Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Report [Предупреждение]

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Report [Предупреждение]

Мнениеот kev1n » 28 Авг 2013, 14:39

черен.. гледах снимки как в друга българска верига, админ банва потребител защото го е попитал на колко години е.. :) ти тук се сърдиш зареди някаква шега, явно неуместна, която може би любо не е разбрал.. :) нормално.. може и да е бил изнервен.. знаеш какво е да си отговорник някаде, знаеш по колко маймуни се катерят по клона, и колко изнервящо може да бъде.. влез в положението :)

относно киддо - пич ти 15 пъти нарече зхцс "господин 5о кила" и го караше да се биете и тем подобни.. :) аз ако бях за 4 месеца щях те плясна :)
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: kev1n--

Мнениеот MORTAL » 28 Авг 2013, 16:24

Аз не разбирам след като са баннати и двамата как и защо пишат във форума? След като с бан не се оправя положението, ще се наложи деактивиране на акаунтите. Почва да ми писва от провокации които са "по правилата".

EDIT: Видях че Report е махнал бановете им, за това смених ранга им от "Баннат" на "Потребител", явно за това могат да пишат.
Последна промяна MORTAL на 28 Авг 2013, 16:31, променена общо 1 път
Причина: Update
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Mr.Black » 28 Авг 2013, 16:45

Хмм,много хубаво мнение на МОРТАЛ.Провокации?Къде ги видя,ако мога да попитам?

Налага ми се предупреждение,което АЗ смятам,че е неоснователно.Идвам и питам,а ти идваш и какво правиш,както обикновено - НИЩО.С твоя пост точно ти провокираш,написал съм тема по правилата,смятам,че съм я написал,както трябва,без никакви нарушения и директни упреци.А ти идваш и ми се заяждаш едва ли не,казвайки,че провокирам.И после потребителите виновни,първо виж кой провокира пръв,а тогава говори по този начин.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот [Anti]Killer » 28 Авг 2013, 16:55

Black, ако не се лъжа онзи ден ме извикаха за да те банна и ти гледах циркаджийските номера. Стреляше по стените, колкото и по играчите, а когато доближиш някой започваш да се въртиш имитирайки flip hack за да настроиш играчите против веригата.
Report, понякога правиш от мухата слон. И, ако ще се банва директно при всяко нарушение трябва да го пише в правилата.
Предлагам да не издребнявате и да си гледате кефа :)
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот NikitodoroF » 28 Авг 2013, 17:02

[Anti]Killer написа:Black, ако не се лъжа онзи ден ме извикаха за да те банна и ти гледах циркаджийските номера. Стреляше по стените, колкото и по играчите, а когато доближиш някой започваш да се въртиш имитирайки flip hack за да настроиш играчите против веригата.
Report, понякога правиш от мухата слон. И, ако ще се банва директно при всяко нарушение трябва да го пише в правилата.
Предлагам да не издребнявате и да си гледате кефа :)

+1 :)
Аватар
NikitodoroF
Потребител
Потребител

Име в игра: I can` I will

Мнениеот MORTAL » 28 Авг 2013, 17:16

Mr.Black написа:Хмм,много хубаво мнение на МОРТАЛ. Провокации? Къде ги видя,ако мога да попитам?

Налага ми се предупреждение,което АЗ смятам,че е неоснователно.Идвам и питам,а ти идваш и какво правиш,както обикновено - НИЩО.С твоя пост точно ти провокираш,написал съм тема по правилата,смятам,че съм я написал,както трябва,без никакви нарушения и директни упреци.А ти идваш и ми се заяждаш едва ли не,казвайки,че провокирам.И после потребителите виновни,първо виж кой провокира пръв,а тогава говори по този начин.

Ти може да смяташ, че е неоснователно. Не разбираме от шеги, особено модераторите. Освен това :Д е различно от :D
Всичко ли каквото се напише завършващо с :D трябва да се счита за шега? Много работи могат да се напишат така. Както ние не се шегуваме с вас, така и вие не се шегувайте с нас. Има си хора с които си знаем лафовете и шегите, а ти не си от тях.

[Anti]Killer написа:Black, ако не се лъжа онзи ден ме извикаха за да те банна и ти гледах циркаджийските номера. Стреляше по стените, колкото и по играчите, а когато доближиш някой започваш да се въртиш имитирайки flip hack за да настроиш играчите против веригата.

Ето тук [Anti]Killer пише за провокациите ти.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот Mr.Black » 28 Авг 2013, 18:17

Black, ако не се лъжа онзи ден ме извикаха за да те банна и ти гледах циркаджийските номера. Стреляше по стените, колкото и по играчите, а когато доближиш някой започваш да се въртиш имитирайки flip hack за да настроиш играчите против веригата.

Това дори не си го спомням,може и така да е.А мортал-чо,недей да изопачаваш нещата.Играта ми е едно,а писането във форума СЪВСЕМ друго.С тия коментари не знам дали разбирате,но изглеждате жалки.Почнах темата с едно,вие завъртяхте,към съвсем друго.Ваш си проблем.

Чакам да видя,какъв ще е евентуалния изход от темата,ако има такъв.

Офтопик:
Имитация на флик хак,интересно. :Д:Д:Д
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот Report » 28 Авг 2013, 21:02

Предупреждението няма да бъде премахнато! Това е окончателното ми решение. Ако някой от колегите с права реши да ти го махне по негови си причини добре. Аз лично няма да го направя. Мисля, че с това отговарям на цялата тема и многото писане.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот MORTAL » 28 Авг 2013, 21:07

Не може в игра да се опитваш да имитираш хакове просейки си бана, а после във форума да се правиш на света вода ненапита. Любо ти е поставил бан, ти го заобикаляш с нов акаунт. Според правилата трябва да ти се сложи перманентен. Изобщо повече няма да се занимавам с теб. Има човек - има проблем, и т.н. За мен темата приключи.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Мнениеот pe6pi » 28 Авг 2013, 21:32

Какви са теа селски тарикати Mr.Black и kidooo за какви се мислят щом са били за бан значи е трябвало, какво разпъват локуми тука из форума да искат на модератор да му се направи предупреждение, нещо не сте в час!Щом искате така на модератор да се наказва или предупреждава значи сте адски против веригата.Той за да стане модератор значи си го извоювал този си му пост който е заел.Това не ви е админ от сървърите да се оплаквате и да получи съответната забележка или наказание а това е МОДЕРАТОР който трябва да го слушате когато ви отправи забележка или предупреждение.Със тези оплаквания където ги пишете ги има само в детската градина!!! Тези където пискат кат киддо тоа дребен тарикат с големи амбиции и други като Mr.Black са адските врагове на веригата те единствено само играят тука за да изнервят положението като кидоо адското про хахахахахах айде бягаите да си цъкате там контри и един ден гробовете където ще ви погребват кажете да ги направят на ЯРД,на Х на Б на А контраджиии откачени за което си нямат и хал хабер за какво иде реч, от 2 месеца чета само глупости от теа двамата оплаквачи ония го баннали за хак киддо "ми кажи че си ти и няма те банват а всъщност съм изгледал всички демота и тоа кидо никав хак той е от тези хора дет и със затворени очи да играят пак ще им връзва нищо особенно Mr.Black същата работа. И така вие сте едно нищооо просто едни играчи едни акаунти и това е нищо повече.Едва ли на живо правите същите момичешки оплаквания ХАХАХАХ. Повече не искам да пиша що не ми се разправя с глупости от този род.Ужас
Изображение
Аватар
pe6pi
Потребител
Потребител

Име в игра: pe6pi

ПредишнаСледваща

Назад към Други