Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от некоректен Админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от некоректен Админ

Мнениеот Imp Skype » 01 Юли 2013, 14:27

Хайде вече да спрете да спорите ? Има къде да си пишете :)
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Play with me

Мнениеот kev1n » 01 Юли 2013, 14:33

мир и любов да има.. :) а мортал са ти виждам поста.. ако някой играч му кажеш нещо и той ти отговори "я мълчи ве садняр" или други думи с тоя смисъл някоолко пъти, ти какво би направил ? аз си му сложих 5 минути за swear.. 5 минти по-късно влезе директно със никовете.. дори преди да беше влязал 3-4 пъти се опитваше да влезе с други обдни никове.. и вече като ми сложи ник "Обиден ник!" не издържах :)
махайте му на момчето бана, жив и здрав да е! утре пак ще вляза, той пак ще е там, и пак ще ме захапи.. :) тоя път ще гледам да направя демо, ама така.. подробно :) че да може да си получи и за 2-та пъти заслуженото :Р

за totalninety: мне.. влязох и го питах каде играем, той 2-ри отговори ярд.. :) след което почна да си ходи ст, аз му направих забележка и в 1 момент не издържах и го кикнах. малко по-късно започна "садняр, бот, ламер и т.н." и тогава го баннах 1-вия път /5 минутния бан/ за обида.. :) 2-рия път като влезе си е чиста подигравка.. ;д все 1 като влизаш в мол-а и има знак без кучета, и ти да си внесеш вълк и да кажеш че то това не е куче.. :) че не е куче, не е, но си е подигравка със правилата :)
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот MORTAL » 01 Юли 2013, 16:01

О, много пъти са ме сърбели пръстите за бан, но винаги слагам гаг в такива ситуации. Изключение правя само в GunGame, там играта е много динамична и ако сложиш гаг няма да е голямо наказание. Там слагам slay 1-2 пъти, колкото да бутна левел.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот kev1n » 01 Юли 2013, 18:21

MORTAL написа:О, много пъти са ме сърбели пръстите за бан, но винаги слагам гаг в такива ситуации. Изключение правя само в GunGame, там играта е много динамична и ако сложиш гаг няма да е голямо наказание. Там слагам slay 1-2 пъти, колкото да бутна левел.

е именно.. :) аз затова си го баннах 1-вия път за 5 минтуи, колкото да успокои малко страсттите.. то като не му влиза в главата нали знаеш.. :)
ПС: а междру другото днес пак беше онлайн.. :) и понеже го гаг-нах /защото ме нареждаше в чата/ само си смени ника на "истината боли нали? жалкар.." или нещо подобно! и продължи да храни :) нищо не му направих.. след което сменихме мапа, пак имаше 3-4 реплики пак нищо не му направих.. просто си го клатик както си трябва :) сам си прави сметка за какъф нахалитет става въпрос.. :)
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Мнениеот mrazim da gubim » 01 Юли 2013, 18:46

1. Не съм ти писал никакъв Qrd поради простата причина, че аз играя с команда hud_saytext тука си измисляш БАШ като оправдаващ се лапешник.
2. Когато минах СТЪЛБИ (ст) написах в чата, че ще играя само "А".
3. Ти си поредния Админ, който си няма хал хабер от нещата и си личи, че ползва дадените му права за собствена изгода.
4. Не ми говори за живота философе, защото лично за мене си поредния смешник.
5. Не си измисляй, че днес съм бил Онлайн, защото сега се прибирам от работа СМЕШКАР !
6. Ти мене ако ме "клатик" ще си делна ЦС
7. Прекалено ти е мека главата за да разбереш, че си СЛАБ и НЕОРИЕНТИРАН играч.
Аватар
mrazim da gubim
Потребител
Потребител

Име в игра: ru, Kaligula, ALL ROADS LEAD TO THIS

Мнениеот kev1n » 01 Юли 2013, 19:03

упс.. извинявам се.. може някой друг да е бил :) не съм гледал ип-тата :)
1. ХАХАхААХ
2. това не съм го видял дори :)
3. така е ;д цс-а е моя живот и не си представям какво бих правил ако нямах права, или ако не мога да се заяждам нарочно със останалите защото имам много сериозно психически отклонения
4. всеки има право на мнение, било то грешно или комично.. дори епично ;д
5. извинявам се че те обвиних неправилно явно има и други използват твоя метод на "изказване"
6. нито ще си 1-вия нито ще си последния.. :)
7. ако ми пукаше какво мислиш щях да се засегна сигурно, но дори и да ми пукаше какво мислиш, едва ли това, че съм слаб и неориентиран би ме засегнало.. :)
живей си, играй си.. само не бръмчи само колкото да създаваш шум.. ;д
ПС: подигравателното ти отношение и обидите само доказват, че съм бил прав :) само дето сега го има черно на бяло и всеки може да го види и да си направи преценката ;р :)

айде лок вече! нема смисал от повече коментари! :)
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Мнениеот mrazim da gubim » 01 Юли 2013, 19:13

Като не си го видял защо ме кикна ? Стана жалък, а не е смешен с поредното си тъпо изказване. Спирам да пиша, че ти обърнах прекалено много внимание.
Аватар
mrazim da gubim
Потребител
Потребител

Име в игра: ru, Kaligula, ALL ROADS LEAD TO THIS

Предишна

Назад към Други