LAUTA ARMY написа:Върнете стария сървър .. без двете узита и да се махне ФФ
Точно с това бяхме различни от другите вериги и беше много харесвано от всички играчи. Също като ABRA и аз заради промените влизам по рядко в ГГ.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
LAUTA ARMY написа:Върнете стария сървър .. без двете узита и да се махне ФФ
attention!! написа:LAUTA ARMY написа:Върнете стария сървър .. без двете узита и да се махне ФФ
Точно с това бяхме различни от другите вериги и беше много харесвано от всички играчи. Също като ABRA и аз заради промените влизам по рядко в ГГ.
MORTAL написа:През почивните дни поиграх повечко и на истина е доста неприятно с приятелски огън. Не ми е проблем да играя така, но повечето играчи са свикнали да няма приятелски огъни става много неприятно, особено на нива в които има голямо блъскане. По-добре ще е да няма приятелски огън, но двете узито и сешоара нека да останат
А има ли вариант вместо приятелски огън при ниво с граната, да трябват две убийства с граната?
pe6pi написа:Сега остава да направите и да ражда навсякъде а не по базите и заспива да видим дали ще се каширват или не!!!
MORTAL написа:ФФ в момента е през цялото време, още от пистолетите. Не възможно е да се играе нормално. Сървъра е наполовина пълен.
Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта