The End
Последна промяна Fox82 на 26 Юни 2013, 21:41, променена общо 1 път
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот Kacamun » 26 Юни 2013, 21:39

Фани си пусни най-накрая тоя скайп да те видим спиндерман,поне като ще се излагаш да се изложиш тотално...направи групов чат да те видят всички ВИШИСТ !!!!
Аватар
Kacamun
Потребител
Потребител

Име в игра: Kacamun

Мнениеот Fox82 » 26 Юни 2013, 21:43

Kacamun написа:Фани си пусни най-накрая тоя скайп да те видим спиндерман,поне като ще се излагаш да се изложиш тотално...направи групов чат да те видят всички ВИШИСТ !!!!

Няма проблем и сега съм на скайп(И май се пише Хвани,а не Фани.НАЛИ :D )Аре че те чакам 10 мин. да ме намериш на скайп,пратих ти го на лично съобщение
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот Admin » 26 Юни 2013, 21:51

Писна от глупости, не виждам нищо нормално от изброеното горе. Заключвам, махам ти правата и ти пожелавам успех.

Един съвет, гледай по широко на нещата.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Проблеми/Въпроси