Странен бан получих ,даже и четох правилата че бан за спам дори няма ,камо ли за чатене по чата между двама играчи???Ако не съм видял моля покажете ми коя точка от правилата е забранено чатенето между играчите по време на игра и ако може да се обесни на админ Pepino какво значи спам!Спам е повторение на едно и също нещо много пъти ,а диалог по чата е съвсем различно,особено когато няма обиди нали?Я сега кажете къде е обида ли или спам ли за това че си чатих с играч Marko и админ Pepino започна да ни забранява да пишем .особено на мен или ще го изкарате че съм дразнил в което съм 100% сигурен я да видим какво съм копнал от конзолата преди банна ми :
PEPINO : fox posledno preduprejdenie
sssde killed vgza with m249
J_U_L_Y_ killed Marko with sg552
J_U_L_Y_ killed sssde with aug
Fox : za kakvo posledno
vgza killed Marko with sg552
*** vgza killed sssde with a headshot from aug ***
Fox : da vidq kak 6e se opravdava6 samo banni mi
vgza killed Marko with aug
vgza killed Marko with aug
PEPINO : da ne spami6
vgza killed Marko with m249
Fox : az ne spamq a 4ata
Marko killed vgza with grenade
sssde killed vgza with m249
[GunGame] Marko is leading on level 24 :: knife
*** J_U_L_Y_ killed sssde with a headshot from aug ***
PEPINO : tva ne ti e skaip
*** J_U_L_Y_ killed Marko with a headshot from aug ***
*** Fox killed sssde with a headshot from m4a1 ***
Fox : spam znae6 li kvo e
PEPINO : spri se spri se
vgza killed Marko with m249
sssde killed vgza with awp
*** J_U_L_Y_ killed Marko with a headshot from m249 ***
[GunGame] Type /server or /servers in the chat to see and connect to our other servers.
Fox : spam e povtorenie na edno i sa6o izre4enie
J_U_L_Y_ killed Marko with m249
Fox killed sssde with m4a1
*** vgza killed Marko with a headshot from knife ***
Fox killed sssde with sg552
[GunGame] vgza stole a level from Marko
[GunGame] Marko is leading on level 23 :: hegrenade
Marko : typiq -Тук играча не получава забележка!!!
*** Fox killed Marko with a headshot from sg552 ***
Fox : mai nali А аз получавам бан за въпрос?vgza killed sssde with awp
Marko : vyrzak
sssde killed Fox with awp
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check your console.
Completed demo
Само искам да знам това редно ли е???Ако е редно защо тогава не се премахне gag или най-добре е направо чата и само да играем и да мълчим.Пък кога има хакери дано има и админи да ги видят ,а не ние да им пишем.Чесно ще ви кажа има нещо много объркано тука в групата на админите и вие даже незнаете какво е ама вземете го поправете че като гледам кави банове последно време се слагат и като се сетя как нападахе мен за това че съм снимал някой и съм му искал снимките за проверка ,а той се оказва на човек на админ и не дава снимки ,даже не съжелявам че съм помолил да ми се махнат правата.Pepino лично до тебе ,има GAG за хора който обиждат или правят спам по твойте думи,а не Бан!!!Чети какви са ти правилата .Ачакай че даже ме снима и аз незнам за какво ма ето снимката да не стане кареница сега
http://dox.bg/files/dw?a=976de94371
Оплакване от админ Pepino
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
-
Fox82 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Cs
Re: Оплакване от админ Pepino
ПОПРИНЦИП, той ти е направил забележка, а ти си продължил да му лазиш по нервите. замисли се че има още 2о такива като тебе, които все си мислят че са прави и държът сметка на администраторите ? това правилно ли е ? спам в действителнсот означава "нежелано съобщение" така че.. за мен бан-а е заслужен, не знам за колко време е.. ако е от 1 до 6о минути е окей
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Fox -PEPINO- postoqno spami -6 Часове
Това ми е банна 6 часа ,ок няма проблем все ми е тая, ама да ми заслужен не съм сагласен,зашото когато бях админ ми беше направена забележка точно за това ,да не банвам за обиди или за каквото е по чата за 5 мин., а да слагам gag.Или това се отнасяло само за мен?Май нещо се получава противоречие или функцията gag е спряна?
Това ми е банна 6 часа ,ок няма проблем все ми е тая, ама да ми заслужен не съм сагласен,зашото когато бях админ ми беше направена забележка точно за това ,да не банвам за обиди или за каквото е по чата за 5 мин., а да слагам gag.Или това се отнасяло само за мен?Май нещо се получава противоречие или функцията gag е спряна?
-
Fox82 - Потребител
Попринцип за такова провинение се слага ГАГ, така е! Но попринцип зависи и от това до колко на админа му се е насабрало Утре вече няма да имаш бан, а ако админа продължи с подобни решения ще си го отнесе не се притеснявай хубаво че си пуснал оплакване.. аз попринцип гаг-вам 1-2 пъти.. зависи колко човека има онлайн, и след това чак слагам бан.. но всеки е различен, и взема решения които са правилни според него си. Както можеш да видиш, такова като твоето нарушение се санкционира със - гаг, кик, бан до мисля 6 часа. По преценка на админа
ПС:айде катинар
ПС:айде катинар
-
kev1n - Потребител
Извадка от времетраенето на бановете:
3. Излишен "spam" или "flood" в чата,пускането на музика по микрофона
Наказание от Админ: По усмотрение на администратора. slay, kick, да 5 мин ban
6 часа ей богу няма.Само за мен
3. Излишен "spam" или "flood" в чата,пускането на музика по микрофона
6 часа ей богу няма.Само за мен
-
Fox82 - Потребител
е затова питах за колко е бана, и след като каза 6 часа, ти отговорих, че ще се говори с администратора и няма да продължи така със сигурност..
-
kev1n - Потребител
Излишен "spam" или "flood" в чата,пускането на музика по микрофона
Така трябва да го видиш.
Така трябва да го видиш.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
restless написа:Излишен "spam" или "flood" в чата,пускането на музика по микрофона
Така трябва да го видиш.
Значи бан за колко си иска ,който и да админ да е, така ли? Евала на тълкованията тука А аз когато бях админ тук и бях баннал 2 играчи ,за да качът снимки ,тълкованията май бяха други,А? До главния модератор има Еrror в системата ,моляте поправия .Чесно казано пълен смях те 90%.Добре че има 5-6 свесни админа иначе ще е празно както всичките ви сървари с изключение на Gungame.Ако тоя сървар не е пълен може спокойно да да трийте CS сърварите и сайта и да си лягате.Все съм се чудил защо simsa се натискаше да стане админ и играеше Clasik в друг съвар,ама сега ми стана ясно напълно
-
Fox82 - Потребител
Хайде сега и аз да напиша нещо.........господинчо ти кой си та постоянно пишеш против админите в нашета верига.че са малоумни и некадърни че си банвали на поразия и незнаят едва ли не какво правят,че си бил админ тук и си оставил правата си заради админите.и не спря да пишеш глупости за нас.ПРЕДУПРЕДИХ ТЕ няколко пъти но ти не се спря.късметлия си че те банах за толкоз време.трябваше да те отлющех една седмица та да знаеш че там къде си бил админ не трябва да пишеш глупости и да спамиш по наш адрес а те предупредих няколко пати но ти си най големият на тебе човек не може да ти каже нищо.малко те банах....следващият пат като пишеш пак същите простотии за админите и нашата верига ще поодмориш повечко време.............
-
LoShiQt 4i4kO - Потребител
- Име в игра: LOSHIQT 4I4KO
Fox , това че не се справяш с админската работа , не значи че трябва да плюеш по нас... И знам че сега ще ми напишеш "ОООО аз съм на 35 години момченце бил съм админ когато ти още не си се бил родил" , не ни интересува особено, има правила или ги спазваш или си патиш.
Темата я заключвам , когато Люси реши да се изкаже ,ще я отключи.
Темата я заключвам , когато Люси реши да се изкаже ,ще я отключи.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
10 мнения
• Страница 1 от 1