Турнир Гъйгейм!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
41 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
Admin - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: demon
Re: Турнир Гъйгейм!
Турнир Гъйгейм!
Мнение от earworm » Чет, 09 Фев 2012 12:13:41 +0000
Гледайте датите на темите в които пишете, някои са забравени много отдавна. А този турнир приключи вече. Победители нямаше, хората се отказаха заради продължителността на турнира, някъде около месец беше за 6-7 отбора.
За нов турнир, направете нова тема, но не само тема, а и някой трябва да се заеме с организацията. Не правете нова тема, ако не сте готови да се заемете с организирането на турнир. Организатора на турнира е трябва да осигури:
1. Сървър.
2. HLTV.
3. Минимум трима админи за всеки мач.
Мисля, че Админ може да осигури сървър и Hltv.
От играчите ще се изисква само да се забавляват и да не ползват непозволени средства.
Мнение от earworm » Чет, 09 Фев 2012 12:13:41 +0000
Гледайте датите на темите в които пишете, някои са забравени много отдавна. А този турнир приключи вече. Победители нямаше, хората се отказаха заради продължителността на турнира, някъде около месец беше за 6-7 отбора.
За нов турнир, направете нова тема, но не само тема, а и някой трябва да се заеме с организацията. Не правете нова тема, ако не сте готови да се заемете с организирането на турнир. Организатора на турнира е трябва да осигури:
1. Сървър.
2. HLTV.
3. Минимум трима админи за всеки мач.
Мисля, че Админ може да осигури сървър и Hltv.
От играчите ще се изисква само да се забавляват и да не ползват непозволени средства.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
И аз съм ЗА !!!
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Only God Can Judge ME!!!
-
AmonRA - Потребител
- Име в игра: s0f*AmonRA
-
izroda - Баннат
- Име в игра: Obu4avam izrodi
Спрете да спамите с това "и аз съм ЗА" тук въпроса е ще се заеме ли някой с организацията.
Впрочем, ако някой го направи и има нужда от помощ аз съм насреща.
Впрочем, ако някой го направи и има нужда от помощ аз съм насреща.
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
SNAIP написа:GunGame сървъра ви е доста силен. Имате потенциал да изградите сериозен отбор.
Според мен спокойно можете да се изправите срещу други вериги.
В бъдеще, решите ли да организирате или участвате в турнир на принципа team play 10 / 10 и решите, че ще съм
от полза, може да разчитате на мен....
Видял съм, че темата е доста брадясала, но също така и отворена.
Коментарът ми е насочен изцяло в бъдеще време, ако някога решите нещо...няма да се повтарям.
Тук не говоря за вътрешен турнир, а за такъв с участието на представители от други вериги. Дори и да не се
получи точно верига срещу верига, несъмнено ще има много желаещи за участие.
Принципно, организирането и провеждането на подобен тур, може само да ви направи още по - популярни,
ако бъде обявен в други CS сайтове. Гледайки рекламните банери, имате нужните приятели за целта.
Относно организацията смятам, че инициативата трябва да излезе от екипа. Със сигурност ще се намерят и
обикновени потребители, които да помогнат с нещо, но основната тежест по организирането и провеждането
считам, че трябва да е на CSMegaGaming.com
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
аиде тоя път и аз ще се включа ЗА съм :р
-
Mephistopheles - Потребител
- Име в игра: Mephistopheles
Аз няма да участвам ,много сте слаби.Ако сме с партия, мисля да играя с синът ми той е само 6 години.Ама някой си търси партия може да му окажа тая чест.Но най добре е, турнира да е само един ден и примерно на 10 мапа по 10 човека от отбор + 3 админа да са рефери и след всеки мап който е с най малък статс от отбора си отпада.Така накрая да останат само двама на малка карта ,даже знам коя gg_fest-maceeel и кой бие получава награда от модератора и от мен дъвка с косъм
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
Fox сега на това трябва да се смея ли какво да правя не знам...
В това в което не си компетентен не се обаждай първо не знаеш колко човека има за такъв тип турнир та камоли за 1 ден да бъде ....
пък и слаби..... тука се сещам поне за 10 човека от тази верига които могат да те карат да ревнеш от хетшотове (слагам и себеси в това число )
за такъв тип турнир се иска време и добра организация
и не вярвам някой по сериозен да иска да играе с теб :Д
В това в което не си компетентен не се обаждай първо не знаеш колко човека има за такъв тип турнир та камоли за 1 ден да бъде ....
пък и слаби..... тука се сещам поне за 10 човека от тази верига които могат да те карат да ревнеш от хетшотове (слагам и себеси в това число )
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
ViSiOn написа:Fox сега на това трябва да се смея ли какво да правя не знам...
Пич е точно за това се отказах да бъда от вашия екип,тук масово сте някакви комплесирани манияци на темата кой най-добър като админ или играч, чесно ти казвам.Личи си че си чист лаик и не можеш да различиш шегата от сериозното.А колко то до това колко ще ми надуят главата включително и ти, супер ми дреми,защото аз колко ви ги надувам само ви е си знаете нали .Еднинствено само малко с страх играя срещу Error ,защото него го познавам отпреди ,от друга верига,а от останали те не ми пука защото сте на моето ниво или под мен доказателство за това е че всеки месец съм не в топ 15 а топ 5 ОК .Аре остана си с здраве и комуникирай с хората не пред компа ,а излез от вкъщи и виж света и тогава може би ще различиш какво е шега!!!
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
41 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame