Днес преди около час в д2-онли имах съмнения относно играч с ник Why So SeriouS <3 че ползва wallhack паради това че в крайна сметка при резултат от 80/18 или нещо такова имаше 70 хс. Видях че в игра се намира pe6pi и естествено го помолих,
след което настоях да направи снимки на въпросния играч,но получих отказ.Аргумента му беше че той го гледа/да не си помислите че беше спектатор-неее играеше си и го гледа в редките случай когато е деад/.Заплаших го че не си върши работата и ще постна демото в форума,и вместо поне да излезе да гледа малко той се съгласи с мен-непукист. Повечето админи знаят че не съм ревльо ей така защото всеки ме съмнява,още повече че и Insane # sad ? поиска да се снима въпросния играч.Естествено че при тая какафония Why So SeriouS <3 се усети и сам предложи да даде демо и снимки.Вече вбесен и с пяна на устата напуснах сървара,извадих демото http://dox.bg/files/dw?a=ed9e315fca .Не че след 3 минути като се върнах той не беше напуснал игра,а уж щеше да дава демо?и снимки?!
Клипчето е около 15 мин. Моля следете играча колко хс прави и чата в края на клипа. Админа не е нарушил нито една точка от правилата,не ми се ще да бъде наказван а само предупреден,в крайна сметка иначе защо ни е в игра нали някой като се оплаква той трябва да реагира. Ако можех щях сам да му направя демо,снимки и да му ги поискам.
P.S Пак казвам съмнение за wallhack не обвинявам че е.
Оплакване-молба до pe6pi
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
born to kill you - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: n4x > BoRn To KiLl YoU
Re: Оплакване-молба до pe6pi
Защо да искам снимки на играч който не е със хак?Аз нарочно умирам 1-ви за да го гледам.Въпросния играч го гледах и още доста преди ти да влезнеш да играеш, местих го от единия отбор от другия той садна после се примири.Значи според теб wallhack му помага за да бие глави а не АЙМ? Оръжието с което стреля явно може да стреля с него както аз със 3-1 на Т и бързата помпа , то стреля по 3 патрона и като знае как бие самото оръжие и право в главата.Преди време Error! беше направил 85% глави трябва ли и него да го банн да ми показва снимки при положение че стоя зад него и гледам как ги сваля главите,това е пример.И друго то като гледам последно време много много не влизат в Д2 та и още играчи да гоним ,само и само на тебе да ти е спокойно че някой те е бил много, като кажа че не е значи не е защо упорстваш в своето заблуждение.На тебе ще ти бъде ли приятно да те бан и да ти искам снимки?А и като е чист играча аз да се извинявам като кифладжия за това че съм баннал играч който не е хак по желание и успокоение на друг играч!!! Ти не си най добрия, че като те бият има и по добри от тебе.Ти доста пъти си ми излизал на стрелба и съм те гледал милион пъти както и аз винаги от стълби излизам на стрелба и какво падат по 2-3ма с глави и това значи че съм с хак.Аз ти предложих да му направиш демо и да го качиш във форума и ако не е хак тебе да те бан перм. но не се нави защото не си сигурен във себе си а още по малко във моята преценка ,ако пак е хак щях да се откажа от моите права, но ти не се нави, а аз съм сигурен в действията си и във решенията които взимам.Като качваш демо нека да е на играча а не твоето демо.Как другите колеги да определят дали е хак или не? Играча не е лефнал ми свърши картата и му е омръзнало може би.Така чеее аз няма да банна играч за резултата който е направил!!!Ако беше стоял спектатор да го гледаш сам щеше да се убедиш че не е wallhack.Друго не знам какво да кажа това е от мен.
Последна промяна pe6pi на 19 Авг 2013, 15:41, променена общо 3 пъти
-
pe6pi - Потребител
- Име в игра: pe6pi
Въпросния играч "Why So SeriouS <3 с IP- 85.217.208.227" го гледах преди малко,не ми се струва да е хак.
Ще си спестя повече коментари.Извинявайте,че се намесвам в темата.
Ще си спестя повече коментари.Извинявайте,че се намесвам в темата.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
В такива случаи трябва да напишеш на играча който ти е дал сигнала, че заподозрения няма хак. Прави се с amx_psay nick message. Аз поне така правя и до сега не съм имал проблеми. Примерно:
amx_psay n4x gledah go, nqma hak
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:В такива случаи трябва да напишеш на играча който ти е дал сигнала, че заподозрения няма хак. Прави се с amx_psay nick message. Аз поне така правя и до сега не съм имал проблеми. Примерно:
Ако си изгледал демото, писах му че не е хак! със amx_psay
-
pe6pi - Потребител
Видях, но не ти е повярвал
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
-
pe6pi - Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1