Ще изгледам демото по-късно и ще се изкажа.. А относно пича от с.Соколец, който си направи 100 регистрации за да стане админ, мисля че не трябва да коментира (колкото и неграмотни да са коментарчетата му) тази тема и да обижда и да се дразни, защото да не му се случи някоя случка.. Доколкото знам правилата, по тези теми само админи могат да се изказват..
П.П. Видях всичко още в началото на демото.. Вижда се какъв е проблема..
Оплакване от АBRA и restless
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
27 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Оплакване от АBRA и restless
Последна промяна m3ry.jane на 11 Авг 2013, 18:09, променена общо 1 път
-
m3ry.jane - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: m3ry.jane
Всички получихте по едно форумно предупрежение от мен.
Спазвайте правилата на форума и добрия тон.
Темата е заключвам, когато Екип банове си кажат мнението ще добавят окончателните коментари.
Темата е отключена.
Спазвайте правилата на форума и добрия тон.
Темата е заключвам, когато Екип банове си кажат мнението ще добавят окончателните коментари.
Темата е отключена.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Киддо , къде видя че те заплаших с бой? При това смешко и там някакви такива да ми ги говориш и после да се оплакваш , кефиш ме ^^
П.п А и между другото махна ли правата и сложи ли бан от форума на ония админ дето го заплашваше или още не си?
П.п А и между другото махна ли правата и сложи ли бан от форума на ония админ дето го заплашваше или още не си?
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
kiddo написа:1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: kiddo
3. Nickname на администратора: ABRA и restless
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373 (Wallhack)
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Гагват ме някав ми мята флашове и смоке на Х всяка втърка ? Админ resless ме заплашва с някви детски писанки това ли ви е голямата верига само от админчета къде са завършили "Любен Каравелов за бавно развиващи"
6. Демонстрация/Изображение:Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=843746e168
7. Сървърът, в който е направено доказателството:dust2only
Някви ме обиждат че съм играл с хакове и ми мятат смоке и флашове и тия ме гагват алабала пълна трагедия.Повече няма да си правя труда да пиша на хора които не са ми в левела (радарници) и шматки , Ако може тая мръсница да спре да пише селски коментари ,защото не коментирам такива като нея. Снимала се на капака на някво bmw 91 година евтиняшко.
Ти кво още се занимаваш с мене бе? Ще се снимам на квото си пожелая.. нещо яд ли те е ? Аре спри да ме коментираш.. дете такова
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
s0B!EsK!BG ;] написа:
Пичага я несе излагай така, 1во тоз обижда ботман ли как е глупак му викаше, на кидоо така че ти пик казваш че е на рстлес! Не каза на рестлес на ботман каза . Що кидо киквахте а ботман не киквахте не разделете хора пичове ! Само да ви кажа че кидо е чист просто вие сте слаби пхахаха от хакери не разбирате и сте станали админ баси смотаняците е Кидоо никога не играл с хак познавам го така че
АКО ИСКАТЕ НАПРАВО МЕ БАННЕТЕ, АМА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ НА ТОВА СЛАБОУМНО ДЕТЕ ДА ОБИЖДА МЕН И КОЛЕГИТЕ МИ.
До онзи ден ми се правиш на много мил във форума, а сега си показа рогата. Ходи си избивай някъде другате комплексите.
Не знам дали ние сме смотаняците, но ти поне се НАУЧИ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО!
viewtopic.php?f=57&t=3499 Знаеш ли кога ще получиш "ЗА"? НИКОГА!!!!
За такива като теб тук няма място!!!! А колкото до ABRA и restless аз направо щях да му сложа бана писна ми този "ЧИСТ ИГРАЧ" да ни разиграва всички в сървъра и най безсрамно да пуска оплаквания!!! Явно само в тази верига му връзва да играе с хака. Все пак мен, ако ме бяха баннали над 20 пъти щях отдавна да съм забравила за вергата сървъри.
Админите му били виновни, че той не може да играе без програми и си избива комплексите тук.
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
-
HAPPY GIRL :> - Потребител
- Име в игра: HAPPY GIRL :>
...
Последна промяна dzak на 11 Авг 2013, 17:50, променена общо 2 пъти
Причина: Потребителя е баннат заради недопустимо отношение.
Причина: Потребителя е баннат заради недопустимо отношение.
-
oktaysinem - Потребител
- Име в игра: d.e.v.i.l
...
Последна промяна dzak на 11 Авг 2013, 17:51, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
Причина: Излишен коментар.
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Офтопик:
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
-
HAPPY GIRL :> - Потребител
- Име в игра: HAPPY GIRL :>
Офтопик:
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
@kiddo : Образования, само едно нещо : Необразовани се пише слято, следващия път като пишеш, че гледам доста я използваш тази думичка.
-
blue - Потребител
- Име в игра: blue
27 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3