Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

wallhack в D2

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

wallhack в D2

Мнениеот Roger » 05 Авг 2013, 14:57

1.Демо: http://dox.bg/files/dw?a=78c4213856
2.IP: http://prikachi.com/images.php?images/995/6410995k.jpg
3.Прочетете приказката за двамата братя и неволята.: http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 06&Level=1
4.Виках,виках за помощ и никой.Въпреки,че дойде админ и го молих да вземе мерки,той не направи нищо.
5.Ще помоля играчи като EDIN DZEKO i zxcv да се изкажат по демото,защото май други дейни и кадърни админи в момента няма.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Roger

Re: wallhack в D2

Мнениеот kokoposo » 05 Авг 2013, 15:11

Ludko не мисля че беше хак и аз играх там ( нз защо ама като отварям демото и ми излиза моето с което играх)
Аватар
kokoposo
Потребител
Потребител

Име в игра: cHejaHka B cIkuL

Мнениеот Careful » 05 Авг 2013, 15:11

Аз не съм от тия двамата които само разбират,но ще ти кажа,че тука хак не видях.Това първо и второ темата е директно за коша.В сървъра съм аз и още един колега и подобни демота и теми са излишни.Много обичате да се правите на голямата работа,оставих те да се изложиш сам.
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Име в игра: Discipline|Careful

Мнениеот Roger » 05 Авг 2013, 15:20

Careful написа:Аз не съм от тия двамата които само разбират,но ще ти кажа,че тука хак не видях.Това първо и второ темата е директно за коша.В сървъра съм аз и още един колега и подобни демота и теми са излишни.Много обичате да се правите на голямата работа,оставих те да се изложиш сам.

Уважавам всички Ви,но явно не всички имате опит.Няма нищо.Само ще помоля повече компетентни по темата да напишат по някой ред. Ако оставите това момче да играе,рано или късно някой от вас ще го банне. Тук записвам неговото IP-212.5.158.9) и лично ще следя банлиста за това IP. След това ще Ви покажа ,че съм бил прав.
п.с.На демото ясно се вижда как докладвам на админа и как нищо не се случва.И как го моля да ме остави спец докато свърша с " неволята" :D
Оказах се прав,съмненията ми не са били напразни: http://prikachi.com/images.php?images/651/6411651T.png
Последна промяна Roger на 05 Авг 2013, 17:48, променена общо 1 път
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот Careful » 05 Авг 2013, 15:23

За утрешния ден не мога да кажа ще бъде ли с хак или не.Но сега той не беше.Няма да допусна да ми даваш оценка на работата и дали съм компетентен или не има кой да преценява.Нека се изкажат още хора като искаш,но пак ти казвам темата е за коша.

И по принцип само да ти кажа,че ситуацията която беше с авп и гледаше към тунела на Б.Когато не успя да го уцели,играча след това премина към Б и беше зад вратата с админ хака се вижда.След като провери през отвора на вратата и не го видя,той помисли,че играча се е върнал в тунела и отиде да гледа Х.
Последна промяна Careful на 05 Авг 2013, 15:31, променена общо 1 път
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Мнениеот Roger » 05 Авг 2013, 15:27

Careful написа:За утрешния ден не мога да кажа ще бъде ли с хак или не.Но сега той не беше.Няма да допусна да ми даваш оценка на работата и дали съм компетентен или не има кой да преценява.Нека се изкажат още хора като искаш,но пак ти казвам темата е за коша.

Усещам как започва да назрява омраза. (yawn)
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот Careful » 05 Авг 2013, 15:33

Roger1 написа:Усещам как започва да назрява омраза. (yawn)

Няма омраза и спри да спамиш вече ще се изкажат други по темата.Просто ти обяснявам,че когато има админ в сървъра подобни сигнали от потребители не се разглеждат.
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Мнениеот Roger » 05 Авг 2013, 15:35

Careful написа:
Roger1 написа:Усещам как започва да назрява омраза. (yawn)

Няма омраза и спри да спамиш вече ще се изкажат други по темата.Просто ти обяснявам,че когато има админ в сървъра подобни сигнали от потребители не се разглеждат.

Този ще се разгледа,повярвай ми ;) .
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот kokoposo » 05 Авг 2013, 15:37

хора стига сте спамили това не е чат както каза careful темата ще се разгледа ако не се превърне в чат преди това стига вече !!!!
Аватар
kokoposo
Потребител
Потребител

Име в игра: cHejaHka B cIkuL

Мнениеот restless » 05 Авг 2013, 15:39

Аз не съм от "дейните и кадърните" ама все пак да кажа и моето мнение... за мен хак няма , не знам защо си се заблудил.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Следваща

Назад към Наложени банове