Оплакване от АBRA и restless
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
27 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Оплакване от АBRA и restless
Аз ще помоля да спрете да спамите по темата ! Главните ще решат ! Стоп спама ако може дори Ключ .
-
Energy Style ^ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Гагнах те за обида и се радвай, че не те баннах защото не спря да обиждаш..
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
kiddo написа:Айде искам да се сбъднат , ще пратим демото до стеам съпорт да се смее цял свят с вас колко сте ограничени хаххаха .Голямата верига . Представи си колко тъпо ще ти е големия админ големия разбирател къде незнае rcon команди хахах
и пише още с "1" вместо "ъ".Поспи пак ,няма да е лошо
Извинявай, не беше ли оня от твоя отбор, каде му е блокиран стийма за хак, или да ти кача снимка да си припомниш ?
Кои команди за ркон не знам? Пич, админ бях още когато амхх нямаше
Не е "ъ" а е ''i" нали.. казва се Кевин Митник, не кевЪн митник Има доста да понаучиш докато ме засегнеш. А.. и за необразован ще ти е доста трудно да ме засегнеш, тук повечето хора не знаят с какво в действителност се занимавам, и кво мога, но малкото които знаят, в момента са по земята от смях Айде лек ден!
А.. и.. а бе.. ?! Извинявай киддо.. ама това не си ли ти ?! хъммм.. мнооого интересно стана тук
http://www.youtube.com/watch?v=cFCYOqA5eSc
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Киддо все още чакам да ми отговориш ? Гледам те, стоиш в темата, но не пишеш. Нещо да не глътна граматиките ?
-
kev1n - Потребител
viewtopic.php?f=49&t=3229 а моля ? извинявай ?! я пак ? ДА ТЕ ЧУЯ ?! СИЛНООО?
http://www.youtube.com/watch?v=cFCYOqA5eSc ето отново и демото + хак снимано и качено в ютуб
http://www.youtube.com/watch?v=cFCYOqA5eSc ето отново и демото + хак снимано и качено в ютуб
-
kev1n - Потребител
искъш демо с хак, на ти демо с хак. казваш че това не си ти, на ти тема кадето се оплакваш че си бан, и става ясно че си ти. сега казваш че това демо е маниполирано, докога ще продължаваме ? осещаш ли че губиш всяка битка, и започва вече да изглежда дори издателно, че си нищо повече от 15-16-17 годишно детенце, което избива комплекси и търси внимание попринцип само за езика и държанието ти в тази тема вече си осигури перм-а да не говорим още 4-5 демота които понаизлязоха тук-там и около 2о админа твърдят че си с хак
кофти.. но губиш знам че е тъпо, но когато нямаш сили, и се мъчеш се правеш на велик, а не си, така се получава, кофти и затова че много от децата които мислиха че си просто добър, вече се отказаха и от това твърдение, кофти е и че вече си нищо повече, от поредния ламюга, който бива разкрит, а скоро и наказан! давай, смени IP-то пак ще бъдеш баннат давай, смени го пак доказваш безсилието си отново и отново жив и здрав, и спри с цс-а не е за теб!
кофти.. но губиш знам че е тъпо, но когато нямаш сили, и се мъчеш се правеш на велик, а не си, така се получава, кофти и затова че много от децата които мислиха че си просто добър, вече се отказаха и от това твърдение, кофти е и че вече си нищо повече, от поредния ламюга, който бива разкрит, а скоро и наказан! давай, смени IP-то пак ще бъдеш баннат давай, смени го пак доказваш безсилието си отново и отново жив и здрав, и спри с цс-а не е за теб!
-
kev1n - Потребител
Незнам само защо му се връзвате.. той вижда че му се обръща внимание и продължава да се прави на интересен.. Няма смисъл от безсмислени коментари, да изчакаме Люси да си дойде и ще види за какво иде реч.. И kiddo, мога да ти кажа че бмв-то не е 91 година.. Явно и от коли толкова разбираш, колкото от Цс ... Ае със здраве
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
27 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3