Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Не е оплакване а само факт

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Не е оплакване а само факт

Мнениеот Fox82 » 01 Сеп 2013, 23:58

Няма да се оплаквам за това че съм баннат от saxo за 3 дена,за това че го нарекох палячо .Ма ето ви малко факти .Всеки ден търся админи по сърварите или в сайта да баннват хакери ,ако не е така нека Anti kiler,antencion ,MBP или другите кажат че не е истина.Ама вече няма да го правя имали хакер минавам от него или излизам и се оправайте,край до тук беше.Одеве ей тоя Sm0k3 l 4ekik :) пич си игра 4 мапа с хак и при положение че вътре бяха simple i saxo ,а аз пиша на админския чат поне 10 пъти ,че е хакер ,обаче никой не излезе освен pe6pi да го види и банне, евала.И после за благодарност, че писах че един е хакер(за което съм сигурен 99%) ,че всики мап бие над 30 хеад което една предпоставките че има хак ,наш saxo излиза и ми пиши и че не е хакер и какво то бие по толкова хеад ,аз си замълчах ,след което по време на мап останхме 6 към 3 и saxo пише" един по желание да мине някой 2", обаче в това време стана баланс и той пак без да гледаче вече сме от 5 v 5 мести мен и го питам" защо",отговора беше "пусни оплакване ",аз му написах че файда няма ,после Nqma na4in почна да ме защетава и на него му се нахвърлиха защо защетава мен ,аз знам че само чакат да си изпусна нервите за да ме баннат,и му казах истината на saxo че е ПАЛЯЧО и сега му казвам пак че E,само и само аз да отнеса накзанието а не и Nqma na4in .Както казах не се оплаквам даже ако искате ми удължете банна да не 3 дена а 1 година поне да мирясате че знам повече от вас ме мразят.Но пак казвам аз повече да викам админ че има хакери няма да стане правете каквото искате ,явно съм яко неприятен.
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Re: Не е оплакване а само факт

Мнениеот saxo bank » 02 Сеп 2013, 00:07

Моля какво съм се нахвърлил върху Нема начин??? аз му писах на amx_psay и изобщо незнаеш какво сме си писали. Когато pe6pi е баннал дадения играч аз тогава бях в дъст2 онли. Преместих те защото бяхте 8v3 и ти ми беше първи в списъка.Нямаше да те банвам, но прекали viewtopic.php?f=45&t=4197
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Име в игра: saxo bank

Мнениеот Fox82 » 02 Сеп 2013, 00:47

С кое съм прекалил?Че ме изкара извън нерви с оня ли та да наричам палячо ли а?Виж за какво си се ме бананл "постояно обижда"?Хахахаха Колко обиди съм написал?Ккое обида според теб ,кога оня ме пита че за него казвам че е хак и аз му викам не "леля ти",това ли е обида а?А оня като ме нарича "ламер"' ,аз му казах да не ми пише лилипут,това ли е обида и аз ли се заяждам с него като на него не съм писал ,а на теб по админския чат ,а ти отговаряш на мен, не на лично а да видят всички?А?И като те пита Nqma na4in защо сложи гаг само на Fox ти какво отговори ,ми той се заяжда с него.А ? Кво правим админе?А?Да кача ли демото да видим кой е правия а?Като те питах "защо нали сме 5v5 " да съм казал нещо,а само казах "ЗАЩО" или трябва да мълчим пред богоизбраните,ти умния какво ми отговори "оплачи се " тогава да съм те убидил.А?Накрая те убидих кога ми дигна нервите че пишеше за мен докато бях гаг.Ма трябва да има наказание и за админ който предпоставя да има скандали
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот MORTAL » 02 Сеп 2013, 07:31

Демо има ли? Ако няма демо, темата ще ходи в коша.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот NikitodoroF » 02 Сеп 2013, 08:18

Въпреки всичко, ако Fox82 е прав, нужно ли е чак такава санкция за думата "палячо" ?!!!?!?
Аватар
NikitodoroF
Потребител
Потребител

Име в игра: I can` I will

Мнениеот ViSiOn » 02 Сеп 2013, 08:31

да ти кажа аз на Fox вяра му нямам едва ли е bilo само за това като знам как не му млъква устата и колко разбира от хакери ...
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот BaTkO_SaSS » 02 Сеп 2013, 10:03

До 2-3 днес няма ли демо отива в коша.Смисъл от празни приказки няма.
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот SunnYBeAch » 02 Сеп 2013, 10:47

ако нямаш демо няма смисъл :)