да чуем и вашето мнение
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Тема
Изгледах двете демота, и забелязах, че не си пишат, а и не се киллват, може да си говорят по скайп а може и да не си, но аз лично мисля, че са си приятелчета и си говорят ..
-
dzhanoww - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: rdzh, Memphis Depay-
Да, вероятно си говорят по скайп, но явно е че така са се разбрали. Освен това са само двамата в играта и не пречат на никого.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:Да, вероятно си говорят по скайп, но явно е че така са се разбрали. Освен това са само двамата в играта и не пречат на никого.
Сигурно говорят по скайпа
Подписът е твърде голям
-
izroda - Баннат
- Име в игра: Obu4avam izrodi
Mynimal` написа:Само те са в игра защото като вляза атанасова ме кикна 4-5 пъри аз вляза тя кик дори попитах ваш колега дами може да влезне да ги види но имаше проблем и не можа имаше карти на които пак се разхождаха така а хората ги чакаха...
ако е така заслужава не наказание, а премахване на правата.Това е моето мнение, но други решават
-
saxo bank - Потребител
- Име в игра: saxo bank
Mynimal` написа:Само те са в игра защото като вляза атанасова ме кикна 4-5 пъри аз вляза тя кик дори попитах ваш колега дами може да влезне да ги види но имаше проблем и не можа имаше карти на които пак се разхождаха така а хората ги чакаха...
Без демо с доказателства за кикванията и че е имало и други в играта няма как да стане. На тези две демота се виждат само те двамата с игра. Друг път когато пускаш оплакване, гледай да имаш доказателство. Тук на честна дума нямаме много доверие.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
5 мнения
• Страница 1 от 1