Днес се прибрах от работа,влизам в сайта и какво да видя: Здравей, Roger1 | Мнения: 51 | Предупреждения: 1 | Нови съобщения: 1 ново съобщение | IP Адрес: 78.90.213.77 | Изход:
Получил съм официално предупреждение.
Предполагам,че става въпрос за следната тема: viewtopic.php?f=103&t=4239
След което следва предупреждение: http://dox.bg/files/dw?a=e9db24d15c
Тази забележка бе пренебрегната неволно от мен (бях разсеян от добрия дух на алкохола) и поставих отговор: http://dox.bg/files/dw?a=e2fce2caee (това,което не се чете с малките букви е: "ти си употребил..."(следват емотикони, които проследяват мисълта на моето изречение).
След което следва корекция от (Report) и поставяне(заслужено),на предупреждение.
Съжалявам...изобщо не взех под внимание сериозността на предупреждението,което беше напълно основателно.Искам най учтиво да се извиня.Осъзнавам,че без да има контрол и санкции,няма да има ред и дисциплина където и да било.
Никак не ми е приятно да се чувствам наказан и "дамгосан".Харесвам веригата и хората,които спомагат за нейното популяризиране сред Counter-Strike 1.6 обществото.Тук има хора като мен,които наистина обичат играта и са избрали,въпреки високия пинг, да прекарат част от живота си тук.
Осъзнавам вината си и моля единицата да бъде променена на нула.И за да не бъде така драматичен и скучен този мой пост,ще се осмеля да направя следното предложение:
Моля всеки от Вас,който е съпричастен с моя проблем,да посочи една от точките по долу.
1.) Заслужаваш си го.
2.) Аз съм за премахване на предупреждението,защото:( обосновете се)
3.) Докладвай 5-ма с хак(доказано) през месец септември и 1=0.
4.) Поставилият предупреждението ти прощава и 1=0.
5.) Поставилият предупреждението се ядосва и 1=2.
6.) Последна дума има Джо Пеши : viewtopic.php?f=38&t=4225
(Би било интересно ако отговорът е с клип от Youtube,нещо с Цезар

Моля да се вземе под внимание досегашното ми поведение във веригата.Не се притеснявайте да ме критикувате,аз съм просто един като вас.Казвам това,защото в крайна сметка всички сме тук заради Counter-Strike.
Отнемам си правото да коментирам всеки ваш пост по тази тема до нейното заключване,включително и след това.
При следващо такова провинение и предупреждение да нямам право на такъв пост.
С уважение, Ludko