проблем с влизане в сървар
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с влизане в сървар
Значи как си играех в Gungame след края на мапа чакам да почне другия изведнъж ме пренасочи към някакъв румански сървар.Излезнах и пак се опитах да вляза ,пак същатата работа пробвах и през dust2 only кадето си влязох спокойно,но пак същото.Изтрих даже сърварите и ги запеметих на ново нищо не става ,дали е от мен или от вас някой да има идея?
-
Fox82 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Cs
Re: проблем с влизане в сървар
Не е само при теб ! Хакнати сме !!!
-
respect punk ! - Потребител
- Име в игра: zaicev
respect punk ! написа:Не е само при теб ! Хакнати сме !!!
http://cs.ro-ni.net/forum-t71072-10.html -тоя линк е за
Как да се справим с досадния "Slowhacking"
я вижте тука тая статия че четох ма като не е при мен проблема може да е при вас
Или пишете в гогле така" като влизам в сървър ме прехвърля в друг ,как да го оправя" има бая теми
-
Fox82 - Потребител
Fox82 написа:respect punk ! написа:Не е само при теб ! Хакнати сме !!!
я вижте тука тая статия че четох ма като не е при мен проблема може да е при вас
Или пишете в гогле така" като влизам в сървър ме прехвърля в друг ,как да го оправя" има бая теми
сега какво сървърите на ro-ni ли ще рекламираш?????
-
saxo bank - Потребител
- Име в игра: saxo bank
saxo bank написа:Fox82 написа:respect punk ! написа:Не е само при теб ! Хакнати сме !!!
сега какво сървърите на ro-ni ли ще рекламираш?????
Опитва се да помогне по някакъв начин, не мисля че рекламира..
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:За да нямате подобни проблеми вижте ТУК
Това се знае почти от всеки,но който не го знае да си почисти CS от гадните румънски сървари.Обаче проблема не беше в играчите който искаха да влезнат ,а направо си беше в сървара.А saxo когато търсих за разрешаване на тоя проблем в гугле не съм гледал в коя верига влизам ,а търсих информация.Е затова че всички сте срещу мен все по рядко вече влизам тук в сайта и не се опитвам да помагам ,защото имам чуството че егоизма при вас е на виското ниво,да не каже някой нещо полезно което незнаете ,защото веднага сте готови да го разкъсате.А saxo само да те питам защото виждам че най много разбираш от всички да ли е НОРМАЛНО "стар"админ както се представи един от вас (няма да споменавам ник)та можели той да незнае как да види кой е на първо место(демек топ15 ) и още един хубавец да му пиша на админ чата че един е хакер явен с аим и да види че е направил 43 head от 48 фрага и той да ме пита каква е командата да се види,и аз пак му пиша че е /hsall и той вика къде се пише .Това норамлно ли е?И като следя тия хубавци как банват ми става ясно колко хора са изгоряли чисти добре че не са слагали парнамент.Как ли ще ми отговориш сега ми интересно,въпреки че знам че ще кажеш че не си ги правил админи ти,и да ти дам никовете.Няма да стане ,никове не давам намерете си ги
-
Fox82 - Потребител
ХОРА ПАК СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ СТАНА ,ДАЖЕ НА ЦЯЛАТА ВИ ВЕРИГА.СПАСЕНИЕТО МУ Е САМО ЕДНО ДА ЗАБРАНИТЕ ВСЕКИ IP АДРЕС КОЙТО Е ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ДА ВЛИЗА В СЪРВАРИТЕ ИНАЧЕ ВИ ЧАКАМНОГО МЪКА.РУСНАЦИ И РУМЪНЦИ СА НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ХАКЕРИ,НЯМА ДА ВИ ОСТАВЯТ НАМИРА.ЯВНО СЕГА НЯМАТ ИГРАЧИ И ТОЯ СЪРВАР КЪДЕ НАБАРА ПЪЛНИ СЪРВАРИ ИМ ПРАВИ ПРЕНАСОЧВАНЕ.ДАЖЕ ГИ ИМ НАПРАВИХ СПАМ С ПСУВНЯ ДОРИ НЕ МЕ БАННАХА А ЕМИ УДАРИХА ГАГ.СПАСЕНИЕТО Е ДА НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ВЛИЗАТ ЧУЖДИ IP.МОЖЕ ДАЖЕ ДА СЕ НАГЛАСИ ДА Е САМО ОТ РУМЪНИЯ
-
Fox82 - Потребител
Fox82 написа:ХОРА ПАК СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ СТАНА ,ДАЖЕ НА ЦЯЛАТА ВИ ВЕРИГА.СПАСЕНИЕТО МУ Е САМО ЕДНО ДА ЗАБРАНИТЕ ВСЕКИ IP АДРЕС КОЙТО Е ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ДА ВЛИЗА В СЪРВАРИТЕ ИНАЧЕ ВИ ЧАКАМНОГО МЪКА.РУСНАЦИ И РУМЪНЦИ СА НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ХАКЕРИ,НЯМА ДА ВИ ОСТАВЯТ НАМИРА.ЯВНО СЕГА НЯМАТ ИГРАЧИ И ТОЯ СЪРВАР КЪДЕ НАБАРА ПЪЛНИ СЪРВАРИ ИМ ПРАВИ ПРЕНАСОЧВАНЕ.ДАЖЕ ГИ ИМ НАПРАВИХ СПАМ С ПСУВНЯ ДОРИ НЕ МЕ БАННАХА А ЕМИ УДАРИХА ГАГ.СПАСЕНИЕТО Е ДА НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ВЛИЗАТ ЧУЖДИ IP.МОЖЕ ДАЖЕ ДА СЕ НАГЛАСИ ДА Е САМО ОТ РУМЪНИЯ
Недей да пишеш със CAPA!
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2