Careful написа:Всички знаят,че съм винаги безпристрастен и изразявам директно мненията си.Добър играч си и много добре разпознаваш хакерите,подавал си ми много сигнала по време на игра.Някой от тях бяха със забавяне,че вече правех демо,но го оценявам.Означава,че следиш играта и при едно съмнително убийство веднага започваш да следиш въпросния,а не мрънкаш веднага като повечето деца.Когато си сигурен тогава използваш админ чата за да съобщиш.Категорично смятам,че ще се справиш много по добре от някой колеги.Трябва обаче да си зададеш въпроса:Струва ли си и за какво ти е да се занимаваш?Щото освен за хак трябва да следиш за баланс,за обиди и заяждания и тези неща ти пречат на играта и на забавлението.Дъст2 почти постоянно има админ онлине.Знаеш казваш проблема и веднага го решаваме.Помисли си щото според мен не ти трябва това,приятелски ти го казвам.
По кандидатурата давам естествено ЗА. И за разлика от повечето нося отговорност за този положителен глас и знам,че играча няма да ме разочарова мен и целия ни екип.
Прекрасно мнение.Да си админ, не е просто момент на възход,това е кафе без захар.Ако ми позволите ,аз бих дал зелена светлина (зелен семафор),а времето ще покаже истината.