Mal6ansa* написа:Този плъгин не трябва да се премахва по-простата причина, че играчите в сървърите ни не знаят какво е това чудо отборна игра ..Всеки гледа да си запази статуса ( като blue по-голям кашон от тоя едва ли има, логично е да го дразни този плъгин )И като го махнете този плъгин всеки втори ще ми седи някъде в тъча.. Да нямаш голям шанс като останеш сам срещу 7 но и няма голям смисъл да си пазиш оръжието при положение, че има друг плъгин, който при загуба те финансира с достатъчно пари за едно awp И blue не знам от къде ги извади тези 70 % като аз не ти давам и 10 Може да отидеш да видиш в сектора дали го няма този същия плъгин и тогава ела ми разправяй колко ''много разбираш'' Разбираш единствено от това как да си гледаш твоята игра, но не и играта на останалите играчи
Човека изказва мнение с безкрайно уважение а ти го нападаш.Лично ти беше един от непорасналите админи,които преди време постоянно злоупотребяваше с правата си и ме банваше постоянно.И видно от написаното личи,че си все още такъв.