Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Стела

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Стела

Мнениеот Virtus.pro » 03 Юли 2013, 23:44

Имам няколко ника най-познати StarGate | Virtus.pr0 , Bog da vi prosti , ELA NA MAMA PATETO
Искам да се оплача от админ-а Стела поради не спазване на правилата на сървъра :

*DEAD* Loupe : nashiq kak se ka4i tam be
*DEAD* esc # Cryotic <?> : eee
Niki4[A] -w0w- is joining the Terrorist force
Stela#[vF.Gaming] killed Lambda with deagle
*DEAD* esc # Cryotic <?> : toz pak kak se ka4i tam ,d
*DEAD* StarGate | Bog da vi prosti : katereneto nali be6e zabraneno svine ne6tastni
unnamed connected
ADMIN Stela#[vF.Gaming]: gagged StarGate | Bog da v for 20 minutes
unnamed is joining the Counter-Terrorist force
Stela#[vF.Gamin
По член 9-ти или квото пишеше в "кодекса" ви нямам право той най-нахално няколко врътки подред гаг-ва хората и си се катери.

Спрете да правите всеки втори админ защото много "стрелял" а си няма грам идея от играта писна ми да повтарям по 10000 пъти на админите кой е хак и да получавам отг " НЕ БЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ТОЯ МНОГО ЦЪКА МНОГО Е ДИВ" докато дойде адекватен админ да го банне ... Това ако не са п*****ски истории ще си отрежа топките еди кой си му е френд с хака не бе той ми е ффренд не е хак е за тва не се прави всеки втори админ ... правят се малко за всеки сървър и толкова ....
А Стела ще ме банва , че съм спектатор и от кога не мога да гледам примерно докато пуша,ям ПА МОГА СИ БИЯ И чЕКИИ БЕ тарикат кво ме кикваш гледам си и влизам пак , къде го пишеше ,че не мога да стоя спектатор

от 3 дена админ безсмъртен бил вече ... пРАВЕТЕ ХОРА НЕ КОИТО МОГАТ ДА СТРЕЛЯТ А СИ ИМАТ ИДЕЯ ОТ ИГРАТА АДМИНИ ! ми писва на оная работа после що нямате клиенти в класик-а жалкото е ,че тук в сървъра всичко е в бонус на админа не на клиента, заради който стои админа и се пълни ... Дръжте си админите и нема имате скоро грам клиенти !
Аватар
Virtus.pro
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: StarGate | Virtus.pr0

Re: Оплакване от Стела

Мнениеот Virtus.pro » 03 Юли 2013, 23:50

и ще ми отговаря най-нахално да прочета правилата и че можело много начетени админи философи все бе , некъв дрислио на 10 години седнал и се прадставил за 30 годишен примерно избирайте си админите ей
Аватар
Virtus.pro
Потребител
Потребител

Име в игра: StarGate | Virtus.pr0

Мнениеот denity » 03 Юли 2013, 23:57

1.пусни си темата по образец 2.запознай се с правилата !!! 3.качи демото за доказателство 4.оправи си арогантния правопис 4.не пиши 2 пати един след друг
Аватар
denity
Потребител
Потребител

Име в игра: DementeD # ^_^

Мнениеот restless » 04 Юли 2013, 00:14

100% печелиш предупреждение , ако говориш за de_nuke в базата на терористите,там можеш да се качваш сам няма проблеми :)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот zxcv ;> » 04 Юли 2013, 01:05

Първо - нямаш демо, но аз ще ти помогна с доказателството - http://prikachi.com/images.php?images/896/6291896h.jpg

Второ - gag-а ти е по моя преценка. Аз решавам дали да е 5 мин. или 20. Постоянно мрънкаше и си получи заслуженото мълчание!

Трето - доказателство, че мога да се катеря на тази скала - http://prikachi.com/images.php?images/926/6291926T.jpg

Омръзна ми от тарикати, не стига, че обиждат, а и с цялата си наглост искаш да ме злепоставиш - да ама не! Айде приятна вечер.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот WallkeRr » 04 Юли 2013, 01:08

Аз даже може и да нямам правото да пиша в тази тема, но искам да се изкажа, че има някои хора както в този случай оплакват се колкото ей така да имат теми в форума и да си мислят, че са център на вниманието. Мога да каза, че има при някои ситуации дето ти наричаш 12-13год. лапета някои работи понякога като хаковете админ правата ги познават по-добре и от 30-годишните, Пък за това, че качвасе тук там за какво има да се оплакваш на това вече мога да кажа лапешка работа ще се оплаква, че се качвал щом може ще се качва който неможе ще стои на земята. Разбирам забранено е качването дето има бъгове където неможеш да се качиш сам, а трябва някой друг да те качи тогава да, но в тоя случай НЕ! :)
WallkeRr
Аватар
WallkeRr
Потребител
Потребител

Име в игра: WallkeRr

Мнениеот Imp Skype » 04 Юли 2013, 01:14

WallkeRr написа:Аз даже може и да нямам правото да пиша в тази тема, но искам да се изкажа, че има някои хора както в този случай оплакват се колкото ей така да имат теми в форума и да си мислят, че са център на вниманието. Мога да каза, че има при някои ситуации дето ти наричаш 12-13год. лапета някои работи понякога като хаковете админ правата ги познават по-добре и от 30-годишните, Пък за това, че качвасе тук там за какво има да се оплакваш на това вече мога да кажа лапешка работа ще се оплаква, че се качвал щом може ще се качва който неможе ще стои на земята. Разбирам забранено е качването дето има бъгове където неможеш да се качиш сам, а трябва някой друг да те качи тогава да, но в тоя случай НЕ! :)

Това изказване ми хареса :) + 1
Не му трийте поста и другите да го видят.
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот Vito » 04 Юли 2013, 08:34

Прав е админа още повече имаше такава тема специално за тая скала която той се качва , и все пак си получил Гаг не си получил бан , и можеше просто да питаш нали беше забранено качването без тези свински работи дето си ги написал , разберете че обиждането и псуването не се толерират в нашите сървъри .
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот MBP » 04 Юли 2013, 09:24

WallkeRr написа:Аз даже може и да нямам правото да пиша в тази тема, но искам да се изкажа, че има някои хора както в този случай оплакват се колкото ей така да имат теми в форума и да си мислят, че са център на вниманието. Мога да каза, че има при някои ситуации дето ти наричаш 12-13год. лапета някои работи понякога като хаковете админ правата ги познават по-добре и от 30-годишните, Пък за това, че качвасе тук там за какво има да се оплакваш на това вече мога да кажа лапешка работа ще се оплаква, че се качвал щом може ще се качва който неможе ще стои на земята. Разбирам забранено е качването дето има бъгове където неможеш да се качиш сам, а трябва някой друг да те качи тогава да, но в тоя случай НЕ! :)

Добре го каза, споделям мнението ти.
Изображение
ИзображениеИзображение
Аватар
MBP
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: MBP

Назад към Други